Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobitki ta spódniczka mi się bardzo podoba tylko to rozmiar S więc tylko do ud ją wciągne przez moje wielkie biodra
http://allegro.pl/s-welna-sterczaca-spodniczka-rozkloszowana-largo-i5924792630.html
Smerfku może za wczesnie na test,musiałabys chyba ten o czułości 10 zrobić.Ale spokojnie poczekaj do terminu @.Smerfelinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Kobitki ta spódniczka mi się bardzo podoba tylko to rozmiar S więc tylko do ud ją wciągne przez moje wielkie biodra
http://allegro.pl/s-welna-sterczaca-spodniczka-rozkloszowana-largo-i5924792630.html
Smerfku może za wczesnie na test,musiałabys chyba ten o czułości 10 zrobić.Ale spokojnie poczekaj do terminu @.uda i biodra czesto mnie blokują, za to jak kupie większe to znowu w pasie szerokie - nie dogodzisz normalnie
Aguś smerfka chyba miała nieco później owulacje bo dzisiaj jest 12/13 po dopiero więc @ przypada na ten weeknd jakoś.AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Paryzetka cieszę się, że dobre wieści i Ty nadal pełna energii do starań
też wierzę, że jak raz zaskoczyłaś to pójdzie szybko
Ruby faktycznie , nie zauważyłam który dzień po owuParyzetka83 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:to czekanie wykorzystaj na spotkania z przyjaciółmi, jakies wypaday z twoim ukochanym i przeleci raz dwa
Jakąś imprezke trza zorganizować
AgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Hej
Edycik Gratuluję ciociu!odpocznij po tych emocjach :* dobrze że noga przechodzi, i zazdroszcze szwagierce że nic nie czuła...ja czułam ciągnęło jak cholera, a jaki był strach przed zastrzykiem w kręgosłup
Cinamonku to super wieściponiewieraj haha
faceci chyba tak lubią
ja miałam kiedyś usg piersi...musisz się rozebrać od pasa w góre i robi sondą usg-całe piersi i pachy z tego co pamiętam, nie trwa to długo, nie boli,bez stresu.( a jak masz skończone 30 lat to zawsze możesz isć na nfz i też powinni dać skierowanie)
Ruby to udanego owocnego weekendumówię Ci- w spódnicy a'la szkot- i m Twój
na wzdęcia też espumisan polecam- do tego jak mi kiedyś lekarz mówił-nie bardzo da się go przedawkować i ogólnie jest jednym z najbezpieczniejszych leków
Co do obcinania głowy, któregoś dnia w żartach mówię do młodej ''łepek Ci urwę'', a ta złapała sie za głowe, ciągnie i mówi ''ale nie da się''
Aga zapuszczajbyle do lata
super ze puki co jesteś zadowolona i tak
Oj ale będzie gorący weekendAga również owocnego dobierania sie życzę
Smerfelinka przytulam :* idź do lekarza-a test mi cień ledwo widoczny 14 dni po wyszedł..
PAzryzetko tak jest! tak trzymajto samo Ci mówiłyśmy
Edycik, Paryzetka83, Smerfelinka, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Aguś ja też nie lubię testów ciążowych
Cynamonku nie wiem czy dzielna, już swoje w tym cyklu przepłakałam, ale dziękuję
Ruby u mnie @ powinna dzisiaj ostatecznie zawitać, bo moja faza lutealna ma 11-12 dni.
Paryzetko :* Plan wydaje się sensowny i tak jak dziewczyny piszą, teraz pójdzie migusiem
Mid do lekarza niestety udało mi się umówić dopiero na przyszły piątek, ale chyba się nie spieszy. Jak @ nie przyjdzie, to test jeszcze powtórzę i czekam na wizytę. Na szczęście mam co robić, to nie będę nad tym rozmyślać
Kobietki ja dziś zaczynam współpracę z nowym klientem i w przyszłym tygodniu mogę być trochę nieobecna, ale to będzie na pewno chwilowe. Piszę tylko, bo gdybym nagle zniknęła, to wiedzcie, że po prostu pochłonął mnie twórczy szałParyzetka83, midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Paryzetko w takim razie koniecznie idź do laryngologa. Ja kiedyś non stop miałam zapalenie zatok i dopiero wizyta u specjalisty pomogła mi się tego dziadostwa pozbyć.👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Kupiłam M ulubioną czekoladę z Oreo i gacie z zabawnym napisem, coś o tym, że kobieta i tak zawsze ma rację
ale nie wiem co z moim planem uwiedzenia dziś wieczór, bo okazało się że musimy jechać po płytki do garażu, bo jutro fachmen przychodzi:/ ale co się odwlecze....jutro nadrobimy i cały weekend
W końcu obiecałam sobie, nam, że przestajemywg kalendarza... a to takie trudne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 11:50
Edycik, Paryzetka83, madzikk, midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Cinnamonku do dzieła w takim razie
Paryzetko super wiadomości, to teraz musi się udać!
Edycik ciągle zapominam, jak lokówka się sprawdza?
Smerfelinko to trzeba chyba test powtórzyć. Trzymam kciuki!
Ale ja Dziewczyny jednak głupia jestemZrobiłam proga, wynik 25,43. Fl norma do 27, ciąża norma od 16,4. I się nakręciłam, wrrrr. A dwa cykle temu jak miałam owu to proga 7dpo też miałam wysokiego, bo 20,30. Ojjj, będę cierpiała za tydzień
Od jutra przez 5 dni mam brać dupka, potem test. Zdziwiona jestem, że moja ginka każe brać dupka tydzień po owu przez 5 dni, a Wy bierzecie od razu przez 10 dni. Ehhh, ale ja głupia, nic się nie nauczę... Poproszę o młotek, żeby to nakręcanie wybić z głowy
A ja mojemu mężowi kupiłam spodnie i bezrękawnik, a synkowi kurteczkę na wiosnę.Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Aguś ja muszę dziś wcześniej wyjść z pracy i kupić coś Mężowi, bo wczoraj nie miałam kiedy
Ale moja mama już zadzwoniła z życzeniami i popsuła mi niespodziankę! Gdyby nie to, nawet by nie wiedział, że dziś ten dzień mężczyzn
Wasz weekend zapowiada się super! Oby było owocnie
Madka test na pewno powtórzę, o ile @ nie przyjdzie wcześniej.
A Ty Kochana musisz uzbroić się teraz w cierpliwość i nie stresować się. Trzymam kciuki, a i młotek mogę podrzucić!👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml