X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas dobrze że leki dostałaś dołożyć sobie ten kwas mlekowy. A poza tym działajta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 17:03

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka no dziwnie u Ciebie się dzieje... Ciekawe co to :> a wracając do Twojej wypowiedzi to gdzie bywasz na Mazurach?

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon tam gdzie jest woda a ostatnio tam gdzie łódki da się wynająć

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Cinnamon tam gdzie jest woda a ostatnio tam gdzie łódki da się wynająć
    Ohohooo :) sporo takich miejsc ;) niewykluczone, że u mnie w mieście ;)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobiety!
    Przede wszystkim gratulacje Ewelinka ;););)!
    Agatia, kciukam za zdrówko, słodka babka z Ciebie;)
    Katiusza, wcześnie, ale może to było jakieś plamienie owulacyjne a nie @.

Ja zdycham przez zatoki. Raz lepiej raz gorzej. Żadnych leków nie biorę aż do czasu @, czyli jeszcze prawie tydzień, bo póki co biel wizira, ale to 10 dpo. Ratuję się apapem, w nocy w krytycznych sytuacjach kroplami do nosa a w dzień solą morską. Kosmos. Nie mam w ogóle węchu. Buuu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 18:01

EwelinaaKa, katiuszaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ohohooo :) sporo takich miejsc ;) niewykluczone, że u mnie w mieście ;)
    A jakie to miasto?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama tuśka przy owulacji nigdy nie krwawię przynajmniej przy tych które miałam, dojadę do domu to na patyku sprawdzę. A na zatoki może spróbuj inhalacji

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 18:18

• Edycik Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem :) i dalej bez autka
    wiadomo na zdjęciu igła ale na żywo jak mąż się przyjrzał powiedział nie
    przejechał się nim oczywiście,skrzynia biegów chodziła tak że ledwo M miał siłę zmieniać biegi więc darowaliśmy sobie i szukamy dalej ...już szukam nawet opla corsy albo astry ....

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka, ja z tym plamieniem różnie mam, ale w tym cyklu przez 3 czy 4 dni było mega. Normalnie jak słaba @. Czasem tak robi nagła zmiana hormonów w połowie cyklu albo pęknięty pęcherzyk. 4 dc to wcześnie. Może jakiś spadek nagły estrogenów albo co? A jak ze śuzem i resztą? Z drugiej strony ja odkąd się zaczęłam swoim cyklom przyglądać to ani jeden nie był normalny...
    Inhalacje robię z wicka ale jak go mam przed sobą to nie czuję zapachu, a to przecież mega intensywne jest;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Ale mnie te jajniki (bo teraz już oba) napier..... WTF czy któraś z was tak miała w 4 dc??
    a co do centralnej polski to jak dla mnie też może być. Ja to mam wszędzie nie za daleko ;) Mazury ubóstwiam jestem tam co roku i na pewno Cinnmon Cię odwiedzę
    JA JA! miałam mega ból zaraz po @ , że aż brałam tabsy bo tak bolało ;) myślałam, że to owu albo pękał jakiś torbiel....

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Zgadłaś! Sami ułożyliśmy choreografię ;) najpierw spokojny Grzegorz Turnau, później dla śmiechu trochę disco polo a później układ do piosenki z zumby ;)
    też tak mieliśmy ,idento bym rzekła ;)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka ja też tak kiedyś miałam - od owulacji do 8dc kolejnego cyklu mega ból jajnika. Potem przeszło aż do kolejnej owulacji. Akurat badała mnie internistka i stwierdziła że mam tkliwe jajniki, ale że to może być spowodowane przeziębieniem. Przeszło więc nie szłam do gina.

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki kobitki za informację. Testu nie zrobiłam bo nie miałam czym nasikać ;) woda mi się w organizmie zatrzymała. hmm nie sadze ze to owulacja śluz biały, szyjka twarda. Torbiel też nie bo jajniki miałam czyste tydzień temu. Dobra informacja jest taka że już przestało ;)
    Paryzetka współczuję tak długiego bólu. Ruby a ty się pytałaś gina czemu tak mogło boleć?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki mam pytanie. Kuzynka była u gina, okazało się, że ma torbiela na jajniku i zalecił jej brać od kolejne @ przez 3 miesiące tabsy antykoncepcyjne....co Wy na to?

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka ja chyba też miałam takie bóle, może to jakieś wcześniejsze bóle, przepowiadające owulację??

Miałam od jutra zmierzyć sobie tempkę...tak z ciekawości, przyszla do mnie przyjaciółka, miała mi kupić tą wymienną bateryjkę, tak od słowa do słowa wyszło, że ostatnio bardziej wyluzowałam, że ten termometr się zepsuł itp....i Ona zamiast dać mi bateryjkę, popukała mnie w głowę (tak Cinnamonek, tak jak Twój gin) i powiedziała, że bez tego będę zdrowsza i spokojniejsza, że widzi to po mnie. A w razie w blisko mam do niej to ona mi przechowa tę bateryjkę ;)
    no i zostałam bez termometru :D

majju, katiuszaa, Edycik, Ruby, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka lubię Twój podpis odnośnie wieku :D

katiuszaa, majju, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Kobitki mam pytanie. Kuzynka była u gina, okazało się, że ma torbiela na jajniku i zalecił jej brać od kolejne @ przez 3 miesiące tabsy antykoncepcyjne....co Wy na to?
    ja bym poszła do innego. Nie rozumiem po co antyki na torbiel. Jeżeli się stara o dzidzie powinien wywołać pęknięcie i obserwować organizm oczywiście moim skromnym zdaniem.

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z Katiuszką, tak od razu wyskakiwać z antykami trochę nie bardzo. Może jeszcze zależy jak dużo jest ta torbiel.
    Heh Aga może faktycznie bez tego będziesz zdrowsza, zwłaszcza, że troszkę wyluzowałaś, niech Ci wyjdzie na zdrowie!

A my zasiadamy do meczu i popijam winko :) Wasze zdrowie!

katiuszaa, AgaL, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka gratulacje!!! :)

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• midnight Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga fajna psiółka :) tak jak mówi, spróbuj, wyluzuj, jak coś to wiesz gdzie szukać. :)

AgaL lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
‹‹ 1163 1164 1165 1166 1167 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ