Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja chyba zestaw leków powiększę o jakiś preparat witaminowy taki dla kobiet typu centrum czy coś. Nie zaszkodzi, tym bardziej, że na diecie jestem to witamin za wiele nie zażywam i pewnie poza niedoborem tej D to jeszcze będę miała niedobór wszystkich innych. Słyszałam o tych ziołach ojca sroki, ale jakoś nie mam zaufania, nie wiem czemu...Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Kjopa3 wrote:Paryzetko ciekawy zbieg okoliczności zauważyłam. Ja urodzona dzień po pełni. W tamtym roku zaszłam w pełnie czyli dzień przed fazą w której się urodziłam a Ty tak samo dzień przed fazą w której się urodziłaś i ciążę się nie utrzymały
Ciekawe ?
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:To ja chyba zestaw leków powiększę o jakiś preparat witaminowy taki dla kobiet typu centrum czy coś. Nie zaszkodzi, tym bardziej, że na diecie jestem to witamin za wiele nie zażywam i pewnie poza niedoborem tej D to jeszcze będę miała niedobór wszystkich innych. Słyszałam o tych ziołach ojca sroki, ale jakoś nie mam zaufania, nie wiem czemu...
Paryzetka83, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:przekonam cię jak sama zajdę w marcu jak wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują
Ok, wtedy też zacznę spożywaćRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
A gdzie kupujecie te ziółka?
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
nick nieaktualny
-
Podaj, bo nie wiem które kupić
A co mi tam, pomogę sobie
-
Chmureczka , Bratek pisała o tych witaminach -Omegamed, Prenatal, Mama DHA i chyba Omegamed jest najlepsze i nie wiem czy wszystkie ale pisała, że któreś mają wit.d 1000-2000j. więc chyba się opłaca.
-
nick nieaktualny
-
Już chciałam zamawiać, a nie da się zapłacić z konta w pko
Jutro to rozkminię jakoś. Idę zapalić na balkon (tak, wiem, nie powinnam) i spać zaraz bo za 12 godz muszę być na urodzinowym obiedzie u mamy, a nawet nie mam jeszcze prezentu i rano muszę się zabrać do sklepu
-
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:Już chciałam zamawiać, a nie da się zapłacić z konta w pko
Jutro to rozkminię jakoś. Idę zapalić na balkon (tak, wiem, nie powinnam) i spać zaraz bo za 12 godz muszę być na urodzinowym obiedzie u mamy, a nawet nie mam jeszcze prezentu i rano muszę się zabrać do sklepu
-
Ja dwa lata nie paliłam, teraz od miesiąca palę na nowo, ale mojemu M. się nie przyznaję, strasznie mi wstyd, bo on taki dumny był, jak rzuciłam palenie. Na razie się nie zorientował, a ja palę w pracy i jak jego nie ma, więc nawet nie poczuł jeszcze. Raz włosy wywąchał, ale wytłumaczyłam, że wszystkie w pracy paliły i dlatego. Więcej nic nie mówił na ten temat. Strasznie mi wstyd się przyznać, więc palę jak jego nie ma przy mnie.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Przyjemnych snów dziewczyny, odezwę się jutro popołudniu jak wrócę z urodzin od mamy. Buziaki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 00:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam się
Ruby piękny awatarekfajnie,że udało się odkupić taniej rzeczy od koleżanki.
Chmureczka OMG 56dc masakra współczuję kochana, ja mam dziś 28 dc i już mam dość.Tempka poleciała do 36.38,nie nanosiłam na wykres pozytywnego testu owu i tak się zastanawiam czy od jutra dupka już nie brać na wywołanie @.
Kjopa dziękuję że pytasz,ugryzienie swędzi a te siniaki co powstały obok bolą jak cholera.Biorę leki, ale przez noc nie poprawiło się nic.
Sprawdziłam ja jak się urodziłam księżyc był w fazie pierwszej kwadry.I co z tego ?CHyba tego nie ogarniam
Pora na kawkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edycik wrote:witam się
Ruby piękny awatarekfajnie,że udało się odkupić taniej rzeczy od koleżanki.
Chmureczka OMG 56dc masakra współczuję kochana, ja mam dziś 28 dc i już mam dość.Tempka poleciała do 36.38,nie nanosiłam na wykres pozytywnego testu owu i tak się zastanawiam czy od jutra dupka już nie brać na wywołanie @.
Kjopa dziękuję że pytasz,ugryzienie swędzi a te siniaki co powstały obok bolą jak cholera.Biorę leki, ale przez noc nie poprawiło się nic.
Sprawdziłam ja jak się urodziłam księżyc był w fazie pierwszej kwadry.I co z tego ?CHyba tego nie ogarniam
Pora na kawkę
To od tego dnia musisz odjąć jeden dzień i dodać dwa dni i to są Twoje dni płodne księżycowe. Najlepiej żeby pokryły się z owulacją biologiczną.
Witam kobietki. Miłego dzionka.
Edycik lubi tę wiadomość