Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySmerfelinka wrote:Hej Kochane! Mnie dziś chyba znowu rozkłada
Wczoraj miałam już tak dość siedzenia w domu, że poszliśmy do kina, a teraz znów kaszlę, jak głupia. A testy owu nawet nie zaczęły się wybarwiać
Chociaż coś lewy jajnik zaczyna kłuć, więc może, może jeszcze jest nadzieja...
Madka co za historia z tym balkonem! Nie wiadomo czy śmiać się, czy płakać. No teraz to już pewnie sama się z tego śmiejesz, ale wyobrażam sobie, co przeżyłaś!
Ruby fajniutka ta szara kurtka. Ostatnia, do której link dałaś. Sama bym chętnie przygarnęłaJa przez internet kupuję tylko na zalando, bo tam jest darmowa dostawa i zwrot, więc nie ma obaw, bo tak to też zawsze się boję.
A jak tam to Twoje paskudztwo Kochana? Mam nadzieję, że obejdzie się bez zabiegu.
I oczywiście udanego wyjazduNie znalazła albo nie doczytałam, ale to nie jest wyjazd służbowy, prawda?
Edycik u mnie też pogoda okropna. Miałam iść na zakupy przed weekendem, a tu nie chce mi się nawet nosa wystawić z domu
Buziaki i miłego piąteczku!kuruj się co by do owulki być w formie
Ta szara tez mi sie podoba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 12:03
-
Ruby ale owu już pownnia być... Zwykle była 17/18 dc. Dziś jest właśnie 17, a na testach nawet bladej kreski nie ma. Coś mi się wydaje, że kolejny miesiąc do du...👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Kas a może w 4F bo ja mam tez taka niebieska ale z zoltym wnętrzem. Oni maja tam takiego typu kurtki
Madka co za historiaU nas mojego M chrzesnica tak zamknęła swoja mamę na balkonie.
Edycik u nas podobnie. Jest paskudnie i nic mi sie nie chce dzisiajMam ewidentnie lenia na maksa dziś
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmerfelinka wrote:Ruby ale owu już pownnia być... Zwykle była 17/18 dc. Dziś jest właśnie 17, a na testach nawet bladej kreski nie ma. Coś mi się wydaje, że kolejny miesiąc do du...
Smerfelinka lubi tę wiadomość
-
Edycik u nas też paskudnie...Trzymam kciuki żeby się udało zapisać
Smerfelinko zdrowiej...trzymam kciuki żeby owu jeszcze była!
Umówiłam się do endo na poniedziałek..
Edycik, Smerfelinka lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Hej;-)
Katiusza budujesz napięcie z każdym dniem, jutro nie ma przeproś żądamy testu z dwoma krechami
Dziewczynki weźcie jakiegoś dużego młota i walnijcie mnie w łeb, wczoraj po naradzie zwolniłam się do domu bo choróbsko rozłożyło mnie na dobre, ale po drodze stwierdziłam że wejdę do galerii po zakupy dla małego, serki, soczki, mleko itp.i wychodząc z siatą zahaczyłam sklep z butami, gdzie pracuje moja psiapsióła z podstawówki. Jak już weszłam to stwierdziłam, że może i dobrze kupię, półbuty wiosenno - zimowe, bo i tam miałam w planach, a nie mam kiedy sie wybrać.... no i po 40 minutach przymierzania różnej maści butów wyszłam z melissami (ten zapach chyba odurza;-P. No wariatka, kasę wydałam, butów wiosennych jak nie miałam tak nie mam. Za to mam pięćdziesiąte buty na wiosnę lato. Pocieszam się że to zamiast serduszkowania, bo wczoraj miałam owu, a choróbsko mnie rozkłada na łopatki.
Kas i Ruby kurtki fajne już sie oczywiście zastanawiam, czy nie kupić, tak się dzieje jak łeb wolny nie zajęty testowaniem;-)))
Pisałyście dziewczyny o infekcjach, kiedyś mi ginka mówiła, że to może być wpływ słodyczy i przy cukrzycy często występują, także trzebaby cukier sprawdzić czy jest w porządku;-)
ja za godzinę zwijam się do lekarza i zahaczę o pediatrę, żeby małemu coś na kaszel wypisała, nie będę go brać do przychodni bo tam dużo chorych dzieci,jeszcze coś gorszego załapie, tak mi poradziła babka w recepcji, mój tylko kaszle to wejdę i zapytam;-)
Smerfelinka lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Smerfelinko zdrowiej nam
Mid udanej poniedziałkowej wizyty u endo,obyś trafiła na dobrego lekarza.
katiuszkaa zatestuj jutro bo trzymasz nas w niepewności.
Ruby a jak Ty się czujesz?
Dziś na obiadek robię M.hot dogi bo mu apetycik wracaniestety mnie kaszel męczy więc oboje polegujemy.
midnight, madzikk, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Imię Róży zdrowia życzę zakupoholiczko
Dobrze że w rejestracji też czasem myślą
Edycik miłego polegiwania i szybkiego powrotu do zdrowiaMi wystarczy na razie lek zeby zbić to cholerstwo, potem to myślę już moja ginka sie tym zajmie
Katiusza napięcie rośnietrzymam kciuki za jutro!
Imię_Róży, Edycik lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Smerfelinko zdrowiej nam
Mid udanej poniedziałkowej wizyty u endo,obyś trafiła na dobrego lekarza.
katiuszkaa zatestuj jutro bo trzymasz nas w niepewności.
Ruby a jak Ty się czujesz?
Dziś na obiadek robię M.hot dogi bo mu apetycik wracaniestety mnie kaszel męczy więc oboje polegujemy.
Edycik kochana dziekuję ,ale chu...o tzn przeziebienie już puściło tylko katar został. Ale zaczynam siadać na jednym boku, rozumiem już ten komentarz "że jestem jakaś dziwna, że mni eni eboli" to porostu się nasila...rozumeim też te wszystkie dziewczyny narzekające na tę dolegliwość.
Ale najgorsze, że chyba nie może mi też zabiegu zrobić dopóki nie wykluczy ciąży... a do @ mam jeszcze tydzień.
M zareagowal na antybiotyk to dobrze, teraz oboje zdrowiejciemusisz forme zbierać, a ziółka pijesz?
Imię rózy osz ty nie dobra
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Ruby a ty czasem jeszcze nie testowałaś??
Ja to głupieję chyba w tym miesiącu, nie mogę z domu do sklepów wychodzić. To ewidentnie brak testowania owu mi sie na głowę rzuca;-))
Mid masz rację, babka zdroworozsądkowa, ja kombinowałam wizytę domową, żeby małego nie ciągać ale ona mi to podpowiedziała, no takie panie to na wagę złota;-)midnight lubi tę wiadomość
-
Ruby własnie, przed wyjazdem miał być tescik
A tak już poważnie, a jak okaże sie ze się udało..to co Ci zrobia z ''tym'' ??...Trzymam kciuki żeby Ci coś wymyślił mądrego na wizycie.
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyImię_Róży wrote:Ruby a ty czasem jeszcze nie testowałaś??
Ja to głupieję chyba w tym miesiącu, nie mogę z domu do sklepów wychodzić. To ewidentnie brak testowania owu mi sie na głowę rzuca;-))
Mid masz rację, babka zdroworozsądkowa, ja kombinowałam wizytę domową, żeby małego nie ciągać ale ona mi to podpowiedziała, no takie panie to na wagę złota;-)
Nie boobiecałam, że w tym miesiącu nie testujęale lutke chcę odstawić już dzisiaj więc chyba jutro pro forma zrobię, dopiero 8 dni po.
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Ruby własnie, przed wyjazdem miał być tescik
A tak już poważnie, a jak okaże sie ze się udało..to co Ci zrobia z ''tym'' ??...Trzymam kciuki żeby Ci coś wymyślił mądrego na wizycie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 14:27
-
Oj się będzie działo:-)
Ja też se siknę w tym miesiącu por forma, ale to za jakieś dwa tygodnie;-PPP, żeby nie wyjść z wprawy przy następnym cyklu, który zamierzam dopieścić i dopilnować w każdym calu:-))
Zbieram się laski do "paj dotol" po syropek dla synka;-) miłego popołudnia:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 14:31
Ruby, midnight lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:nie żebym była negatywnie nastawiona, ale jakoś w to nie wierzę. Zero objawów, wszystko jak w poprzednich cyklach do tego te wszystkie infekcje antybiotyki , szkoda gadać.
Oczywiście nie nakręcam, infekcje antybiotyki rozumiem, ale u mnie też było wszystko jak w poprzednich cyklach..Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Ja sie już chyba nakrecam na dni plodne a tu znów jakieś pieczenie odczueam...doopa...lekkie i tylko podczas siedzenia a siedzę w pracy 8h
ciągle biegam do wc sikac dużo piję ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 14:47
-
Imię_Róży ja Cię doskonale rozumiem
też mam już tyle butów, że dla stonogi by wystarczyło
a czekam właśnie na kolejną parę, niedługo kurier powinien przywieźć
schowam tylko przed M
Edycik Wy chorebzdki wykurujcie się porządniemiłego leżakowania
Katiuszka no mogłabyś ten test machnąć w końcu!!! Ależ Ty jesteśAgaL, Imię_Róży, Edycik lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Kas znam te dolegliwości, o których piszesz, zróbcie te badania posiewu w jakimś labie, my robiliśmy nie w żadnej klinice tylko zanieśliśmy próbkę nasienia do takiego laboratorium niezależnego, gdzie właśnie robią posiewy.
Najtańsze badanie, więc dobrze od tego zacząć. Za te 40zł już był antybiogram więc od razu rodzinny lekarz przepisał antybiotyk.
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)