Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby wrote:noooo 15 marca! zgadza mi się z poczęciem młodej i teraz z płodnymi bo za jakieś 10 dni powinna być owulka!
Ps. Zaczynamy coraz bardziej przypominać mój avatar. Teraz będziemy wróżyć z faz księżyca. Jak przybłąka się duszyczka z pytaniem: "swędzi mnie cycek czy jestem w ciąży?" Już wiemy że trzeba zapytać o fazę w jakiejuprawiała i fazę w jakiej się rodziła
Kjopa3, chmurreczkaa, midnight, cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Do dzieła księżyc Ci sprzyja
Ps. Zaczynamy coraz bardziej przypominać mój avatar. Teraz będziemy wróżyć z faz księżyca. Jak przybłąka się duszyczka z pytaniem: "swędzi mnie cycek czy jestem w ciąży?" Już wiemy że trzeba zapytać o fazę w jakiejuprawiała i fazę w jakiej się rodziła
-
Jestę psycholę
Zaznaczyłam sobie fazy księżyca w kalendarzu
Kjopa3 lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Bendem w cionszy w kwietniu i tego się trzymajmy
A ja mam plan na czerwiecJuż w kalendarzu datę zakreśliłam
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:No ja muszę dostosować swój cykl do fazy księżyca. Czyli mówicie żeby nie brać dupka i przesunąć cykl?
Ja właśnie wzięłam lutka powinno się zgadzać jeśli @ przyjdzie na dniachA co szkodzi pomóc szczęściu
-
katiuszaa wrote:No ja muszę dostosować swój cykl do fazy księżyca. Czyli mówicie żeby nie brać dupka i przesunąć cykl?
Poczekajmy na Ruby będzie naszym królikiem doświadczalnymJak zaciąży to przestawiamy cykle
katiuszaa, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPostanowiłam poczekam z dupkiem do 16 marca wtedy albo owulacja sama mi się zrobi jeszcze w marcu ok 12 i zaciążę albo dostosuję owulkę na kwiecień. Ciekawe co z tego wyjdzie biorąc pod uwagę moje szalone i nieobliczalne cykle.
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Postanowiłam poczekam z dupkiem do 16 marca wtedy albo owulacja sama mi się zrobi jeszcze w marcu ok 12 i zaciążę albo dostosuję owulkę na kwiecień. Ciekawe co z tego wyjdzie biorąc pod uwagę moje szalone i nieobliczalne cykle.
zawsze raźniej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sprawdziłam moim dwóm przyjaciółkom, daty zaciążenia się pokrywają
katiuszaa, Kjopa3 lubią tę wiadomość