Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik wrote:No pewnie Paryzetka jak masz taką możliwość.
Ja chyba muszę iść do lekarza
Kochane jak macie w rodzince dzieciątka, maluszki i apteki Dbam O Zdrowie DOZ to mam kupon rabatowy do sklepu internetowego i Oilan Baby, płyn do mycia i kąpieli 750 ml można kupić za 29,99. Tylko nie wiem czy można tego samego kodu użyć wielokrotnie. Ja nie będę korzystała więc jakby coś to mogę przesłać. -
Paryzetka83 wrote:Edycik podoba mi się Twój pomysł z dniem wolnym
Chyba złożę wniosek o urlop i w końcu się wyśpię
Bierzcie wolne, bierzcie, ja też mam jutro wolneParyzetka83 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
A tak w ogóle do dzień dobry:)
U mnie @ na całego.... wczoraj wieczorem miałam spadek nastroju, popłakałam przed snem w poduszkę, poużalałam się nad sobą, nad niesprawiedliwością,nad upływającym czasem...i takie tam.
Dziś już nie smucę, walczę dalej.
A teraz zabieram się za pączka i kawę. Najbardziej lubię takie z białą czekoladą jako polewa...ale nie było!Edycik lubi tę wiadomość
-
Edycik nie choruj Kochana:* jutro koniecznie wolne, wyleż przez weekend...
Ruby jak przeczytałam, że masz mieć coś z Czarownicy od razu pomyślałam tak jak Katiusza o jej avatarze - idealny!
Majjusia to ile zjesz pączków, żeby urosnąć ?i pięknie to brzmi : "Pani Maju"
Kas dobrych wyników życzę, skoro dziś krew upuszczasz
Paryzetka dzięki za uściski, dzis już lepiej :*
Bratku dzięki za info co do wit. B6
Agatia dzidzia już tak pięknie urosła, fajnieEdycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
Dobry dzień
pączki w ruch!
Edycik!!!!! Ty chorebzdko nasza!!!! Ja przy Tobie to się chowamteraz jakieś dziadostwo panuje, mega wysoka gorączka najczęściej
musisz się wykurować raz a porządnie :*
Reni, Kasia, dobrze że jesteście :*
Aguś przytulam :* wpadłabym na pączka i kawkę, poprawić Ci trochę humor
Paryzetka ja też będę spalać pączki na orbiterku! Póki co mam jeden na liczniku
Pani Maju..... Potwierdzam Aga, super brzmi
Kurczę, słyszałyście już o tym dziadowskim wirusie co panuje w USA i jest obawa, że może niedługo dotrzeć do nas??? ZIKA czy jakoś tak???Edycik, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Cinnamonek dzięki za przytulaski, lepiej od razu
a wpadnij i tak!!
A co to za wirus?! słyszalam o świnskiej grypie w Krakowie, blisko mnie...i już jestem przerażona, a Ty o czymś nowym piszesz.... zaraz poczytam.
Narazie przeglądam książki w necie, muszę uzupełniać domową biblioteczkę...Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyHej
Ja mam dwa na liczniku ale szału nie było jeszcze ze śmietaną sobie kupię a co!
Słyszałam o tym wirusie ale nie czytałam tylko z nazwy zdawało mi się że to komputerowy
Dzisiaj mam nocke i lapka sobie zapomniałam w robociemuszę wezwać posiłki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 09:35
AgaL, Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Już mnie nie straszcie z tymi chorobami bo osiwieję zaraz ze strachu.
Jutro idę do lekarza bo gorączka doskwiera,katar i kaszel.Edycik lubi tę wiadomość
-
Smacznego pączka wszystkim życzę!
Na pociesznie napiszę Wam jakiego eska do psiapsiółki dziś dostałam : ''w takim dniu jak dziś, pamiętajmy ze trzeba dbać o linię! A pani w szkole uczyła mnie że linia ma być gruba i wyraźna! ''
Ruby jak tam strój i tańce?
Współczuję Tobie i Kasi sytuacji rodzinnej...zawsze się trafi jakaś czarna owca,olać taką owcę!
Edycik pączki z czosnkiemzdrówka
Aguś przytulam :*
Przepraszam jeśli o której zapomniałam, ale mam młodą w domu-chora...
I czuję że ten cykl jest zawalony na amen...coś chyba złego się dzieje, popaprany ten cykl, dziś znów plamię...i zastanawiam sie czy szybciej nie zrobić najścia gince.Edycik, madzikk, AgaL, cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Ja paczusia bardzo chetnie, ale u mnie nie ma niestety, a donuts to nie to samo:( jak przyjade w maju to zrobie sobie nie tlusty czwartek ale tlysty tydzien
Edycik mleko z miodem maslem i czosnkiem. Wywar z gotowanego imbiru. Ale jak masz wiecej niz 38,5 to do lekarza po antybiotyk. W pracy nie powinnas siedziec chociazby dlatego ze mozesz wszystkich pozarazac. Ja teraz jezdze tramwajem do pracy, pierwsze co robie to myje rece, wszyscy chorzy... Edycik, organizm musi sie zregenerowac, zmykaj do domu!midnight, Edycik, AgaL, Smerfelinka, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymajju wrote:Ruby czarownico widzę Cię w tej roli
Tylko nie rzucaj żadnych zaklęć tam. A Wasz bal kiedy? Jutro czy w sobotę?
Będę rzucać czary na te wszystkie matki wieśniary , które mi działają na nerwy
My mamy imprezę w sobotę...ale to nie bal przebierańców tylko tańce hulańce, jakoś tracę entuzjazm do tej imprezy...no ale kasa wpłacona, słowo się rzekło i idziemy...
Mnie głowa boli od rana mimo, że już po kawie i wieczorem też mnie bolałaAgaL lubi tę wiadomość
-
Ruby zaraz do lekarza idziemy...krzyczy piszczy skacze i rozrabia
czyli nic takiego, tylko ma kaszel, już od czerwca zresztą, ale jest silniejszy i tempa 38,3 wolę ją osłuchać. Chętnie pomogłabym zrobić taki kapelut ale i tak nie zdażę przesłać.
Martwi mni emoje plamienie..to już drugii raz w tym cyklu, a nigdy mi się nie zdażało.czy by znaczyło ze coś złego się dzieje?
Edit: z doświadczenia wiem ze jak jest niechęć do imprezy to się wtedy najlepiej udaje! życzę dobrej zabawyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 09:37
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17