Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
"Czasem łza potrzebna jest by ochłodzić duszę"
Trzymaj się Katiusza...Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnyJestem,
dziewczyny jest źle, bardzo źle. Wyjazd odwołany, jutro beta 8-9 dni po jeśli negatywna to w poniedziałek skierowanie i wtorek szpital, operacja pod pełną narkoząjestem załamana. Jeśli by jednak była ciąża - co jest niewskazane bo tam się roi od bakterii to tniemy na żywca i czyścimy cystę. Dogłębnie mnie sprawdzał na USG ale nic nie widział bo to mu zasłaniało, ale mówi że raczej nie będzie ciąży - co byłoby lepszym rozwiązaniem.
Nie pozwolił mi jechać bo powiedział, że jak samo pęknie to natychmiast do szpitala na czyszczenie.
edit: Katiuszka przykro mi z powodu doła , trzymaj się i wracaj szybko :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 22:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeny Ruby myslalam że Ci to zniknie...trzeba się pozbyć dziadostwa i działać. Zobaczysz ak beta wyjdzie.
Ja też mam dola. Piecze mnie dalej, co chwilę biegam do wc:-( zaraz idę spać. W pon.dzwonię do gin i niech działa, to chyba musi być jakieś poważniejsze dziadostwo:-( -
nick nieaktualny
-
Oj Ruby to nie ciekawie ale czemu w razie ciąży na żywca przecież kobiety np.przy porodzie też się znieczula od pasa w dół lub usypiają czasem w pełni do cc. Współczuję :-*
Katiszka przytulam
Cinnamon piękne buciki ale ja też raczej adidasy i trapery. Mój luby nie lubi jak za dobrze wyglądam. Taki zazdrośnik straszny.cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Oj Ruby to nie ciekawie ale czemu w razie ciąży na żywca przecież kobiety np.przy porodzie też się znieczula od pasa w dół lub usypiają czasem w pełni do cc. Współczuję :-*
Katiszka przytulam
Cinnamon piękne buciki ale ja też raczej adidasy i trapery. Mój luby nie lubi jak za dobrze wyglądam. Taki zazdrośnik straszny. -
Kas nie dołuj się tu, tylko w poniedziałek do gina i zobaczymy. Zrób badanie moczu też, niech Ci rodzinny da skierowanie.
Ruby współczuję, trzymaj się dzielnie :*kas50, Ruby lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)