Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
katiuszaa wrote:Kjopa czy ja dobrze rozumiem że skoro urodziłam się 5 dni po nowiu to teraz powinnam mieć dni płodna od 4 do 7 dnia po nowiu czyli od 13 do 16 marca?
5 dni po nowiu urodzona to płodne dni od 4 dnia po nowiu. Czyli 4,5,6,7 dni po nowiu. Tak jak piszesz. I mi się akurat pokryły te dni płodne księżycowe z owulacją normalną i zaszłam w ciążę i jestem ciekawa czy tak jest. Niby w badaniach to się potwierdza. Teraz po poronieniu poprzestawiały mi się cykle i w pełnie mam @ i się nie pokrywają dni płodne i jestem ciekawa jak to jest. Tyle ludzi czasem ma super wyniki i nic, blokada psychiczna? Czy fazy księżycaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 22:46
katiuszaa lubi tę wiadomość
-
Kjopa!!!
Sprawdziłam z czystej ciekawości moje monitorowane cykle z 2014 roku!!! Wszystko się zgadza co do dnia - nie wierzę!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 22:49
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
Urodziłam się w ostatnią kwadrę księżyca, wszystkie moje owulacje, potwierdzone monitoringiem się zgadzają. Nie jestem przesądna, ale kurde, coś w tym musi być.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 22:49
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
nick nieaktualny
-
Czuje się jak wariatka
ale mnie to zaciekawiło
. Pójdę do gin i powiem żeby mi coś dała na przesunięcie cyklu bo mi się z fazami księżyca nie zgadza
Ciekawe co by zrobiła
Od razu w kaftan
chmurreczkaa, Paryzetka83, Edycik, Ejrene, midnight, cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:A ja się urodziłam w półksiężycu i co?
Dzień przed półksiężycem i dwa dni po.
A i sprawdź czy Ci się mniej więcej pokrywa poczęcie córy w tych fazach księżyca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 22:54
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:
Czuje się jak wariatka
ale mnie to zaciekawiło
. Pójdę do gin i powiem żeby mi coś dała na przesunięcie cyklu bo mi się z fazami księżyca nie zgadza
Ciekawe co by zrobiła
Od razu w kaftan
Za chiny bym z siebie tego nie wydusiła
Jak cię w kaftan wezmą to daj znać odwiedzimy Cię
Kjopa3, midnight lubią tę wiadomość
-
Kjopa3 wrote:
Czuje się jak wariatka
ale mnie to zaciekawiło
Ciekawe co by zrobiła
Od razu w kaftan
Ciekawe, czy mi się teraz będzie zgadzać. Bo w 2014 owulki pokrywały się z fazami księżyca, a dzieci nie ma mimo wszystko. Ciekawe jak teraz się ułoży.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oczywiście Katiusza to był żarcik bo właśnie też sobie wyobraziłam jakby to wyglądało
Ta z facetami też Katiusza dobre.
"-Masz dni płodne i chcesz mnie wykorzystać?
-Nie kochanie księżyc jest w odpowiedniej fazie
-?!?!"
katiuszaa lubi tę wiadomość
-
Ale Was okłamałam. Nie zgadzało się!!! Pomyliła mi się ostatnia kwadra z pierwszą kwadrą. Wszystko jasne, dlatego się nie udawało. Jak teraz się nie pokryją daty to chyba też mnie w kaftan zawiną, bo też spróbuję cykl pod fazę księżyca dopasować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 22:59
-
katiuszaa wrote:A wyobraźcie sobie że mówicie do facetów "Kochanie jest odpowiednia faza księżyca więc czas na sex"
Mój by mnie chyba sam do czubków zawiózł
Kjopa3 lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:Ale to co owulki miały ny być wtedy kiedy się urodziłyśmy czyli w fazie półksiężyca dla mnie? bo tak mi się zgadza
14,15,16,17 marca wypada wg. księżycaRuby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny