X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • midnight Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień doberek
    Madka cieszę się ze spotkanie sie udalo. Trwałej nie rób! chyba że jakąś naprawdę delikatna ziołową, ale ogólnie nie polecam, kiedyś mnie podkusiło i żałowałam, zeszło wszystko dopiero ze ścieciem a włosy bardzo miałam zniszczone,, napuszone nie szło tego ogarnąć.

Ruby to współczuję przedszkola, u mnie też za bardzo nie wychodzą, co mnie smuci bo młoda musi się wybiegać, a teraz zimą jak ją odbieram to już ciemno zimno i nie chcę po przedszkolu na spacery ciągać. Co do pań macie rację, moja chyba na taką w porządku trafiła, zawsze można z nią pogadać, dyrektorka też jest ok, często do dzieci chodzi, ale już pani która zostaje z łączoną grupą po godzinach wygląda tak groźnie że sama się jej boję ;)
    super że bal się udał

Testowanie dzisiaj odpuszczam, za wcześnie, poza tym mam wszelkie objawy cionszy; bóle brzucha, zgagi, mdłości, senność-dokładnie jak w poprzednim cyklu. Boję się ze te plamienia mogą oznaczać coś gorszego. Czy mięśniak macicy może dawać takie objawy? Bo przypomniało mi sie ze taki mam, podobno był mały i nie groźny ale może urósł?

madka lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • agatia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane :) piszecie z prędkością światła i nadrabiam Was po kawałeczku :)
    Dziękuję za życzenia imienionowe :-* co prawda ja obchodzę je 14 listopada, jakoś tak nietypowo he he, więc nikt o nich nigdy nie pamięta :) więc cudownie dostać życzenia :-D
    AgaL też mi się marzy rozjaśnić włosy, ale na razie no cóż muszę latać z odrostem do połowy glowy ;)
    Paryzetko Ty bys z moim chłopem się nadała do grania on tez uwielbia :) a o czym jestbta gra, w ktorą grasz?
    Madka dobrze, że wrocilaś :)
    Kas widzę, że badanka porobione tersz tylko skonsultować z lekarzami indo dzieła :)
    Ruby rozbroiłaś mnie zawijaniem uszu ;) uśmiałam się od rana ;)

A ja już na nogach bo zaraz jadę do labu zrobić badanka na pn wizytę u diabetolog. Już prawie się uporałam z demonami cukrowymi ;) pozbyłam się ciał ketonowych z moczu, bo to była moja największa bolączka i mam nadzieje, że teraz będę was częściej odwiedzac :)

Życzè udanej soboty :)

AgaL, Paryzetka83, madka, Bratek lubią tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje biel Vizira:-)

Agatia jaki Ty mialas poziom cukru? Mi pomimo diety glukoza wzrasta:-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 08:16

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Edycik Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kobitki

wstałam już i dziś nie wybieram się nigdzie - kuruję się tylko

Ruby tak to ta która sama wciąga włosy,ma 3 stopnie podgrzewania i naprawdę jak dla mnie jest rewelacja.U mnie utrzymać loki po zwykłej lokówce nawet z toną mocnego lakieru na głowie nierealne.Po babyliss nawet mąż mówił że gdybym na trzeci dzień głowy nie myła to loki dalej bym miała.

madka ja jestem uczuleniowiec na penicylinę,ampicylinę i sefril i ciężko mnie leczyć,przeważnie dostaję silny antybiotyk 3 dniowy.Popytam o ten syrop i zakupię go kochana.

kas przytulam :*

No a dziś u mnie mąż oznajmił,że robi obiad ja mam leżeć będą polędwiczki z papryką i marchewką w karmelizowanym sosie :) wczoraj przytargałam w torbie z ikei pół torby owoców dla mnie :)
    Jedyne co mnie zastanawia to że @ dalej nie mam,wczoraj zanim wzięłam antybiotyk zrobiłam proforma test rosmana coś tam go....ale biel była.Dupka przecież brałam to @ powinna być...dół brzucha mnie pobolewa od wczoraj

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas przytulam :*

Edycik leż jak zalecił mąż i kuruj się :) smacznego

Edycik lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight a co u Ciebie? jak humorek?

reszta naszych babeczek chyba jeszcze śpi ;)

• midnight Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sobota niech śpią :)
    Dzięki humorek jako tako ;) zaczynam się stresować

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki pewnie mnie mało będzie jak to w weekend :) dlatego życzę Wam przyjemnego czasu wolnego, a jak któraś musi pracować to wytrwania!

Kas ważne, że badania porobione, teraz do gina i ustalić plan działania. Tulę mocno...szkoda, ze biel :*
    A Majju jak u Ciebie? testowałaś?:*

Ja od wczorajszej rozmowy z koleżanką po przejściach w staraniach....postanowiłam nie mierzyć tempki, nie kupować testów owu... choć przez dwa miesiące, a może więcej. I tak wiem, że wyluzować nie wyluzuje, bo za bardzo chcę....ale jak już wiem, że owulację mam, prog zbadany, nie mam co głowy zawracać mierzeniem tempki, testami. ZObaczymy czy wytrwam. Trzymajcie za mnie :)

midnight, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tempki już nie mierze, testy ovu w tym cyklu robilam tylko bo kilka sztuk mi zostało; -) badania mam porobione, jeszcze ew.ta krzepliwosc została. Wczoraj dzwonilam do endo, lekko zmniejszyla dawkę euthyroxu i biorę Siofor 2x dziennie. Mam nadzieję że glukoza i insulina spadną:-) bielą się nie przejmuje bo w tym cyklu po odebraniu wyników pierwszy raz chciałam tą biel zobaczyć, jednak wiemzże w nastepnym cyklu biel już nie będzie pożądana; -)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buźka z rana kobietki:-)... fajnie do was wrócić:-)dzięki za ciepłe powitanie;-)
    Ja dzisiaj ledwo żyję dzisiaj, coś mnie rozkłada wczoraj wieczorem miałam prawie 38 chyba mnie te dzieciaki z bawialni czymś zaszczepiły, my już po śniadanku m. zrobił pychotka:-) i jedziemy z synkiem znowu do bawialni:-)
    a co to ja miałam....test :-) śnieg, miś polarny, orzeł bielik itp.... uparte to moje drugie dziecko, ukrywać się przed mamusią na teście... albo nieśmiałe;-P
    A jutro se siknę jeszcze raz, zapomniałam przez tę pracę jaka to fajna zabawa:-))
    W poniedziałek nabywam inofolic wg zaleceń mojej ginki i w następnym cyklu, dopieszczam swoje komórki jajowe tymże:-)

Majju a Ty jak?

Kas nie teraz to kiedyś na pewno coś sikniemy:-))

Ps. z drogich rzeczy tydzień temu byłam u fryzjera w salonie JLD więcej nie napiszę bo mnie serce do dzisiaj boli na wspomnienie rachunku:-)))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 09:30

midnight, Paryzetka83, cinnamon cookie, majju, MamaTuśka lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • majju Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho, ja przy sobocie lubię sobie pospać ;) Test zrobiłam, tak bardzo biały jeszcze nigdy nie był...
    Wlascieie to znałam wynik wcześniej- tempka już spada. Teraz bym chciała żeby jak najszybciej @ przyszła i zacząć cykl na dopalaczach.

Dobrej soboty Kobiety :)

PS. Śniło mi się, że wysikałam trzy kreski...

midnight, Edycik, Paryzetka83, cinnamon cookie, Reni555, Szyszka1 lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju przytulam :* oby z dopalaczami się udało! trzy kreski no nieźle ;)

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • majju Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję, na szczęście chyba mocno się nie przyjęłam. Zaczynam gromadzenie sił na przyszły cykl ;)

midnight, Edycik lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majjusia super podejście kochana.
    Też bym już mogła zacząć nowy cykl z ziółkami ojca Sroki a tu lipa @ nie ma dalej ehhh.

Aguś dobre postanowienie,trzymam kciuki obyś wytrwała w nim.

Imię R kuruj się kochana, mną choroba już pozamaiatała troszkę.Dbaj o siebie.

• kas50 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majusia jakie masz te dopalacze? ja też stawiam na następny cykl :) na Dzień Kobiet wysikać II kreski byłoby miLym prezentem :)

Edycik lubi tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• majju Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Majusia jakie masz te dopalacze? ja też stawiam na następny cykl :) na Dzień Kobiet wysikać II kreski byłoby miLym prezentem :)
    Kas w przyszłym cyklu będę miała włączony Clostilbegyt i Pregnyl więc liczę mocno na ten cykl ;)

Imię a Ty pod kocyk a nie do bawialni! Nie bagatelizuj chorobska żeby się nie rozwinęło :*

qdkkqps67blqh0e0.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maju to super :) musi się udać :) ja zaczęłam brać Siofor, podobno działa na stymulująco na owulację :) jestem pełna nadziei

midnight lubi tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Dziewczynki przykro mi, że biel na testach nieubłagalnie króluje, ale trzymam kciuki za nowy cykl :)

A ja się właśnie zorientowałam, że to 15dc i że podziałać coś trzeba, bo owu za pasem :) Także tego, trzymajcie kciuki :)

Miłego weekendu wszystkim i zdrówka chorowitkom :)

Kurcze nie mogę sobie przypomnieć żadnej tak drogiej rzeczy, chyba że spodnie wranglery, które kupiłam ze 12 lat temu - przecenione były na 150zł ale jako biedna studentka uważałam to za majątek! Teraz bym tyle nie dała za spodnie chociaż mam ciut większy budżet niż na studiach ;)

Agatia - don't starve to surviwal. Budzisz się na wyspie, nic ze sobą nie masz i musisz przeyrwać. A gra chce Cię zabić. Najlepsze w tym jest to, że nie ma sejwów i jak umrzesz to koniec. Wciąga!

midnight, kas50, agatia, cinnamon cookie, Edycik, Reni555 lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • majju Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetko ja owielbiam grać w planszówki, ostatnio z M. gramy w "Magię i miecz". I muszę przyznać, że lubię się przyglądać jak M. gra w Wiedźmina ale sama się jeszcze nie skusiłam ;)

Paryzetka83, Szyszka1 lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane :)
    Bardzo mi przykro z powodu bieli na testach :( trzymam kciuki za kolejny cykl.

Edycik ja mogę Ci polecić stożkową lokówkę remingtona jest rewelacyjna. Mam ją już prawie 4 lata ale ciągle mówię że to był zakup życia :) Loki wychodzą bardzo naturalnie dzięki temu że lokówka jest z jednej strony cieńsza. U mnie efekt spokojnie utrzymuje się 2 dni bo zwykle co tyle myję włosy.
    http://www.ceneo.pl/8742149

Edycik lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
‹‹ 1228 1229 1230 1231 1232 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ