Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Paryzetko to koniecznie do laryngologa
teraz się ponaprawiaj i do dzieła
Smerfelinka to kiedy planujesz powtórzyć test (jak @ nie przyjdzie oczywiście) ?
Aga a ja tak nie do końca ufam tym kalendarzom, wiec myśle ze weekend to też bardzo dobry termin na spędzenie do sam na sam z m
Madka wybijam z głowy nakręcanieale i tak trzymam żeby wcale @ wredota nie przyszła
Edycik super te ciuszki...tak mi przykro jak patrzę na takie rzeczy...że mieściłam się w takie 10 lat temu...teraz to by mi sie przydały kiecki a'la gesslerowa...i serio nawet chciałam takie sobie poszyć,ale mi się nie chce
a natrafić nigdzie na takie nie mogę...
Dziś na obiadek chili con carnemniam, jak nie przestane jeść takich dań to mi d..pe rozsadzi
A i dzięki Smerfelinka, bo tym razem zamiast swojego starego przepisu użyłam Twojego-z tyci tylko poprawką bo zawszę dodaję też odrobinę cynamonu, i szkoda że nie udało mi sie białej fasoli kupić.
madka, Smerfelinka, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyLaski a ja z racji bólu jajnika przyszłam do domu i myślę sobie a siknę może akurat i wysikałam dwie tłuste krechy na owulacyjnym ofkors - taka sytuacja! no to muszę zbierać siły i dzisiaj też mojego wykorzystać
a co mi tam spróbuję! chociaż zła jestem trochę bo z moim księżycowym mi się nie pokryło
miało być dopiero 15 a tu taki psikus, czyżby ziółka Sroki działały?
Paryzetka83, midnight, madzikk, Edycik, Smerfelinka, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby u mnie grubsza krecha wychodzi tuż przed owulką i testy się nie do końca sprawdzają
Za późno wyłapują owu
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnymadka wrote:Ruby u mnie grubsza krecha wychodzi tuż przed owulką i testy się nie do końca sprawdzają
Za późno wyłapują owu
-
Ruby wrote:no obawiam się , że u mnie tak samo może być, bo mnie boli ten jajnik dość mocno może teraz mam owulację? chociaż wieczorem wczoraj test słaby wyszedł...
Ja tam nie wiem czy one dobrze pokazują, a bolące jajniki są dla mnie pewniejszym wyznacznikiem owulacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 16:33
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ja to może zwariowałam, ale kieruję się tym, że plemniki potrzebują około 6-7 h, żeby dojrzeć, a jajeczko żyje 12h.29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
-
Ruby wrote:Laski a ja z racji bólu jajnika przyszłam do domu i myślę sobie a siknę może akurat i wysikałam dwie tłuste krechy na owulacyjnym ofkors - taka sytuacja! no to muszę zbierać siły i dzisiaj też mojego wykorzystać
a co mi tam spróbuję! chociaż zła jestem trochę bo z moim księżycowym mi się nie pokryło
miało być dopiero 15 a tu taki psikus, czyżby ziółka Sroki działały?
Dzialaj dzialaj kochana!
Edycik bluzeczka przesliczna.
A gdzie Kas?Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnymadzikk wrote:Teraz ty mnie nakrecasz z tym ksiezycem
Dzialaj dzialaj kochana!
Edycik bluzeczka przesliczna.
A gdzie Kas?Edycik, Paryzetka83, madzikk lubią tę wiadomość
-
Madka ja lokówką jestem zachwycona, jak zrobię włoski mam 3 dni spokoju,naprawdę u mnie się sprawdza.
Ruby lepiej jajnikowi zaufać - działaj i wykorzystaj chłopaja też ziółek pilnuję co wieczór
Właśnie Kaś gdzie jesteś? powtarzałaś test?
AgaL lubi tę wiadomość
-
Jestem jestem. Właśnie z pracy wrocilam. Senna cały dzień i męczy mnie niesamowity ból sutkow:-( piersi a zwłaszcza brodawki bolą
Testu nie powtarzalam. W poniedziałek pójdę rano przed pracą na bete.
Maju, Smerfie co u was?
Mid jak się czujesz?
Póki co marzy mi się łóżko, nadrobie was później. Buziole:-*midnight lubi tę wiadomość
-
Edycik, a nie wyrywa włosów? Moje włosy się strasznie kołtunią, plączą i są suche, więc boję się trochę wyrywania
Edycik lubi tę wiadomość
-
midnight wrote:Smerfelinka to kiedy planujesz powtórzyć test (jak @ nie przyjdzie oczywiście) ?
Dziś na obiadek chili con carnemniam, jak nie przestane jeść takich dań to mi d..pe rozsadzi
A i dzięki Smerfelinka, bo tym razem zamiast swojego starego przepisu użyłam Twojego-z tyci tylko poprawką bo zawszę dodaję też odrobinę cynamonu, i szkoda że nie udało mi sie białej fasoli kupić.
Mid ja test zamierzam powtórzyć dopiero w sobotę, jeśli będzie taka potrzeba
Mam nadzieję, że chili smakowałoJa je bardzo lubię, mój Mąż zresztą też, a wiadomo, że każdy doprawia tak, jak lubi.
Kas dziękuję, że pytasz :* Mnie dzisiaj rano wyszedł negatywny testNa ulotce wyczytałam, że miał czułość >25, a poprzedni był 10, ale mam wrażenie, że tamten nibypozytywny mógł być wadliwy albo może przeterminowany? Zaczynam czuć się jak na @, chociaż plamienie jak zniknęło, tak wciąż go nie ma. Jakbym miała wróżyć z fusów, to obstawiałabym, że jednak się nie udało. Czekam na @. A Ty jak się czujesz? Idziesz na betę?
Buziaki :* Idę obejrzeć masterchef'a i spędzić wieczór z MężulemWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 18:42
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Smerfie wykres masz piękny! Wierzę że się uda! Mocno kciukam.
Ja czuję gdzieś podswiadomie strach ze znowu sie nie uda...na bete pójdę w ponSmerfelinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik a jak się masz psychicznie trzymasz się?
Cinnamon dobre wiadomości to łat i upodlij mężąJa byłam na USG piersi
Cinamon a te palety jajek to zapłodnione przez kogutra niech będę zgodnie z radami o. sorki
Ruby wrote:Podobno maja byc jeszcze mrozy i śniegale mam nadzieję, że to pomyłka ...
Ruby powodzenia w działaniach
Paryzetka super wieści więc skoro twój organizm jest nakręcony to działajEdycik wrote:Paryzetka do zoo i aquaparku skoczymy a potem obalimy coś mocnego
Smerf coraz brzydszy ten twój wykres.
Prosiłyście i wyprosiłyście http://naforum.zapodaj.net/e18ee84e0182.jpg.html moja mała Atenka w całej okazałościSmerfelinka, Edycik, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
-
Smerfelinko trzymam kciuki za dwie kreski. Temperatura póki co nie spadła. Cieszę się, że masz takie dobre nastawienie.
Edycik super zakup. Ja za to mam może z 3 sukienki a reszta to spodnie. Mam blade nogi i raczej ich nie wystawiam na światło dzienne. A za solarium nie przepadam.
Majju który masz cykl po HSG?
Ruby działaj jak dasz radę.
Ja mam już od godziny założone EKG Rotzera? No i do jutra z tym chodzę.Smerfelinka, Edycik lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:Madka mi się dwa razy wplątały ale bez problemu je wyciągnęłam, najlepiej by było jakbyś wytestowała lokówkę.
Jak byłam mała i jeździliśmy do rodziny na wieś to ludzie mówili, że diabła mam, bo takie kołtuny na głowie były
Edycik lubi tę wiadomość