Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja jeszcze nigdy nie spotkałam się z fajnym wybiegiem dla psów. Ogólnie to mam kłopot z tym, by moje dwa beagle trochę się wybiegały. Wszędzie na nas krzywo patrzą. Do lasu - nie wolno, w mieście - odpada, psich wybiegów w okolicy - brak
Spuszczam w górach i w lasach, choć wiem, że nie wolno. To psy myśliwskie, nie da się nad nimi zapanować, by chodziły "przy nodze". Muszą się wybiegać, uwielbiają ucieczki w las, zawsze wracają, ale czasem długo im schodzi na tych ich "polowaniach".
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
O tak! Śliwka w piwie
mmmmniammm
Bratek lubi tę wiadomość
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
A ja dostałam od ukochanego wermut z Biedry i popijam ze smakiem
Majju piwko lawendowe? Mmmmm super! Muszę popytać
Śliwkę w piwie uwielbiam!midnight, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Cinamonku jak wizyta?
Piwka takie wymyślne regionalne brzmią super, ale na razie szlaban
Aguś fryzurką sie pochwal
Bratku chętnie bym sie jajeczkiem podzieliłazeby się nie stłukły przy wysyłce
Edycik nie głupie, czasem znaki sie czuje:*
Paryzetka kciuki za wizytę!
Majju udanej imprezy zatem :*
KAtiusza super ze Atenka wybieganaszkoda że moja córa tak nie ma
wybiegać i spać
Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyTakże tak - jestem głupia jak młot
byłam na spotkaniu 2h a potem błądziłam po sklepach jak jakaś nakręcona wariatka, kupiłam co nie co ale bez jakiegoś szału czyli Aga książka dla mnie to będzie wybawienie!
Cynamon no jechałam do galerii i zapomniałam temu mojemu m kupić tych gaci! zapomniałam mu cokolwiek kupićegoistka... o wizycie pamiętam i kciuki trzymałam cały czas do teraz
acha a ja chodzę w czarnych jeszcze grubych bo rano pizga ...dzisiaj kupiłam nawet elastyczne takie 80 den a la getry
Bratku żywy przykład przestawienia organizmu masz w mojej osobie - pierwsze dziecko pierwszy strzał, drugie - nie ma do teraz także wiesz...
No i masz babo placek zapomniałam co miałam napisać, muszę wrócić do postów z poprzedniej strony to sobie przypomnę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 21:17
AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
midnight wrote:Piwka takie wymyślne regionalne brzmią super, ale na razie szlaban
Taki "szlaban" to marzenieNie ma się co smutać tylko cieszyć
Ja jutro mam wizytę u gina, trzymajcie kciuki za w miarę dobry wynik cytologiimidnight lubi tę wiadomość
-
Ruby takie piwka właściwie w każdym większym markecie, albo w sklepach takich z piwami, jest tego od groma
Śliwa w piwie jest rewelacyjna, za wiśnią nie przepadam (uraz do wszystkiego wiśniowego), dobre też jagodowe... oj długa ta lista
Jeszcze miodowa Łomża i piwa z browaru w Namysłowie
Ale bym się napiła
Póki co sączę colę zero, dobre i to
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:Ruby takie piwka właściwie w każdym większym markecie, albo w sklepach takich z piwami, jest tego od groma
Śliwa w piwie jest rewelacyjna, za wiśnią nie przepadam (uraz do wszystkiego wiśniowego), dobre też jagodowe... oj długa ta lista
Jeszcze miodowa Łomża i piwa z browaru w Namysłowie
Ale bym się napiła
Póki co sączę colę zero, dobre i to
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Ruby u mnie w mieście mimo tego, że browar miejscowy to pelen asortyment jest tylko w sklepach typu "alkohole świata". Ja tych wiśni/śliwek/jabłek w piwie nie lubię, za słodkie dla mnie.
PS. Wyobrazilam sobie psy siedzące na ławce w parku i czytające gazetę.... hue hue
Paryzetko to lawendowe nazywa się bodajże 'Gruit kopernikowski'
Chmureczko kciuki sąchmurreczkaa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Chmureczka pewnie, kciuki zaciśnięte
Ruby u mnie podobnie, młoda jest z pierwszego złotego strzału, a teraz,z zjaściem niby ok...za to dwójkę już straciliśmy...tez cos nie tak z tym organizmem...znajoma wpadła jak jej pierwsza córa miała 8 miesięcy...i teraz ma dwie, moze za długo właśnie czekałam ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 21:22
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Chmureczka pewnie kciuki zaciśnięte
Ruby u mnie podobnie, młoda jest z pierwszego złotego strzału, a teraz,z zjaściem niby ok...za to dwójkę już straciliśmy...tez cos nie tak z tym organizmem...znajoma wpadła jak jej pierwsza córa miała 8 miesięcy...i teraz ma dwie, moze za długo właśnie czekałam ?
Majju ejjj ja też wyobraziłam sobie te psy i jeszcze, że mają okulary - widok bezcennyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 21:23
-
Midnight trochę w tym prawdy może jest, że najłatwiej zajść w ciążę zaraz po pierwszej, ale to też nie zawsze tak musi być. Moja przyjaciółka wpadła w wieku 16 lat, jej córka ma już 13 lat a 5 miesięcy temu urodziła syna, poczętego po jednym bzykanku bez zabezpieczenia. Zawsze się zabezpieczali, a tylko ten jeden raz nie i wystarczyło. Nie ma reguły.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
nick nieaktualny
-
Nasze organizmy są jedną wielką tajemnicą.
Cokolwiek się wydarzy to ja wiem, że będę mamą. Nie wiem kiedy to się stanie i czy sama urodzę to dziecko. Dałam sobie dwa lata - jak nie to staramy się o adopcję.majju, midnight, Bratek, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Ruby, ja mam na myśli wyregulowanie organizmu tylko na krótką metę po porodzie
Nie wierzę, że stanie się cud i już do końca będę wyregulowana
Za długo był u mnie burdel hormonalny
A piwka takie tam, gdzie są browary regionalne. Z dużych sklepów - Carrefour ma u nas ostatnio świetny wybór, Tesco też poszalało. Z małych - wiele Żabek ma fajny wybór. No i wszelakie delikatesy - Alma etc.
chmurreczkaa, to widzę, że gusta mamy podobne
Aczkolwiek ja przy tym lubię co jakiś czas takie mocno gorzkie, konretne, mega schłodzone piweczko, mniammmmm
P.S. Brawo za nastawienie i podejście do tematu!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 21:39
-
Czesc dziewczynki. Cos mi przegladarka w telefonie nie dzialala.
Kas gratki:)
Smerfelinka nadal trzymam kciuki.
Ja wczoraj wrocilam z pracy do domu i czekaly na mnie zapalone swieczki, faworki i recznie robiona laurka oraz kwiatki zerwane, uwielbiam go za to:)
Prawdopodobnie przdluze swoj pobyt w polsce o 12 dni i przylece juz 15 kwietnia. Mam jeszcze sporo dni wolnych z zeszlego roku. Jutro zapytam o wolne i zabookuje samolot. Przyda mi sie taki wypoczynek 3 tygodniowy, tyle wolnego naraz jeszcze nigdy nie bralam:) juz sie doczekac nie moge. Ominie mnie owulka ale co tam moje zdrowie psychiczne jest wazniejsze.
Dobrej nocki!midnight, AgaL, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015