Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnego bzu nie piłam, ale faktycznie coś tam z browaru amber popijaliśmy nad morzem i nam dobrze wchodziłoRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Idę jutro do ciucholandu, mam taki duży koło siebie, pięknie wszystko pachnące i posegregowane na wieszakach. Jutro wszystko po 2zł, może coś jeszcze wyszperam, przed wymianą kolekcjiRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Dziewczyny czy Was po owulce zawsze bolą piersi? Mnie zawsze bolały, powiększały się, a tym razem jestem 7dpo i nic. A podobno owulka była, bo miałam monitoring i w 11dc był pęcherzyk 20mm, a w 13dc już go nie było, ale też nie było płynu. Nie wiem czy ginka coś pokręciła, źle zrobiła usg, czy może to normalne. Jutro zrobię proga z krwi.29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Po pierwsze Kochane co czekały na nową fryzurkę to nic z tego, bo jednak nie dało się jeszcze tej fryzury zrobić, mam za bardzo przód wycieniowany, ale za to kolor fajnie się wyrównał
I mam cel, zapuszczam włosy i na lato ścinam na long boba
Edycik wzruszyłaś mnie dziś, na pewno masz teraz w sobie całe morze emocji, przytulam i w znaki tam z góry od naszych bliskich też bardzo wierzę :**
Fajne prezenciki kupiłaś
Ruby też po ostatnim błądzeniu bez celu po galerii...ta książka okazała się zbawieniem. Planuje już wolny dzień, żeby się za moją szafę zabrać
Katiuszka wrzuć jakieś zdjęcie Atenkii zazdroszczę jej takiego dnia mi się zawsze marzył park linowy
Cinnamonek jak wizyta??:*
Chmureczka trzymam kciuki za wyniki cytologii
Majjju, Paryzetka znawczynie piw...ja to wina wolęale kusicie tymi smaczkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 22:13
midnight, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzikk ale cudny miałaś dzień kobiet
i zazdroszczę 3 tygodni wolnego!
Madka mnie zazwyczaj bolą piersi w drugiej fazie, choć zdarzyły się cykle w których nie bolały...ale nie wiem czy wtedy miałam owulkę czy nie. Jeśli miałaś monitoring to może zaufaj lekarzowi i nie martw się na zapas :*
Bratku a zdradzisz swoje typy imion dla Dziewczynki i Chłopca?madzikk lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Madka mnie piersi bolą po owu,ale nie ma reguły - czasem od 3dpo, czasem tuż przed @
Wiem, nie pomogłam niestety.
Moje koleżanki, które zaszły w ciążę bez starań mówią, że nic nietypowego, poza brakiem @ się u nich nie działo. Może tak faktycznie jest, to tylko staraczki doszukują się objawów.AgaL, midnight, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetko staraczki jak najbardziej objawów się doszukują, choć ja mocno staram się teraz wyluzować, nawet staram się za mocno nie pisać w tym cyklu o sobie na forum, żeby się nie nakręcać
Jak ja Wam zazdroszczę wizyt u fryzjeraJa nie mogę na takiego trafić, z którego byłabym zadowolona i zwyczajnie boję się chodzić
Cinnamonku gdzie jesteś?cinnamon cookie, midnight lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Ale się rozpisałyście!
Udało mi się te kilka godzin nadrobić, bo jeszcze w pracy kwitnę, ale mam nadzieję, że wkrótce będę mogła jechać do domu. Jutro rano coś więcej napiszę, bo teraz już padam na ryjek i niestety nie jestem w stanie
Dobranoc :*👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Edycik - nadal żadnych wieści po CC?
Cinnamon? Jak tam?
Aguś - swego czasu padło dość szybko i sprawnie: dla dziewczynki: Anna Maria, dla chłopca: Szymon JakubOd jakiegoś czasu zaczęła mi po głowie chodzić dla dziewczynki: Zofia (chociaż ostatnio przeczytałam, że w 2015 był istny wysyp Zoś w W-wie i było to najbardziej popularne imię żeńskie
). A dla chłopca - Wojciech. Tak więc widzisz, że my z imionami - raczej dość tradycyjnie, zresztą takie najfajniej komponują się z naszym nazwiskiem
, chociaż bez zapędów typu: Antonina, Jan etc.
Co z tego wyjdzie, myślę, że się przekonamy, jak już będzie płeć na 100%Tzn.jak pierwotnie mówiłam, że zobaczy, iż będzie dziewczynka, to nagle coś tam zaczął kombinować, że może jeszcze się pomyśli nad imieniem....
Ale gdy pani dr ostatnio wspomniała o chłopcu, to stwierdził, że przecież imię dla chłopca już mamy..... ;]
Co do biustu - ogólnie w II fazie bywał bolesny, ale zwykle bliżej @. W udanym cyklu nie widziałam, by był bardziej czuły, powiększony bla bla. Zdecydowanie zdarzały się cykle, gdy bardziej dawał do wiwatuEdycik, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
-
dobry
20.26 zabrali Ją na cesarkę a 20.40 Kornelka już była na świecie 54cm i 2,900 wagiśliczna jest
uff ale emocje.Brat M. sam do mnie zadzwonil po 21 i wszystko opowiedział
Aguś to zapuszczaj włoski i będziemy czekac na zmianę fryzurki.
Ja z tych emocji jestem niewyspana i marze o weekendzie kobitki.
EwelinaaKa, madzikk, majju, cinnamon cookie, Kjopa3, AgaL, Paryzetka83, midnight, Bratek lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Edycik ale emocje u Was... Cudownie, że mała już na świeciejednak Kornelia?
o której jedziecie do szpitala?
Zaszalałyście z tymi piwkami... Będę szukać tej śliwki!!! A lawendowe brzmi bosko....
No i psy z gazetami.... Hahaha jesteście szalone
Przepraszam te, które czekały na wieści ode mnie, weszłam ok 21 do ginamasakra! W domu byłam przed 22
ale tak... Płynu na szczęście już nie ma, wyparował
w 13dc mam piękny pęcherzyk 22mm czyli gin kazał do weekendu SPONIEWIERAĆ I UPODLIĆ męża
taaaak, to są jego słowa
mówił, że z takiego sponiewierania zawsze dzieci wychodzą
no wariat po prostu
mam się wybrać jeszcze na usg piersi, była któraś? Aha i jak do czerwca, no góra sierpnia nie zajdę to HSG.... I to tyle
Edycik, majju, AgaL, Paryzetka83, midnight, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeja,
Cynamon wszystkie czekałyto moim zdaniem bardzo dobre wieści i bardzo dobry plan
A sponiewieranie i upodlenie mnie rozwaliło
zaj..sty ten twój lekarz- serio
no to nie pozostaje mi nic innego jak życzyć good luck na weekend
Edycik gratuluje ciociu
Mnie zaczyna jajnik pobolewać więc moze coś tam rusza do owulacjiteż chyba zrobie próbę w weekend bo już mnie nosi
cinnamon cookie, Edycik, AgaL, Paryzetka83, midnight lubią tę wiadomość
-
Ruby żebyś wiedziała, po prostu gigant z niego, zawsze słychać z gabinetu śmiechy
ale co najważniejsze - jest meeeegaaa kumaty, tylko dzięki niemu żyje córka mojej szwagierki... I ogólnie opinie o nim są zawsze bardzo dobre, dlatego tak ciężko do niego się dostać... A to, że przy okazji jest śmieszny i młody (ma ok 40 lat) no cóż....
mnie tylko śmieszy, jak mocno zbliża twarz i patrzy prosto w oczy
aaaa, ubzdurał sobie, że za dużo myślę o ciąży i powiedział że mi łeb obetnie
Dziewczyny jak któraś nie zdążyła rano złożyć życzeń to znalazłam fajne zabawne wierszykijeden już poleciał do mojego M
http://www.fokus.tv/news/zyczenia-na-dzien-mezczyzn-gotowe-sms-y-i-zabawne-wierszyki/1421Edycik, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość
-
Cinnamonku ojj to będzię ostry weekend w łożku
pęcherzyk masz piekny
Będzie ostra jazda weekendowa.
Na USG ja byłam kilka razy.
Do szpitala my z M, jedziemy jutrobardzo się cieszę.
Ruby dziekuję:*
Dobrze,że jajnik zaczyna pobolewać ...coś się będzie działo.cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby żebyś wiedziała, po prostu gigant z niego, zawsze słychać z gabinetu śmiechy
ale co najważniejsze - jest meeeegaaa kumaty, tylko dzięki niemu żyje córka mojej szwagierki... I ogólnie opinie o nim są zawsze bardzo dobre, dlatego tak ciężko do niego się dostać... A to, że przy okazji jest śmieszny i młody (ma ok 40 lat) no cóż....
mnie tylko śmieszy, jak mocno zbliża twarz i patrzy prosto w oczy
aaaa, ubzdurał sobie, że za dużo myślę o ciąży i powiedział że mi łeb obetnie
Dziewczyny jak któraś nie zdążyła rano złożyć życzeń to znalazłam fajne zabawne wierszykijeden już poleciał do mojego M
http://www.fokus.tv/news/zyczenia-na-dzien-mezczyzn-gotowe-sms-y-i-zabawne-wierszyki/1421
No to kochana nic tylko pozazdroscić i w pełni zaufac takiemu lekarzowi! łeb ci obetnie - no nie mogętez bym sie do niego wybrała jakby był tylko blisko mnie
cinnamon cookie lubi tę wiadomość