Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPowodzenia jutro kobiety! trzymam kciuki mocno :*
Cynamon ale ja nie robiłam dla siebie pazurów tylko na wzorniku coby kolory widzieć jakiem mam i tak sobie ćwiczyłam. Jutro robię koleżance na ten bal to zrobię fotę jak coś przyzwoitego wyjdzieImię_Róży lubi tę wiadomość
-
midnight wrote:Majju Kas Imię_Róży owocnego testowanka! chętnie bym do Was dołączyłą ale niestety za wcześnie jeszcze
midnight sikaj z nami w kupie raźniej, jak nie wyjdzie to zawsze sobie powiesz że za wcześnie:-PP u mnie jak nie wyjdzie to się oznacza żem niezaciążona:-)midnight lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
ania__l wrote:Witajcie dziewczyny
W zeszlym roku pisalsm tu z wami. Zrobilam sobie przerwe na kilja tygodni. Ale dzis zagladam aby sprawdzic czy cos sie tu u was zmienilo
Ja sie dowiedziałam ze jestem w ciazy. To dopiero 5 tydzień ale mam nadzieję ze bedzie dobrze
Ania gratuluję, to opowiedz jak ci się w końcu udało?wspomagałaś się czymś, czy tak z partyzanta jak odpuściliście?
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Kobitki wróciłam od lekarza antybiotyk trzydniowy i inne specyfiki dostałam, bez tego ani rusz.Zrobiłam obiadek i leżę.Katar zamęcza mnie niestety.
Aguś jak wizyta u fryzjera?
EwelinkaKa super awatarek!!!
Majjusia nie bój się testu,masz nas
AgaL, EwelinaaKa lubią tę wiadomość
-
Imię_Róży wrote:midnight sikaj z nami w kupie raźniej, jak nie wyjdzie to zawsze sobie powiesz że za wcześnie:-PP u mnie jak nie wyjdzie to się oznacza żem niezaciążona:-)
6 dni po ? będzie mi tylko przykro jak biel zobaczę..Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Hej Kobitki:) włosy rozjaśnione,jestem zadowolona
teraz czekam na pizzę,potem zakupy i kawa z koleżanka. Ach dzień przyjemności
Dziekuje za życzenia!
Edycik ani rusz spod kołdry!:*
Ania gratuluje serdecznie!
Imię Róży dobrze ze jesteśtrzymam jutro za Ciebie, Majju, Midnight jak się zdecyduje. Ja na Twoim miejscu Midnight poczekalabym...ta biel mnie osłabia,a 6dpo to wcześnie:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 15:43
midnight, Edycik, cinnamon cookie, Imię_Róży lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Imię Róży nooo hello
Edytko...tak jest, pod kolderkeweekend di bani się szykuje, ale z drugiej strony fajnie bo mega leniwy no i można męża zaangażować
Aniu gratki
Chyba wiosnę czuć w powietrzu, że tyle ciąż przybyło
Edycik, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
midnight,Cinnamonek,Aguś,EwelinkaKa dziękuję,tak weekend spędzam w łóżku i się kuruję.Dziękuję za troskę :*
Aguś czekam na fotorelację z wizyty u fryzjera.
EwelinkaKa mąż już dzwonił kupił grejfruty,pomarańcze i winko na wieczór hihih.Ja przy antybiotyku winko raczej pominę,ale jakiś filmik pod kocem super
Aguś podkusiłaś mnie tym fryzjerem, muszę się umówić z moją fryzjerką bo będę wracać do jasnych włosków.Brakuje mi ich.
Dziś wracając od lekarza wsiadłam w swoje autko i zajrzałam do Mojej Mamci na chwilkę,ojj ale to wygoda.cinnamon cookie, midnight lubią tę wiadomość
-
Jestem kochane, w końcu zaczynam weekend
Edycik czyli weekendzik w łóżku...weź męża i będzie dobrzeWspólny wieczór pod kocykiem też brzmi dobrze - no cóż, trzeba szukać dobrych stron
Kuruj się, kuruj
Aga, czekamy na zdjęcie!
A ja nie mam planów na wieczór, chyba będę leżeć z książką pod kocem.
Edycik lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Nie dość ze chora to jeszcze rozmarzona choruje teraz kochane na lokowke babyliss..tylko cena zaporowa buu
Edycik lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Ile kosztuje? Ja na torebkę Celine, oczywiście o oryginale nie mam co marzyć, ale podróby też drogie
Ja jak ostatnio kupiłam sobie torebkę Batyckiego to przez 3 dni chodziłam i się zastanawiałam czy dobrze zrobiłam, że tyle pieniędzy wydałamO takiej Celine nawet nie marzę
Lokóweczka fajna, na szczęście na moje krótkie włoski nie potrzebuję
-
nick nieaktualnyA ja pozazdrościłam Adze i idę 15 do fryzjera
może walnę sobie jakieś sombre czy cuś
Ania l nie kojarzę, chyba krótko byłaś albo pomyliłaś grupy? powodzenia na fioletowej i gratki.
cynamon nie znam celine ale zaraz sprawdzę o co kamancinnamon cookie, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:A tak w ogóle Edycik, ja to posiadam lokówkę z Biedronki i ją uwielbiam!
jest rewelacyjna, łatwo się nakręca włosy a kosztowała z tego co pamiętam 18zl
Majju a ile kosztowała Twoja torebka? :>
Wstydzę się powiedzieć...Ale to naprawdę megapromocja była i taka okazja mogła się więcej nie powtórzyć. Poza tym moja siostra ma torebkę Batyckiego od 4 lat i ciągle wygląda jak nowa. W tym czasie mogłaby już kupić 4 inne za 100 zł. Mam nadzieję, że mi też tak długo posłuży