X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • majju Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam mam, nawet krótsze. Ja ogólnie w krótkich się lepiej czuję, jak zapuszczałam do ślubu to była męczarnia ;) Dwa dni po weselu opitoliłam na krótko a M. się obraził :)

Smerfelinka, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju jeszcze jest czas, urosną duże pęcherze ;) a i u Ciebie Smerfelinko jeszcze owu będzie :) ja się zbieram w końcu do domu, ale głodna jestem!

Smerfelinka lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Majju jeszcze jest czas, urosną duże pęcherze ;) a i u Ciebie Smerfelinko jeszcze owu będzie :) ja się zbieram w końcu do domu, ale głodna jestem!
    A ja na obiadzik u Mamusi zamówiłam sobie gołąbki! Mmmm... nigdy nie zrobię takich dobrych jak Mama :)

A jak Wasze posty od słodyczy? Ja się wstrzymuję :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Smerfelinka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maju to ja bym się nie przejmowała i nosiła takie, w jakich mi wygodnie. Najważniejsze, żeby samemu się dobrze czuć :) Ja z kolei wolę mieć dłuższe ale moje są cienkie i liche i chyba byłoby lepiej, gdybym je ścięła ;)

PS Ja bym nie dała rady bez słodyczy, o ja niedobra :P

Cinnamon to pędź do domku i smacznego! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 18:56

👩36 lat 🧑39 lat

1 ❄️

7 dpt - beta <1 💔
    8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️

14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
    9 dtp - beta 32 mIU/ml
    11 dpt - beta 75 mIU/ml
    13 dpt - beta 225 mIU/ml
    16 dpt - beta 1028 mIU/ml
    18 dpt - beta 1804 mIU/ml
    20 dpt - beta 2872 mIU/ml
    24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
    14.10 - pusty pęcherzyk 💔

kwalifikacja z MZ - 10.06

21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔

lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞

luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży

22.07.2019 - urodził się Leon <3
    13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
    październik 2018 - Salve - ivf
    sierpień 2018 - histeroskopia ok
    kwiecień 2017 - hsg ok
    starania od 2014
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chmurreczkaa wrote:
    kas50 wrote:
    W jakim jesteś wieku?

Mi dolega coś dziwnego mianowicie czuję lekkie pieczenie i szczypanie wydaje mi się że jestem tam lekko opuchnieta i boli jak dotykam wargi przy wejściu. Eh co to znowu za cholerstwo wrrrrr jestem mega zła płakać się chce:-(
    QUOTE]

Kończę w czerwcu 32 lata.

Ciężko powiedzieć co to może być, właściwie wszystkie infekcje mają podobne objawy. Idż do gina, niech zobaczy co tam się dzieje. Ja teraz byłam na tej cytologii, powiedziałm, że od jakiegoś czasu mam takie nawracające infekcje, okazało się, że to jakiś grzybek, więc i na to teraz się leczymy. Mam nadzieję, że jak pójdę na początku marca to już będzie ok. Wtedy mąż też będzie po leczeniu tego gronkowca i zrobi posiew kontrolny. Jak będzie wszystko dobrze, to zapisuje się na laparo do szpitala i w między czasie trzeba będzie zacząć stymulację.

Chmureczka mi to wygląda na zapalenie pecherza, szczypie i piecze, co chwilę sikam dużo piję i szczypie nawet jak już nie sikam tylko normalnie funkcjonuje.buuuu

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Chmureczka mi to wygląda na zapalenie pecherza, szczypie i piecze, co chwilę sikam dużo piję i szczypie nawet jak już nie sikam tylko normalnie funkcjonuje.buuuu

No to żurawina do herbaty i coś bez recepty np. jakiś urosept czy coś innego z apteki. Ja zapalenia pęcherza miałam przy ureaplasmie, ale to wcale nie znaczy, że też ją masz. To jest bardzo często powod poronień. Nie robiłaś nigdy takiego wymazu? Mam nadzieję, że Ci szybko przejdzie.

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba wezmę Urofuragine...w pon.będę dzwonić do gina i pytać o wymaz bo już mnie trafia, za każdym razem co innego. Zaaplikuje Lactovaginal i tą furagine i zobaczymy. Weekend do bani:-(

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Chyba wezmę Urofuragine...w pon.będę dzwonić do gina i pytać o wymaz bo już mnie trafia, za każdym razem co innego. Zaaplikuje Lactovaginal i tą furagine i zobaczymy. Weekend do bani:-(

Głowa do góry, będzie dobrze, musi być :)

Ja wróciłam na forum, znowu trochę wiary mam w to, że się uda...

Sprawdzałam i zdecydowana większość dziewczyn, z którymi pisałam dwa lata temu ma już potomstwo :) To strasznie motywujące :D

Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do słodyczy, właśnie zjadłam pół blachy sernika wg przepisu z diety Dukana :) Zero cukru, zero mąki, zero tłuszczu :) A jednak dobre i to :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju zaraz wyjeżdżam dopiero , już się nie mogę doczekać, jestem przerażona tym co zapaleniem czy jak to nazwać, z godziny na godzinę jest gorzej, jak powie że muszę czekać to chyba się upiję.

Majju daj im szansę, jeszcze urosną, nie ma co pospieszać, a podrasowanie endo to sama przyjemność ;)

Cynamon pokaż no te buciska, też szukam botki ;)

No nic kobiety idę , wrócę dopiero przed 22 ale się zamelduję.

• majju Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby trzymam kciuki w takim razie, niech mądra głowa coś wymyśli na to cholerstwo.

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby powodzonka!:*
    Majeczka zdrówko zatem,tez się z Toba za Twoje endo napije ;)

Kas, Chmureczka życzę by te infekcje zakończyły się raz a dobrze!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 19:56

majju lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby powodzenia! :-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju ja się trzymam :) M nawet jadł ostatnio czekoladę ode mnie (białą z truskawkami) i tylko powąchałam! :D

Ruby botki przyjdą pewnie w poniedziałek :) to coś w takim stylu: http://allegro.pl/czarne-azurowe-botki-szpilki-open-toe-stylowe-i6000323128.html
    Tylko, że kupiłam skórzane i z zameczkiem z tyłu :) pasują i do jeansów i spódnic, w reklamie na tvn style ta babka co remontuje, chyba Dorota jakaś tam, ma w takim stylu botki i właśnie do spódnicy :)
    A tak w ogóle to daj znać jak po wizycie :*

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL, Cynamonku, Majju ech kobietki dobrze że wy mnie rozumiecie;-) mój m. Patrzy już na mnie jak na szurniętą jak te buty do domu znoszę:-)
    Pani doktor sympatyczna babeczka malutki dostał otrivin do noska, syropy pulneo, teslor i na receptę levopront, no i inhalacje, ale ciekawe kto go zmusi żeby obie maseczkę n buzię założył, na razie miśki i łoś zostały zinhalowane a dzidzi nieeee:-)

Majju lubię za meliski ja już choruję na bordowo czerwone na obcasie, ns razie same baleriny posiadam:-)..... pęcherzyki urosną dopiero 9 dc:-)
    AgusiaL może właśnie coś z mellissy ja na początku podchodziłam jak pies do jeża, no buty z gumy....ale jak spróbowałam to przepadłam;-)

midnight lubi tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby botki przyjdą pewnie w poniedziałek :) to coś w takim stylu: http://allegro.pl/czarne-azurowe-botki-szpilki-open-toe-stylowe-i6000323128.html
    Tylko, że kupiłam skórzane i z zameczkiem z tyłu :) pasują i do jeansów i spódnic, w reklamie na tvn style ta babka co remontuje, chyba Dorota jakaś tam, ma w takim stylu botki i właśnie do spódnicy :)

O matko, śliczne te buty :)

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju tak na pocieszenie sięgnęłam do mojego archiwum. Pierwszy cykl z CLO - monitoring w 12dc endo 4mm, w 15dc 9mm, po owulacji w 17dc 11mm :) Więc póki co nie panikuj :) Popijasz to winko? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 20:44

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chmurreczkaa wrote:
    O matko, śliczne te buty :)
    Zamówiłam podobne ale nad tymi też się zastanawiałam :) generalnie ja lubię taki styl jak np ta fotka: 6c13b2fb1e6b976fmed.jpg

Więc koniec świata, musiałam kupić botki tego typu ;)

chmurreczkaa, Edycik lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek buty piękne!:) pasują do Ciebie:) a wysoki obcas?
    Imię Róży podeślij linka klasycznych mellisek i jaka cena?:)

cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, bardzo bliski mojemu sercu :) A że noszę rozmiar 40 i do tak zgrabnych dziewczyn jak ta na zdjęciu nie należę to tym bardziej lubię obcasy :) Dzisiaj miałam takie spodnie na sobie, piękna ta bluzeczka, w ogóle piękna ta laska :) Aż mi się długich włosów zachciało... ech...muszę trochę schuść ;) żeby iść na zakupy :)

‹‹ 1284 1285 1286 1287 1288 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ