X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • majju Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane, ja niestety mam dzisiaj naradę w pracy więc nie będzie mnie tu zbytnio :( I pewnie będę musiała zostać po godzinach...

Edycik daj znać jak po wizycie u lekarza :*

Podziwiam Twoją pracę madka, ja nie mam tyle cierpliwości, szczególnie do rodziców :)

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh, też na sporo rzeczy pozwalam...przyznaję bez bicia, ale staram się dużo tłumaczyć choć czasem to jak grochem o ścianę ;) współczuję rodziców...bo to zawsze wina rodzców nie dzieciaków. Z moją największy problemjest taki że nie potrafi czekać...zawsze ja tez ja tez, nie rozumie ze czasem trzeba poczekac, no i denerwuje sie jak chce cos zrobic sama i jej nie wychodzi a nie chce pomocy..
    poza tym myślę ze na tle dzieci w jej wieku jest dość samodzielna.
    Współczuję bo nie rozumiem rodziców ktorzy licza ze panie w przedszkolu wszystkiego naucza...jak mi wiosna powiedzieli ze młoda ma umieć się załatwiać, ubierać sama jeść itp, to umiała we wrześniu, niezdarnie ale umiała.
    Jak w jej grupie są dzieci które jeszcze z pieluchą chodzą?..

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) ale sobie przyjemność sprawilam tym wolnym dniem,rozkoszuje sie jeszcze leniuchowaniem w łóżku:)
    Dziękuje Midnight :*

Edycik życzę zdrówka i lepszego samopoczucia :* odpoczywaj.

Hej Madka :)

midnight, Edycik lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Mid moja jest podobna z charakterem chyba ;-)

U nas właściwy balik dzisiaj bo wczoraj tylko te 1,5 z rodzicami, a dzisiaj dzieci mają od rana cały dzień więc nie ubierają się na chwilę :-) moja szła już w stroju ;-)
    A zabawki mogą nosić ale tylko w każdy poniedziałek :-)

Edycik zdrówka zdrówka zdrówka
    Agus baw się dobrze dzisiaj :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 08:04

midnight, AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik mam nadzieję ze lekarz dobre leki wypisze zebys szybko wrocila do zdrowia
    !
    Majju oby Ci dzień szybko w pracy zleciał!
    Ja zaczynam się nakręcać choc miałam tego nie robić, wczoraj spadek a dziś znów skok temp

Edycik lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • majju Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się Wam przyznać, że pierwszy raz się boję testu. Zawsze jakoś się tym zbytnio nie przejmowałam. Wiadomo biel rozczarowywała i podłamywała ale na chwilę. Najbardziej się boję, że jak jutro wyjdzie biel to sama będę bo M. dziś wyjeżdża na weekend. I nie będzie komu otrzeć łezki ;)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju obetrzemy w razie co...a na razie trzymam kciuki żeby nie było bieli :)

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • madka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju współczuję narady :/ Majju w razie czego pomożemy, ale mam nadzieję, że nie trzeba będzie :)

Ruby, Midnight mój miał tak samo, zaczyna wyrastać :)

Aga miłego leniuchowania :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 09:03

midnight, AgaL lubią tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :)

Agatki nasze wszystkiego dobrego z okazji imienin :) Aguś wypocznij dziś :) o której fryzjer?

Paryzetka a Ty jeździsz w domu na rowerku ale tak po prostu czy jakiś program robisz? Moja koleżanka jeździ z jakimś filmikiem na youtube, mówi że koszulkę to może wykręcać na koniec ;)

Ruby to się wyszalałaś kobieto!!! :) pazury poka :P

Majju nie stresuj się na zapas :*

Madka no hellooooo ;) witamy ;)

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek dziękuje :* :* fryzjer o 12 :) a potem spotkania z kumpelami, zakupy...nie wiem o której do domu się doczołgam ;)

Majjusia nie będziesz sama....czy będziesz się cieszyć czy smucić MY tu z TOBĄ RAZEM :*
    trzymam :*

cinnamon cookie, midnight, Edycik lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny :-)
    W zeszlym roku pisalsm tu z wami. Zrobilam sobie przerwe na kilja tygodni. Ale dzis zagladam aby sprawdzic czy cos sie tu u was zmienilo :-)
    Ja sie dowiedziałam ze jestem w ciazy. To dopiero 5 tydzień ale mam nadzieję ze bedzie dobrze :-)

Bratek, Imię_Róży lubią tę wiadomość

ania__l
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Muszę się Wam przyznać, że pierwszy raz się boję testu. Zawsze jakoś się tym zbytnio nie przejmowałam. Wiadomo biel rozczarowywała i podłamywała ale na chwilę. Najbardziej się boję, że jak jutro wyjdzie biel to sama będę bo M. dziś wyjeżdża na weekend. I nie będzie komu otrzeć łezki ;)
    Maju damy radę :) ja jutro też siknę na próbę ;) niech będzie

midnight, AgaL lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)

Agatia, Aga - najlepszego imieninowego :*

Cynamonku jeżdże na siłowni na rowerku, ale muszę jakiś filmik znaleźć dla siebie :)

Majusia my tu zawsze będziemy, żeby otrzeć łezki, pocieszyć albo radować się razem z Tobą :*

A mój dzień wolny jest zupełnie inny niż planowałam, mój luby zamiast na 11 idzie na 14 i ani pograć, ani pooglądać seriali nie mogę i tak sobie siedzimy razem. Niby fajnie i miło, ale chciałam pobyć sama ;)

cinnamon cookie, AgaL, agatia lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry laseczki :-)

Majju mam nadzieję, że ta łezka będzie płynąć ze wzruszenia :-) trzymam kciuki

Wszystkiego dobrego Agatki :-)

Paryzetko taki zapalony gracz z Ciebie? W co grasz? Nieraz tez mam taki dzień, ze chciałabym być sama lecz kiepsko z nim bo w każdą sb pracuje albo jestem w szkole a w tygodniu pracujemy w tych samych godzinach :-)

AgaL lubi tę wiadomość

2da6343587.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, Agatia wszystkiego najlepszego :*

Ja już w domku. Niedługo do taty na obiad. Nie bardzo lubię tam jeździć, bo denerwuje mnie ta kobieta. Z drugiej strony nie chcę stracić ojca, muszę sytuację zaakceptować :/

Paryzetka, żebyś wiedziała jak ja nie lubię, jak się nastawię, że będę sama, a okazuje się potem, że mąż ma wolne, albo idzie później do pracy :D

AgaL, agatia lubią tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby gram w don't starve i teraz w life is strange :) Aż takim graczem nie jestem, ale te gry mnie wciągnęły ;)

Madka cieszę się, że mnie rozumiesz ;)

A jeszcze teraz jak na złość wyłączyli prąd :)

madka lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja oglądam z młodą Barbie :) nawet mnie wciągnęło :) i zamówiłam sobie botki :) to tak na imieniny w nast.tyg.:)

midnight, Edycik lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Smerfelinka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Ale sie rozpisałyście! Ja niestety mam tylko chwilę, ale zajrzałam poczytać i się przywitać :)

W pracy mam dużo... pracy :P W domu będę kończyć tort i korektę jednego tekstu, a jutro mamy imprezę urodzinową Mężusia chrześnicy. Nie wiem, kiedy znów będę miała więcej czasu, ale postaram się zaglądać, bo przecież dopiero wróciłam i chciałabym już zostać ;)

Paryzetko ja też gram w don't starva, a life is strange cały czas mnie kusi :D Ale to może jak będę miała trochę więcej czasu :P

Miłego dnia wszystkim!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 13:08

Paryzetka83, midnight lubią tę wiadomość

👩36 lat 🧑39 lat

1 ❄️

7 dpt - beta <1 💔
    8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️

14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
    9 dtp - beta 32 mIU/ml
    11 dpt - beta 75 mIU/ml
    13 dpt - beta 225 mIU/ml
    16 dpt - beta 1028 mIU/ml
    18 dpt - beta 1804 mIU/ml
    20 dpt - beta 2872 mIU/ml
    24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
    14.10 - pusty pęcherzyk 💔

kwalifikacja z MZ - 10.06

21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔

lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞

luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży

22.07.2019 - urodził się Leon <3
    13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
    październik 2018 - Salve - ivf
    sierpień 2018 - histeroskopia ok
    kwiecień 2017 - hsg ok
    starania od 2014
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam moje kobietki:-))
    To ja matka marnotrawna wracam na łono forum, piszę z pracy, szpieg dalej zainstalowany ale mam go gdzieś, inaczej w ogóle bym się do was nie odezwała, jak mnie zwolnią to se przynajmniej odpocznę;-PP
    Ciężarówki mam nadzieję dobrze się czują:-))
    odrobię czytanie jak wrócę do domu, choć łapy mi się rozjeżdżają ze zmęczenia to muszę jeszcze dzisiaj zaliczyć bawialnię bo synek czeka na to od tygodnia. Mam nadzieję, że nie wyciągnę kopyt na tej bawialni;-P
    Ja zrobiłam wreszcie tę tarczycę tsh przyzwoite 1,39. prog. 26 też okej, prolaktyna 9, więc wyniki nie najgorsze. Jutro testuję pro forma, bo czuję @ w lędźwiach, miała przyjść dzisiaj ale jestem przepracowana, zmęczona i uciemiężona pracą i mi się rozjeżdża wszystko.

Bratek, AgaL lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • majju Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję, jesteście Kochane :*

Niestety brzucho boli typowo jak na @, wypryski na twarzy też jak zwykle przed okresem się pojawiły więc nadziei sobie nie robię.

Imię_Róży, córko marnotrawna, to jutro testujemy we trzy :)

Ps. Narada nuuuuuuuudna jak flaki z olejem. Buuuuuu :( Ale muszę siedzieć.

Imię_Róży lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
‹‹ 1225 1226 1227 1228 1229 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ