Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
"Czasem łza potrzebna jest by ochłodzić duszę"
Trzymaj się Katiusza...Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnyJestem,
dziewczyny jest źle, bardzo źle. Wyjazd odwołany, jutro beta 8-9 dni po jeśli negatywna to w poniedziałek skierowanie i wtorek szpital, operacja pod pełną narkozą
jestem załamana. Jeśli by jednak była ciąża - co jest niewskazane bo tam się roi od bakterii to tniemy na żywca i czyścimy cystę. Dogłębnie mnie sprawdzał na USG ale nic nie widział bo to mu zasłaniało, ale mówi że raczej nie będzie ciąży - co byłoby lepszym rozwiązaniem.
Nie pozwolił mi jechać bo powiedział, że jak samo pęknie to natychmiast do szpitala na czyszczenie.
edit: Katiuszka przykro mi z powodu doła , trzymaj się i wracaj szybko :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 22:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeny Ruby myslalam że Ci to zniknie...trzeba się pozbyć dziadostwa i działać. Zobaczysz ak beta wyjdzie.
Ja też mam dola. Piecze mnie dalej, co chwilę biegam do wc:-( zaraz idę spać. W pon.dzwonię do gin i niech działa, to chyba musi być jakieś poważniejsze dziadostwo:-( -
nick nieaktualny
-
Oj Ruby to nie ciekawie ale czemu w razie ciąży na żywca przecież kobiety np.przy porodzie też się znieczula od pasa w dół lub usypiają czasem w pełni do cc. Współczuję :-*
Katiszka przytulam
Cinnamon piękne buciki ale ja też raczej adidasy i trapery. Mój luby nie lubi jak za dobrze wyglądam. Taki zazdrośnik straszny.
cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie wiem może na tak wczesnym etapie nie wolno? ale powiedział że tym się będziemy dopiero martwić jak będę. Jutro beta wszystko wyjaśni chociaż mam mieszane uczucia bo to zdecydowanie za szybko jak dla mnie w 8 dni po być 100% pewnym?Kjopa3 wrote:Oj Ruby to nie ciekawie ale czemu w razie ciąży na żywca przecież kobiety np.przy porodzie też się znieczula od pasa w dół lub usypiają czasem w pełni do cc. Współczuję :-*
Katiszka przytulam
Cinnamon piękne buciki ale ja też raczej adidasy i trapery. Mój luby nie lubi jak za dobrze wyglądam. Taki zazdrośnik straszny. -
Kas nie dołuj się tu, tylko w poniedziałek do gina i zobaczymy. Zrób badanie moczu też, niech Ci rodzinny da skierowanie.
Ruby współczuję, trzymaj się dzielnie :*
kas50, Ruby lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

a meliski miałam kiedyś ale jakoś się nie polubiliśmy, nie wiem czemu... Chociaż widziałam fajne na allegro, takie na koturnie i też open toe, ma któraś? 

Jednak to kompletnie nie mój styl - ja to trampki i workery preferuje
dupa