Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydzięki dziewczyny jakoś to będzie
chmureczka witaj u nas na forum z tego wszystkiego nawet nie przywitałam się...
Kjopa lekarz kazał mi jutro sms z wynikiem wysłać więc zrobię, najwyżej powtórzę w poniedziałek jak będę miała wątpliwości.chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki jutro wszystko o sobie napiszę, teraz zmykam bo małż z roboty przyszedł, więc trochę mu dotrzymam towarzystwa
Trzymajcie się cieplutko
Ps. też piję winko, właśnie nałam sobie wielkiego kielichaRuby lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Ruby wrote:dzięki dziewczyny jakoś to będzie
chmureczka witaj u nas na forum z tego wszystkiego nawet nie przywitałam się...
Kjopa lekarz kazał mi jutro sms z wynikiem wysłać więc zrobię, najwyżej powtórzę w poniedziałek jak będę miała wątpliwości.
A jak tak to zrób jutro. Trzymam kciuki za pomyślny przebieg usunięcia
-
nick nieaktualnyRuby wrote:nie wiem może na tak wczesnym etapie nie wolno? ale powiedział że tym się będziemy dopiero martwić jak będę. Jutro beta wszystko wyjaśni chociaż mam mieszane uczucia bo to zdecydowanie za szybko jak dla mnie w 8 dni po być 100% pewnym?
trzymam kciuki -
nick nieaktualnyRuby wrote:Jestem,
dziewczyny jest źle, bardzo źle. Wyjazd odwołany, jutro beta 8-9 dni po jeśli negatywna to w poniedziałek skierowanie i wtorek szpital, operacja pod pełną narkoząjestem załamana. Jeśli by jednak była ciąża - co jest niewskazane bo tam się roi od bakterii to tniemy na żywca i czyścimy cystę. Dogłębnie mnie sprawdzał na USG ale nic nie widział bo to mu zasłaniało, ale mówi że raczej nie będzie ciąży - co byłoby lepszym rozwiązaniem.
Nie pozwolił mi jechać bo powiedział, że jak samo pęknie to natychmiast do szpitala na czyszczenie.
edit: Katiuszka przykro mi z powodu doła , trzymaj się i wracaj szybko :*
to teraz nie wiem za co trzymać kciuki...
ale trzymam -
Ruby kurcze to sie posypalo
Trzymam kciuki tak jak Reni nie wiem za co. Oby wszystko sie ułożyło :*
Katiusza tule cie kochana mocno. I Lopate i drabine ze skrzynką wina wysylam do ciebie :* Główka do góry przejdziemy przez ten dolek wszystkie razem :-*
katiuszaa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Wpadłam tak wcześnie bo chciałam wywołać do tablicy Katiuszkę... I widzę, że się spóźniłambuziaki Kochana :* zakop dół szybciej, niż się wykopał :*
Ruby no nieeee.... Nie sądziłam, że aż tak??? Yhhhhmyślałam, że jakiś antybiotyk jeszcze da czy coś.. Ale cholerstwo
o której lecisz na betę? Będzie dobrze :*
Kjopa, Paryzetka - a ja to z kolei tak typ co wszystkomam od traperów, trampek, przez adidasy po koturny i szpilki
uwielbiam buty
Kjopa3 lubi tę wiadomość
-
Witam:-)
Ruby ciekawa jestem Twojej bety:-)
Buty też lubię ale bardziej sportowe:-) z uagi na wzrost 1, 70 raczej unikam obcasów.
Ja wczoraj zapodalam sobie Lactovaginal, przemylam Tantum Rosa i dziś zero pievzenia i szczypania! Wypilam mnostwo wody z cytryna, Zuravit i sama nie wiem co yo było. Swiadu nia było ani zmiany sluzu więc obstawiam podraznienie po depilacji lub uczulenie na Provag żel. Do ginki w pon.zadzwonie.
Miłego dnia:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 08:48
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
witam -dopiero wstałam i kawkę popijam
Ruby piję ziółka codzienniepamiętam o nich, ale jajniki wyjątkowo czuję w tym cyklu.Kochana współczuję tych informacji
martwię się o Ciebie kochana.
Majjusia to mam nadzieję,że pęcherzyki jeszcze urosną kochana.Trzymam kciuki :*
Cinnamonek buty zajebisteprzepraszam za wyraz ale taka prawda.
Katiuszka przytulam i ściskam :*
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka,
Kas sikaniec ujemny także nie ma ma co czekać. Dobrze że ci przeszło może faktycznie podrażnienia ci się robią
Cynamon ja też lubię każdy rodzaj butów jednak na codzień wybieram te płaskie bo tak mi wygodniej. Poza tym oboje z M mamy 170 więc z nim nie mogę za bardzo szaleć z obcasami
Pójdę koło 11 do szpitala na betę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 09:04
-
Majju pęcherzyki urosną na pewno! To dopiero 9dc. Głowa do góry
Ruby, jejku, co to się porobiłoTrzymaj się Kochana, przytulam :*
Cinnamonku buty zaje....
Kas dobrze, że już nic nie piecze, mam nadzieję, że nie wróci
Katiuszka przytulam mocno :* Czekamy na Ciebie
A ja melduję rozpoczęcie nowego cykluPierwszy raz od ponad pół roku cieszę się, że @ przyszła, bałam się, jak to będzie wywoływać dupkiem. No to teraz monitoring w 11 i 13 dc i do boju! Musi się udać!
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Madka powodzenia w nowym cyklu. U mnie ma zawitać jutro.
Majju pęcherzyki urosną na pewno. Mają jeszcze czas.
Kas fajnie, że przeszło. Oby tak zostało. U mnie za to młody zaczął wczoraj narzekać na gardło jak przełyka. Dziś patrzyłam i migdały powiększone jak nic. Czeka nas lekarz bo nie wiem co mu podawać.
Ruby o której wyniki powinnaś mieć?
madka lubi tę wiadomość
-
madka to powodzenia w nowym cyklu kochana
Majjusia też obstawiam że pęcherzyki jeszcze urosną kochana.Może będziesz miała późniejszą owulację.
Cinnamonku dziękuję że pytasz.Mąż już nie gorączkuje, kaszel ma dalej i odpoczywamy.Zrobiłam tiramisu, kupiłam dwa ciasta bo dziś mam przedurodzinową wizytację szwagierki i brata M.oraz Teściów.
Kas kuruj mężulka kochana.
Ruby będę trzymała kciuki za Twoją betę.
Ja mam nadzieję że uda mi się dziś albo jutro pogwałcić męża bo już seksu mi braka dziś 13 dc cyklu.Ciekawe kiedy będę miała owulkę w tym cyklu
Na przyszły piątek umówiłam się na 17 do endokrynologa żeby skonsultować te wyniki.cinnamon cookie, madka lubią tę wiadomość
-
Falszuwy alarm...jednak nie przeszło:-( piecze i szczypie przy sikaniu:-/ wzięłam furagine. Rano nic nie czułam bo w nocy nie sikalam a teraz po każdej wizycie w toalecie piecze:-(
-
Moje Drogie. Melduję, że na wczorajszej wizycie wszystko ok. Serce bije
.
Poza tym czytam i kurczę jestem z Wami.
Ruby, kiepska sprawa, ale z drugiej strony ciążę masz klepniętą na marzec, więc teraz koniec i kropka.
Reni, co u Ciebie?
Kas nie doczytałam co tam bierzesz ale ja mam urosept 3x2 i zakwaszanie moczu. Woda z cytryną, żurawina etc. Badania koniecznie zróbcie, to dobry plan.
Katiusza, jak tam? Co tam? Łopata leci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 12:47
cinnamon cookie, Ejrene, Edycik, katiuszaa, Paryzetka83, midnight lubią tę wiadomość