X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • majju Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka, pewnie że pamiętałyśmy o Tobie ;)

Muszę obczaić ten indoor cycling, myślę, że mogłoby mi się spodobać skoro lubię rowerowanie ;)

Agus, Paryzetka zazdraszczam leniuchowania, odpoczywajcie :*

Dobrej nocy :)

madka, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Aguś ja też zatargam lapka do sypialni i będę z łóżka pisać ;) Zwłaszcza, że śnieg wrócił to nigdzie się jutro nie wybieram ;)
    a ja idę do roboty, chyba nie dam rady was jutro nadrobić jak znów się rozkręcicie ;) Dziś dałam radę bo wolne miałam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś w tym stylu https://www.youtube.com/watch?v=1sWJXktVbP4

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Coś w tym stylu https://www.youtube.com/watch?v=1sWJXktVbP4
    Wygląda fajnie :) Muszę się w końcu wybrać.

Ruby mnie też kolanko dziś boli po ćwiczeniach, a że to to po operacji to jednak orbitrek sobie daruję. Chociaż bardzo mi się podobało :(

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik na priva wyslalam namiary na lekarza ;)

Dobrej nocki laseczki :)

Edycik lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni555 wrote:
    agal, to jutro urlopik ?

Dokładnie :D

Reni555 lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dałam sobie opaski elastyczne na kolana i wszystko było cacy , teraz też nie boli jak na razie :P

Madka fajnie że jesteś :*

A co do fotek to nie zabijta ale zapomniałam telefonu na szczęście sporo fotek robiła Pani - mnie nawet gdzieś tam poprosiła żebym pozowała bo bardzo jej się podobało przebranie - inni rodzice słabo się postarali :P no i jak wrzucą na stronę przedszkola to wam podeślę :)
    A na samym balu spoko było, fajne zabawy, tańce z dziećmi, ale powiem wam że te 1,5 h mnie wykończyło gorzej niż 8h w robocie albo pedałowanie na orbim :/

madka, katiuszaa, midnight, cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny :*

Ruby toż to sama przyjemność bal z dziećmi :) Najpierw ponad pół godziny ubieranie 25 dzieci, potem godzina zabaw i tańcowania, a potem znowu przebieranie :/ Sama radość :P hehehe

AgaL, Ruby, midnight lubią tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• madka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobiety Kochane, mam nadzieję, że wracam powoli do żywych i uporałam się już z moim dołkiem. Będę mam nadzieję odzywać się już na bieżąco :) Jednak od soboty mam urlop i wyjeżdżamy na działkę dalej remontować. Czeka nas stawianie ścian, ocieplanie chaty, wstawianie schodów strychowych, itp. Mamy w planach zamknięcie już wszystkich pomieszczeń i przygotowanie ich pod malowanie. W związku z tym będzie mnie mało, ale obiecuję, że codziennie się odezwę. Do domku wracamy w środę, bo w czwartek idę do gin (mam nadzieję, że może wreszcie coś się ruszy, czegoś się dowiem).
    Do jutra :*

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Kobiety Kochane, mam nadzieję, że wracam powoli do żywych i uporałam się już z moim dołkiem. Będę mam nadzieję odzywać się już na bieżąco :) Jednak od soboty mam urlop i wyjeżdżamy na działkę dalej remontować. Czeka nas stawianie ścian, ocieplanie chaty, wstawianie schodów strychowych, itp. Mamy w planach zamknięcie już wszystkich pomieszczeń i przygotowanie ich pod malowanie. W związku z tym będzie mnie mało, ale obiecuję, że codziennie się odezwę. Do domku wracamy w środę, bo w czwartek idę do gin (mam nadzieję, że może wreszcie coś się ruszy, czegoś się dowiem).
    Do jutra :*

no to czekamy na relację z miejsca pracy ;) i powodzenia u lekarza :)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć gwiazdy

ja od rana nie śpię kaszel mnie męczy,katar masakra jakaś
    dobrze że dziś idę do lekarza
    wczoraj nawet nie miałam siły do Was zajrzeć

madzikk dziękuję za namiary na lekarza.

Aguś dziękuję,że pytasz,noc jakoś przespałam ale od 5 nie śpię bo kaszel męczy.Nos mam jak renifer czerwononosy.

Paryzetka gratuluję motywacji kochana.

Majjusia jak tam drineczek wczoraj był?

Ruby dawaj fotkę pazurków.

Melduję,że dalej czekam na @...ogólnie humor mam paskudny i wszystko mnie wkurza buuu

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Kas trzymam kciuki zeby chociaz tarczyca była ok.

Wynik Tsh 0,149! Hormony wysoko. Czyli chyba jednak muszę zmniejszyć dawkę leku. Ehh

Edycik dużo zdrowka!

Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• midnight Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    najprzód
    Aguś wszystkiego najlepszego! żeby ten dzień był dla Ciebie wyjątkowy, nie zasiedź się przy kompie ileć robić coś dla siebie ;)

AgaL lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • madka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :)
    Ja już od godziny w pracy.

Edycik zdrówka życzę! Dobrze, że do lekarza idziesz :)

Kas z tarczycą to się chyba nie dogodzi :/

Edycik lubi tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas wspólczuję, mam nadzieję ze jakoś wszystko w końcu się unormuje
    Madka właśnie zastanawiałam sie jak jest w przedszkolu bo młoda bal miała we wtorek :) fajnie musi być tak wszystkie dzieciaki ubrać na chwilę a potem rozebrać ;)

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • madka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Madka właśnie zastanawiałam sie jak jest w przedszkolu bo młoda bal miała we wtorek :) fajnie musi być tak wszystkie dzieciaki ubrać na chwilę a potem rozebrać ;)
    Oj baaaaardzo :P

midnight lubi tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedyś słyszałam taki dowcip-może znasz?
    Pani przedszkolanka pomaga dziecku założyć wysokie, zimowe butki. Szarpie się, męczy, ciągnie...
    - No, weszły!
    Spocona siedzi na podłodze, dziecko mówi:
    - Ale mam buciki odwrotnie...
    Pani patrzy, faktycznie! No to je ściągają, mordują się, sapią... Uuuf, zeszły! Wciągają je znowu, sapią, ciągną, ale nie chcą wejść..... Uuuf, weszły!
    Pani siedzi, dyszy a dziecko mówi:
    - Ale to nie moje buciki....
    Pani niebezpiecznie zwężyły się oczy. Odczekała i znowu szarpie się z butami... Zeszły!
    Na to dziecko :
    -...bo to są buciki mojego brata ale mama kazała mi je nosić.
    Pani zacisnęła ręce mocno na szafce, odczekała, aż przestaną jej się trząść, i znowu pomaga dziecku wciągnąć buty. Wciągają, wciągają..... weszły!.
    - No dobrze - mówi wykończona pani - a gdzie masz rękawiczki?
    - W bucikach
    Moje nerwy już by tego nie zdzierżyły ;)

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • madka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, ale powiem Ci szczerze, że dzieci niestety nie są już tak bystre, jak kiedyś :( Teraz większość nawet nie wie, które rzeczy są ich, nie wiedzą jakie mają ubrania, itp.

• midnight Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O a myślałam, że są bystre...moja chyba bystra dobrze wie co jest jej, ale nie wiem czy to taka dobra cecha, bo gdy tylko ktoś podchodzi do czegoś co do niej należy, od razu :moje moje! ułatwieniem jest ze łatwiej się z nią dogadać, chętnie wszystko robi, nie jest płaczliwa-życzę Ci takich dzieci. tylko jest zbyt energiczna i nadpobudliwa co może jednak utrudniać przedszkolankom pracę z nią

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • madka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mało jest dzieci dobrze zorganizowanych. Rodzice uważają, że oddają dziecko do przedszkola, po to, żeby pani je wszystkiego nauczyła i do tego jeszcze wychowała. Tylko jak nie ma współpracy dom-przedszkole to nic z tego nie będzie.

Córa energiczna, super :)

Właśnie chłopiec przyniósł do przedszkola tor hot wheels. Czego to jeszcze nie wymyślą... A rodzice się na wszystko zgadzają, żeby mieć spokój :/

‹‹ 1224 1225 1226 1227 1228 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ