Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Kochane, ja niestety mam dzisiaj naradę w pracy więc nie będzie mnie tu zbytnio
I pewnie będę musiała zostać po godzinach...
Edycik daj znać jak po wizycie u lekarza :*
Podziwiam Twoją pracę madka, ja nie mam tyle cierpliwości, szczególnie do rodzicówEdycik lubi tę wiadomość
-
heh, też na sporo rzeczy pozwalam...przyznaję bez bicia, ale staram się dużo tłumaczyć choć czasem to jak grochem o ścianę
współczuję rodziców...bo to zawsze wina rodzców nie dzieciaków. Z moją największy problemjest taki że nie potrafi czekać...zawsze ja tez ja tez, nie rozumie ze czasem trzeba poczekac, no i denerwuje sie jak chce cos zrobic sama i jej nie wychodzi a nie chce pomocy..
poza tym myślę ze na tle dzieci w jej wieku jest dość samodzielna.
Współczuję bo nie rozumiem rodziców ktorzy licza ze panie w przedszkolu wszystkiego naucza...jak mi wiosna powiedzieli ze młoda ma umieć się załatwiać, ubierać sama jeść itp, to umiała we wrześniu, niezdarnie ale umiała.
Jak w jej grupie są dzieci które jeszcze z pieluchą chodzą?..Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Dzień dobry
ale sobie przyjemność sprawilam tym wolnym dniem,rozkoszuje sie jeszcze leniuchowaniem w łóżku:)
Dziękuje Midnight :*
Edycik życzę zdrówka i lepszego samopoczucia :* odpoczywaj.
Hej Madkamidnight, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyHej
Mid moja jest podobna z charakterem chyba
U nas właściwy balik dzisiaj bo wczoraj tylko te 1,5 z rodzicami, a dzisiaj dzieci mają od rana cały dzień więc nie ubierają się na chwilęmoja szła już w stroju
A zabawki mogą nosić ale tylko w każdy poniedziałek
Edycik zdrówka zdrówka zdrówka
Agus baw się dobrze dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 08:04
midnight, AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Edycik mam nadzieję ze lekarz dobre leki wypisze zebys szybko wrocila do zdrowia
!
Majju oby Ci dzień szybko w pracy zleciał!
Ja zaczynam się nakręcać choc miałam tego nie robić, wczoraj spadek a dziś znów skok tempEdycik lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Muszę się Wam przyznać, że pierwszy raz się boję testu. Zawsze jakoś się tym zbytnio nie przejmowałam. Wiadomo biel rozczarowywała i podłamywała ale na chwilę. Najbardziej się boję, że jak jutro wyjdzie biel to sama będę bo M. dziś wyjeżdża na weekend. I nie będzie komu otrzeć łezki
-
Majju współczuję narady
Majju w razie czego pomożemy, ale mam nadzieję, że nie trzeba będzie
Ruby, Midnight mój miał tak samo, zaczyna wyrastać
Aga miłego leniuchowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 09:03
midnight, AgaL lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Cześć wszystkim
Agatki nasze wszystkiego dobrego z okazji imieninAguś wypocznij dziś
o której fryzjer?
Paryzetka a Ty jeździsz w domu na rowerku ale tak po prostu czy jakiś program robisz? Moja koleżanka jeździ z jakimś filmikiem na youtube, mówi że koszulkę to może wykręcać na koniec
Ruby to się wyszalałaś kobieto!!!pazury poka
Majju nie stresuj się na zapas :*
Madka no hellooooowitamy
AgaL lubi tę wiadomość
-
Cinnamonek dziękuje :* :* fryzjer o 12
a potem spotkania z kumpelami, zakupy...nie wiem o której do domu się doczołgam
Majjusia nie będziesz sama....czy będziesz się cieszyć czy smucić MY tu z TOBĄ RAZEM :*
trzymam :*cinnamon cookie, midnight, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Witajcie dziewczyny
W zeszlym roku pisalsm tu z wami. Zrobilam sobie przerwe na kilja tygodni. Ale dzis zagladam aby sprawdzic czy cos sie tu u was zmienilo
Ja sie dowiedziałam ze jestem w ciazy. To dopiero 5 tydzień ale mam nadzieję ze bedzie dobrze
Bratek, Imię_Róży lubią tę wiadomość
ania__l -
majju wrote:Muszę się Wam przyznać, że pierwszy raz się boję testu. Zawsze jakoś się tym zbytnio nie przejmowałam. Wiadomo biel rozczarowywała i podłamywała ale na chwilę. Najbardziej się boję, że jak jutro wyjdzie biel to sama będę bo M. dziś wyjeżdża na weekend. I nie będzie komu otrzeć łezki
ja jutro też siknę na próbę
niech będzie
midnight, AgaL lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim
Agatia, Aga - najlepszego imieninowego :*
Cynamonku jeżdże na siłowni na rowerku, ale muszę jakiś filmik znaleźć dla siebie
Majusia my tu zawsze będziemy, żeby otrzeć łezki, pocieszyć albo radować się razem z Tobą :*
A mój dzień wolny jest zupełnie inny niż planowałam, mój luby zamiast na 11 idzie na 14 i ani pograć, ani pooglądać seriali nie mogę i tak sobie siedzimy razem. Niby fajnie i miło, ale chciałam pobyć samacinnamon cookie, AgaL, agatia lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Dzień dobry laseczki
Majju mam nadzieję, że ta łezka będzie płynąć ze wzruszeniatrzymam kciuki
Wszystkiego dobrego Agatki
Paryzetko taki zapalony gracz z Ciebie? W co grasz? Nieraz tez mam taki dzień, ze chciałabym być sama lecz kiepsko z nim bo w każdą sb pracuje albo jestem w szkole a w tygodniu pracujemy w tych samych godzinachAgaL lubi tę wiadomość
-
Aga, Agatia wszystkiego najlepszego :*
Ja już w domku. Niedługo do taty na obiad. Nie bardzo lubię tam jeździć, bo denerwuje mnie ta kobieta. Z drugiej strony nie chcę stracić ojca, muszę sytuację zaakceptować
Paryzetka, żebyś wiedziała jak ja nie lubię, jak się nastawię, że będę sama, a okazuje się potem, że mąż ma wolne, albo idzie później do pracyAgaL, agatia lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Ruby gram w don't starve i teraz w life is strange
Aż takim graczem nie jestem, ale te gry mnie wciągnęły
Madka cieszę się, że mnie rozumiesz
A jeszcze teraz jak na złość wyłączyli prądmadka lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Hej dziewczyny
Ale sie rozpisałyście! Ja niestety mam tylko chwilę, ale zajrzałam poczytać i się przywitać
W pracy mam dużo... pracyW domu będę kończyć tort i korektę jednego tekstu, a jutro mamy imprezę urodzinową Mężusia chrześnicy. Nie wiem, kiedy znów będę miała więcej czasu, ale postaram się zaglądać, bo przecież dopiero wróciłam i chciałabym już zostać
Paryzetko ja też gram w don't starva, a life is strange cały czas mnie kusiAle to może jak będę miała trochę więcej czasu
Miłego dnia wszystkim!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 13:08
Paryzetka83, midnight lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Witam moje kobietki:-))
To ja matka marnotrawna wracam na łono forum, piszę z pracy, szpieg dalej zainstalowany ale mam go gdzieś, inaczej w ogóle bym się do was nie odezwała, jak mnie zwolnią to se przynajmniej odpocznę;-PP
Ciężarówki mam nadzieję dobrze się czują)
odrobię czytanie jak wrócę do domu, choć łapy mi się rozjeżdżają ze zmęczenia to muszę jeszcze dzisiaj zaliczyć bawialnię bo synek czeka na to od tygodnia. Mam nadzieję, że nie wyciągnę kopyt na tej bawialni;-P
Ja zrobiłam wreszcie tę tarczycę tsh przyzwoite 1,39. prog. 26 też okej, prolaktyna 9, więc wyniki nie najgorsze. Jutro testuję pro forma, bo czuję @ w lędźwiach, miała przyjść dzisiaj ale jestem przepracowana, zmęczona i uciemiężona pracą i mi się rozjeżdża wszystko.
Bratek, AgaL lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Dziękuję, jesteście Kochane :*
Niestety brzucho boli typowo jak na @, wypryski na twarzy też jak zwykle przed okresem się pojawiły więc nadziei sobie nie robię.
Imię_Róży, córko marnotrawna, to jutro testujemy we trzy
Ps. Narada nuuuuuuuudna jak flaki z olejem. BuuuuuuAle muszę siedzieć.
Imię_Róży lubi tę wiadomość