Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień doberek
Madka cieszę się ze spotkanie sie udalo. Trwałej nie rób! chyba że jakąś naprawdę delikatna ziołową, ale ogólnie nie polecam, kiedyś mnie podkusiło i żałowałam, zeszło wszystko dopiero ze ścieciem a włosy bardzo miałam zniszczone,, napuszone nie szło tego ogarnąć.
Ruby to współczuję przedszkola, u mnie też za bardzo nie wychodzą, co mnie smuci bo młoda musi się wybiegać, a teraz zimą jak ją odbieram to już ciemno zimno i nie chcę po przedszkolu na spacery ciągać. Co do pań macie rację, moja chyba na taką w porządku trafiła, zawsze można z nią pogadać, dyrektorka też jest ok, często do dzieci chodzi, ale już pani która zostaje z łączoną grupą po godzinach wygląda tak groźnie że sama się jej boję
super że bal się udał
Testowanie dzisiaj odpuszczam, za wcześnie, poza tym mam wszelkie objawy cionszy; bóle brzucha, zgagi, mdłości, senność-dokładnie jak w poprzednim cyklu. Boję się ze te plamienia mogą oznaczać coś gorszego. Czy mięśniak macicy może dawać takie objawy? Bo przypomniało mi sie ze taki mam, podobno był mały i nie groźny ale może urósł?
madka lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Cześć kochane
piszecie z prędkością światła i nadrabiam Was po kawałeczku
Dziękuję za życzenia imienionowe :-* co prawda ja obchodzę je 14 listopada, jakoś tak nietypowo he he, więc nikt o nich nigdy nie pamiętawięc cudownie dostać życzenia
AgaL też mi się marzy rozjaśnić włosy, ale na razie no cóż muszę latać z odrostem do połowy glowy
Paryzetko Ty bys z moim chłopem się nadała do grania on tez uwielbiaa o czym jestbta gra, w ktorą grasz?
Madka dobrze, że wrocilaś
Kas widzę, że badanka porobione tersz tylko skonsultować z lekarzami indo dzieła
Ruby rozbroiłaś mnie zawijaniem uszuuśmiałam się od rana
A ja już na nogach bo zaraz jadę do labu zrobić badanka na pn wizytę u diabetolog. Już prawie się uporałam z demonami cukrowymipozbyłam się ciał ketonowych z moczu, bo to była moja największa bolączka i mam nadzieje, że teraz będę was częściej odwiedzac
Życzè udanej sobotyAgaL, Paryzetka83, madka, Bratek lubią tę wiadomość
-
cześć kobitki
wstałam już i dziś nie wybieram się nigdzie - kuruję się tylko
Ruby tak to ta która sama wciąga włosy,ma 3 stopnie podgrzewania i naprawdę jak dla mnie jest rewelacja.U mnie utrzymać loki po zwykłej lokówce nawet z toną mocnego lakieru na głowie nierealne.Po babyliss nawet mąż mówił że gdybym na trzeci dzień głowy nie myła to loki dalej bym miała.
madka ja jestem uczuleniowiec na penicylinę,ampicylinę i sefril i ciężko mnie leczyć,przeważnie dostaję silny antybiotyk 3 dniowy.Popytam o ten syrop i zakupię go kochana.
kas przytulam :*
No a dziś u mnie mąż oznajmił,że robi obiad ja mam leżeć będą polędwiczki z papryką i marchewką w karmelizowanym sosiewczoraj przytargałam w torbie z ikei pół torby owoców dla mnie
Jedyne co mnie zastanawia to że @ dalej nie mam,wczoraj zanim wzięłam antybiotyk zrobiłam proforma test rosmana coś tam go....ale biel była.Dupka przecież brałam to @ powinna być...dół brzucha mnie pobolewa od wczoraj
-
Dziewczynki pewnie mnie mało będzie jak to w weekend
dlatego życzę Wam przyjemnego czasu wolnego, a jak któraś musi pracować to wytrwania!
Kas ważne, że badania porobione, teraz do gina i ustalić plan działania. Tulę mocno...szkoda, ze biel :*
A Majju jak u Ciebie? testowałaś?:*
Ja od wczorajszej rozmowy z koleżanką po przejściach w staraniach....postanowiłam nie mierzyć tempki, nie kupować testów owu... choć przez dwa miesiące, a może więcej. I tak wiem, że wyluzować nie wyluzuje, bo za bardzo chcę....ale jak już wiem, że owulację mam, prog zbadany, nie mam co głowy zawracać mierzeniem tempki, testami. ZObaczymy czy wytrwam. Trzymajcie za mniemidnight, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ja tempki już nie mierze, testy ovu w tym cyklu robilam tylko bo kilka sztuk mi zostało; -) badania mam porobione, jeszcze ew.ta krzepliwosc została. Wczoraj dzwonilam do endo, lekko zmniejszyla dawkę euthyroxu i biorę Siofor 2x dziennie. Mam nadzieję że glukoza i insulina spadną
bielą się nie przejmuje bo w tym cyklu po odebraniu wyników pierwszy raz chciałam tą biel zobaczyć, jednak wiemzże w nastepnym cyklu biel już nie będzie pożądana; -)
-
Buźka z rana kobietki:-)... fajnie do was wrócić:-)dzięki za ciepłe powitanie;-)
Ja dzisiaj ledwo żyję dzisiaj, coś mnie rozkłada wczoraj wieczorem miałam prawie 38 chyba mnie te dzieciaki z bawialni czymś zaszczepiły, my już po śniadanku m. zrobił pychotka:-) i jedziemy z synkiem znowu do bawialni:-)
a co to ja miałam....testśnieg, miś polarny, orzeł bielik itp.... uparte to moje drugie dziecko, ukrywać się przed mamusią na teście... albo nieśmiałe;-P
A jutro se siknę jeszcze raz, zapomniałam przez tę pracę jaka to fajna zabawa:-))
W poniedziałek nabywam inofolic wg zaleceń mojej ginki i w następnym cyklu, dopieszczam swoje komórki jajowe tymże:-)
Majju a Ty jak?
Kas nie teraz to kiedyś na pewno coś sikniemy:-))
Ps. z drogich rzeczy tydzień temu byłam u fryzjera w salonie JLD więcej nie napiszę bo mnie serce do dzisiaj boli na wspomnienie rachunku:-)))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 09:30
midnight, Paryzetka83, cinnamon cookie, majju, MamaTuśka lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Hej ho, ja przy sobocie lubię sobie pospać
Test zrobiłam, tak bardzo biały jeszcze nigdy nie był...
Wlascieie to znałam wynik wcześniej- tempka już spada. Teraz bym chciała żeby jak najszybciej @ przyszła i zacząć cykl na dopalaczach.
Dobrej soboty Kobiety
PS. Śniło mi się, że wysikałam trzy kreski...
midnight, Edycik, Paryzetka83, cinnamon cookie, Reni555, Szyszka1 lubią tę wiadomość
-
Majjusia super podejście kochana.
Też bym już mogła zacząć nowy cykl z ziółkami ojca Sroki a tu lipa @ nie ma dalej ehhh.
Aguś dobre postanowienie,trzymam kciuki obyś wytrwała w nim.
Imię R kuruj się kochana, mną choroba już pozamaiatała troszkę.Dbaj o siebie. -
kas50 wrote:Majusia jakie masz te dopalacze? ja też stawiam na następny cykl
na Dzień Kobiet wysikać II kreski byłoby miLym prezentem
Imię a Ty pod kocyk a nie do bawialni! Nie bagatelizuj chorobska żeby się nie rozwinęło :* -
Dzień dobry
Dziewczynki przykro mi, że biel na testach nieubłagalnie króluje, ale trzymam kciuki za nowy cykl
A ja się właśnie zorientowałam, że to 15dc i że podziałać coś trzeba, bo owu za pasemTakże tego, trzymajcie kciuki
Miłego weekendu wszystkim i zdrówka chorowitkom
Kurcze nie mogę sobie przypomnieć żadnej tak drogiej rzeczy, chyba że spodnie wranglery, które kupiłam ze 12 lat temu - przecenione były na 150zł ale jako biedna studentka uważałam to za majątek! Teraz bym tyle nie dała za spodnie chociaż mam ciut większy budżet niż na studiach
Agatia - don't starve to surviwal. Budzisz się na wyspie, nic ze sobą nie masz i musisz przeyrwać. A gra chce Cię zabić. Najlepsze w tym jest to, że nie ma sejwów i jak umrzesz to koniec. Wciąga!midnight, kas50, agatia, cinnamon cookie, Edycik, Reni555 lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Cześć Kochane
Bardzo mi przykro z powodu bieli na testachtrzymam kciuki za kolejny cykl.
Edycik ja mogę Ci polecić stożkową lokówkę remingtona jest rewelacyjna. Mam ją już prawie 4 lata ale ciągle mówię że to był zakup życiaLoki wychodzą bardzo naturalnie dzięki temu że lokówka jest z jednej strony cieńsza. U mnie efekt spokojnie utrzymuje się 2 dni bo zwykle co tyle myję włosy.
http://www.ceneo.pl/8742149
Edycik lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc)