Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć kobiety!
Przede wszystkim gratulacje Ewelinka!
Agatia, kciukam za zdrówko, słodka babka z Ciebie;)
Katiusza, wcześnie, ale może to było jakieś plamienie owulacyjne a nie @.
Ja zdycham przez zatoki. Raz lepiej raz gorzej. Żadnych leków nie biorę aż do czasu @, czyli jeszcze prawie tydzień, bo póki co biel wizira, ale to 10 dpo. Ratuję się apapem, w nocy w krytycznych sytuacjach kroplami do nosa a w dzień solą morską. Kosmos. Nie mam w ogóle węchu. Buuu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 18:01
EwelinaaKa, katiuszaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem
i dalej bez autka
wiadomo na zdjęciu igła ale na żywo jak mąż się przyjrzał powiedział nie
przejechał się nim oczywiście,skrzynia biegów chodziła tak że ledwo M miał siłę zmieniać biegi więc darowaliśmy sobie i szukamy dalej ...już szukam nawet opla corsy albo astry ....
-
Katiuszka, ja z tym plamieniem różnie mam, ale w tym cyklu przez 3 czy 4 dni było mega. Normalnie jak słaba @. Czasem tak robi nagła zmiana hormonów w połowie cyklu albo pęknięty pęcherzyk. 4 dc to wcześnie. Może jakiś spadek nagły estrogenów albo co? A jak ze śuzem i resztą? Z drugiej strony ja odkąd się zaczęłam swoim cyklom przyglądać to ani jeden nie był normalny...
Inhalacje robię z wicka ale jak go mam przed sobą to nie czuję zapachu, a to przecież mega intensywne jest;) -
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Ale mnie te jajniki (bo teraz już oba) napier..... WTF czy któraś z was tak miała w 4 dc??
a co do centralnej polski to jak dla mnie też może być. Ja to mam wszędzie nie za dalekoMazury ubóstwiam jestem tam co roku i na pewno Cinnmon Cię odwiedzę
myślałam, że to owu albo pękał jakiś torbiel....
-
nick nieaktualny
-
Katiuszka ja też tak kiedyś miałam - od owulacji do 8dc kolejnego cyklu mega ból jajnika. Potem przeszło aż do kolejnej owulacji. Akurat badała mnie internistka i stwierdziła że mam tkliwe jajniki, ale że to może być spowodowane przeziębieniem. Przeszło więc nie szłam do gina.8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnydzięki kobitki za informację. Testu nie zrobiłam bo nie miałam czym nasikać
woda mi się w organizmie zatrzymała. hmm nie sadze ze to owulacja śluz biały, szyjka twarda. Torbiel też nie bo jajniki miałam czyste tydzień temu. Dobra informacja jest taka że już przestało
Paryzetka współczuję tak długiego bólu. Ruby a ty się pytałaś gina czemu tak mogło boleć? -
Katiuszka ja chyba też miałam takie bóle, może to jakieś wcześniejsze bóle, przepowiadające owulację??
Miałam od jutra zmierzyć sobie tempkę...tak z ciekawości, przyszla do mnie przyjaciółka, miała mi kupić tą wymienną bateryjkę, tak od słowa do słowa wyszło, że ostatnio bardziej wyluzowałam, że ten termometr się zepsuł itp....i Ona zamiast dać mi bateryjkę, popukała mnie w głowę (tak Cinnamonek, tak jak Twój gin) i powiedziała, że bez tego będę zdrowsza i spokojniejsza, że widzi to po mnie. A w razie w blisko mam do niej to ona mi przechowa tę bateryjkę
no i zostałam bez termometrumajju, katiuszaa, Edycik, Ruby, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Kobitki mam pytanie. Kuzynka była u gina, okazało się, że ma torbiela na jajniku i zalecił jej brać od kolejne @ przez 3 miesiące tabsy antykoncepcyjne....co Wy na to?
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Zgadzam się z Katiuszką, tak od razu wyskakiwać z antykami trochę nie bardzo. Może jeszcze zależy jak dużo jest ta torbiel.
Heh Aga może faktycznie bez tego będziesz zdrowsza, zwłaszcza, że troszkę wyluzowałaś, niech Ci wyjdzie na zdrowie!
A my zasiadamy do meczu i popijam winkoWasze zdrowie!
katiuszaa, AgaL, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość