Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyoj to fajnie się masz, ja mam takie trochę sianko tam gdzie mi rozjaśniła od połowy włosów ...AgaL wrote:Tym razem już bez...ale ogólnie fryzjerka pochwaliła kondycje włosów

a kawa no cóż w lecie nas czeka nie jedna
AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyteż mam te hennę wax, muszę dodać olejki, ale przed rozjasnianiem ostatnim faktycznie dość dobrze mi włosy wzmocniła...teraz troche dowaliłam tym włosom do pieca, ale kończe z tymi ombre, sombre bo jakoś u mnie mi się to nie widziAgaL wrote:Ruby maska do włosów henna wax z odrobiną olejku do włosów wymieszana i tak raz w tygodniu sobie noszę z godzinę

następnym razem jeden kolor z olaplex
AgaL lubi tę wiadomość
-
Dobrze, że Teść ostatnio kupił nam ekspresRuby wrote:oj to fajnie się masz, ja mam takie trochę sianko tam gdzie mi rozjaśniła od połowy włosów ...
a kawa no cóż w lecie nas czeka nie jedna
ja dziękuję stać tyle nad czajnikiem
hahah 
Edycik ja też czekam na linki
a miałam Cię zapytać bo zapomniałam... Ile lat ma brat Twojego męża? Jest starszym czy młodszym bratem?
AgaL, Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNajgorzej jest nie być w ciąży, wyglądac jakby się w niej było

Zakupię ten espumisan dzisiaj zobaczymy jak zadziała na mnie
Paryzetka rano jeszcze spooko było brzuch normalny teraz tylko słysze jak się tam przelewa i taki balon w środku
normalnie czuje jak napięty jest , masakra.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 09:32
-
http://patika.pl/produkt/sukienka-niebieska-z-falbanka-jeansowa/
to mnie teraz kusi, zwyczajna na codzien, do pracy
co więcej te sukienki i spódniczki wcale nie są takie mega krótkie jak na modelce
ja zawsze biorę cm i sprawdza długość
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik a ile masz wzrostu? bo ja to wolę troche dluzsze niż ta na zdjęciu.Edycik wrote:http://patika.pl/produkt/sukienka-niebieska-z-falbanka-jeansowa/
to mnie teraz kusi, zwyczajna na codzien, do pracy
co więcej te sukienki i spódniczki wcale nie są takie mega krótkie jak na modelce
ja zawsze biorę cm i sprawdza długość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę