X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    My jutro mamy tańce z dziećmi i dzieci mają się przebrać, a rodzice też mają mieć jakiś rekwizyt przebrania dziecka noooo i moja już 3 razy zmieniała strój, jak nie wróżka to czarownica to księżniczka...stanęło na czarownicy więc jutro muszę jakiś kapelusz ogarnąć do tego czarną sukienkę założę i będzie jak znalazł ;) mam nadzieję że młodej się rano nie odmieni :P
    Mój Avatar jutro ożyje tylko będziesz nim ty ;)

Ruby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Mój Avatar jutro ożyje tylko będziesz nim ty ;)
    Ja nim jestem niezmiennie od 30 lat tak mój m powtarza:D nie rozumiem:P

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierniczę jutro wciągnę dwa pączki na śniadanie:D

katiuszaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Reni, Kasia fajnie, że jesteście...

Reni no te nieszczęsne polipy też mam i liczę na to, że po zlikwidowaniu pójdzie w miarę szybko...

Kasia- no szkoda, że wesele nie udane, ale tego samego spodziewam się w maju..idziemy do siostry m , a ona ma takiego su...na narzeczonego, że szkoda gadać...pójdziemy tam jak na ścięcie...w dodatku w lutym tam mamy jechać "zakopać topór wojenny" przed weselem :/
    Ruby kobieto
    nie nadrabiałam wszystkich wpisow, staram się wpadać w miarę często, ale chyba przegapiłam, z tego co pamiętam-usuwałaś polipy
    został Ci jeszcze jakiś zapasik ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    gdyby nie moja nietolerancja pokarmowa na drożdże
    też bym zaszalała...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 22:19

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby oby nie bylo tak jak u nas. Bo u nas ta su*** juz dzien po weselu podzielila rodziny. A moja biedna tesciowa płacze przez nią trzeci dzien. Niech ona sie cieszy ze jest w ciąży bo kłaki bym jej powyrywala. Wiedzialam ze nie bedzie ciekawie ale czegos takiego to nawet sie nie spodziewałam.

Mid jak i tak wiem ze nici z cyklu to nie mam pp co sie spinac i sama jestem z siebie dumna :-)

Agatia zapomnialam napisac ze bardzo sie ciesze ze dzidzia rosnie i ze u was wszystko ok :-)

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni555 wrote:
    Ruby kobieto
    nie nadrabiałam wszystkich wpisow, staram się wpadać w miarę często, ale chyba przegapiłam, z tego co pamiętam-usuwałaś polipy
    został Ci jeszcze jakiś zapasik ?
    kochana no usunęłam w grudniu, a miałam na myśli, że może się uda w kolejnych 3 cyklach po usunięciu. Ten jest drugi więc jeszcze jeden cykl mam w zapasie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1407 wrote:
    Ruby oby nie bylo tak jak u nas. Bo u nas ta su*** juz dzien po weselu podzielila rodziny. A moja biedna tesciowa płacze przez nią trzeci dzien. Niech ona sie cieszy ze jest w ciąży bo kłaki bym jej powyrywala. Wiedzialam ze nie bedzie ciekawie ale czegos takiego to nawet sie nie spodziewałam.

Mid jak i tak wiem ze nici z cyklu to nie mam pp co sie spinac i sama jestem z siebie dumna :-)

Agatia zapomnialam napisac ze bardzo sie ciesze ze dzidzia rosnie i ze u was wszystko ok :-)

Kasiu u nas też atmosfera napięta...teściowa płacze, przeżywa, a ten koleś to taki dyktator...wszystko musi być po jego myśli i oczywiście z nami już się pożarł jakiś czas temu...tolerowaliśmy go długo, ale pewnego dnia nie wytrzymaliśmy ...

edit: skróciłam wpis bo w zasadzie te szczegóły które napisałam nie potrzebne :)
    a sytuacji współczuję...nic nie poradzisz, najlepiej patrz na siebie i swoją najbliższą rodzinę czytaj m i dziecko :) Ja od jakiegoś czasu tak robię i najlepiej na tym wychodzę:)

dobranoc kobiety :) idę otworzyć sezon staraniowy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 22:54

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Smacznego ;) nam trenerka na aerobiku powiedziała dziś że po takim wysiłku zasłużyliśmy na jutrzejszego pączki ;)

Kasiu Ruby przepraszam że to powiem ale u was jak w telenoweli. A tak na serio współczuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 22:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Smacznego ;) nam trenerka na aerobiku powiedziała dziś że po takim wysiłku zasłużyliśmy na jutrzejszego pączki ;)

Kasiu Ruby przepraszam że to powiem ale u was jak w telenoweli. A tak na serio współczuje

No najlepiej to przestać "oglądać " taką telenowelę ;)

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby najgorzej jak taka szuja wchodzi w rodzinę i od razu ja rozdziela. W twoim przypadku to jeszcze nie wszedł. Najgorzej mi w tym wszystkim szkoda tesciowej bo na prawdę dobra z niej kobieta. Wczoraj mi powiedziala ze tylko jedna ma juz synową.

Katiuszaa no czasami tak jest ze w zyciu tak jak w telenoweli :-)

Dobrej nocki wam moje drogie życzę :-*

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Edycik Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry :)

wcinajcie dziś pączki ile wlezie :)

mnie choróbsko rozkłada, głos mi odebrało prawie..ledwo mówię

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Ja już po dwóch pączkach :D Rozbawił mnie kolega z pracy częstując mnie pączkiem, jak się wykręcałam, że dziękuję ale też kupiłam to powiedział: "Ale Pani Maju, proszę wziąć, Pani jest jeszcze młoda, Pani jeszcze rośnie, musi Pani dużo jeść" :)
    Ruby, Kasiu chyba w każdej rodzinie trafia się taka osoba, w mojej również co niestety ostatnio spędza nam sen z powiek, ale się nie poddajemy, w rodzinie siła :)
    Edycik a Ty w pracy chorowitko?
    Agatia cieszę się, że maluch rośnie, tak trzymać! :)
    Ruby czarownico widzę Cię w tej roli :) Tylko nie rzucaj żadnych zaklęć tam. A Wasz bal kiedy? Jutro czy w sobotę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 07:20

Edycik, Paryzetka83, AgaL, madzikk, cinnamon cookie, Kasia1407, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ja lece czym prędzej pobrać krew i do sklepu po paczka:-) ja lubię takie ze smietana albo z toffi:-)

Na chorobe polecam syrop z czosnku:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 07:20

Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Ja mam pączki w planach dopiero, a po południu idę na orbitrek, to spalę :)

Majju po takich słowach też bym się skusiła na pączka :D

Edycik kuruj się bidulko :*

Aguś tulę :* Trzymam kciuki za nowy cykl :)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas dziękuję spróbuję dziś syropu z czosnku.
    Majjusia niestety musiałam przyjść do pracy ale zastanawiam sie czy jutro nie wezmę na żądanie bo kiepsko się czuję niestety.

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Ja lece czym prędzej pobrać krew i do sklepu po paczka:-) ja lubię takie ze smietana albo z toffi:-)

Na chorobe polecam syrop z czosnku:-)
    O ja takiego z bitą śmietaną też bym zjadła :)

Edycik lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie zjadłam jednego ale mam jeszcze 3 w zapasie ;)

Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik podoba mi się Twój pomysł z dniem wolnym :) Chyba złożę wniosek o urlop i w końcu się wyśpię :D

majju, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • majju Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj aj, Edycik choróbska nie zazdroszczę ale wolnym dniem też bym nie pogardziła. Zwłaszcza, że M. wyjeżdża na weekend a mi się jutro zapowiadają nadgodziny :/

Robiłam te pączki z przepisu co tu wrzucałam - pieczone, ale nie polecam takie buły wyszły, bardzo dobre ale z pączkami to mają wspólne tylko drożdże i lukier.

qdkkqps67blqh0e0.png
‹‹ 1209 1210 1211 1212 1213 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ