X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-)

Cinnamonku super wiesci po teh wizycie :-) Czeka was goracy weekend :) Oby byl owocny.

Edycik gratulacje dla świeżo upieczonej mamusi i zdrowka dla maleństwa :) A ty jak sie czujesz w tej sytuacji?

Ruby ja mam często wzdęcia i przed i po owulce no i oczywiście przed okresem. Teraz jestem przed @ to brzuch mam taki jak bym co najmniej byla w 4 miesiącu.

Aga ja tez uważam ze kobiecie duzo do szczęścia nie potrzeba wystarczy wizyta u fryzjera badz udane zakupy i odrazu chumorek sie poprawia.

Bratku imiona super ale mysle ze do końca ciąży jeszcze sie to może zmienić. Mam nadzieje ze czujesz się dobrze? :)

A powiedzcie co z nasz Renią? Dawno jej u nas nie było.

A ja wam powiem ze jak bym nie wiedziala ze owulki nie bylo w tym cyklu to ludzilabym sie ze cos zaskoczylo. Bo tak mna targaja jakies emocje ze az sama jestem w szoku. Co chwila mi sie plakac chce, rozczulam sie nad blachymi sytuacjami i wkurzam bez powodu.
    Może jeszcze z tydzien i będą moje wyniki :)

Życzę wam milego dnia :-)

AgaL, Edycik, cinnamon cookie, midnight, Bratek lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Edycik Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby pamiętaj tylko 2 kapsułki na raz :)

Edycik super ta sukienka, w moim stylu, a z tego butiku już zamawiałam i dobre gatunkowo są :)

Aguś z reguły płaskie botki :) albo na obcasiku :)

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Aguś z reguły płaskie botki :) albo na obcasiku :)

Skoro jesteś podobnego wzrostu to na Tobie ta sukienka jest dłuższa niż na modelce?

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Skoro jesteś podobnego wzrostu to na Tobie ta sukienka jest dłuższa niż na modelce?
    pisze tez tam , że można długość regulować poprzez gumkę w pasie więc może będzie trochę dłuzsza...ale ja mam 170 to dla mnie chyba za krótka jednak.
    A jest podana długość jak się wybierze rozmiar to musze zmierzyć w domu na sobie :)
    ok 87 cm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 09:56

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonek a długość na Ciebie jest taka jak na modelce? Ty jakiego wzrostu jesteś?
    Ja akurat tej sukienki nie mam ale bardzo mi się podoba :) mam ok 165cm :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ja akurat tej sukienki nie mam ale bardzo mi się podoba :) mam ok 165cm :)

No Sisterka tyle co ja :D

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam do ulubionych sukienkę....bo narazie mam osobisty zakaz na zkaupy, dopóki nie uporządkuje szafy :)
    a właśnie jak te ażurkowe botki, zadowolona jesteś?

Wysłany: 10 marca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, bardzo fajne :) teraz tylko czekać aż cieplej będzie ;) w ogóle jak pogoda u Was? U mnie za oknem szaro :(

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Tak, bardzo fajne :) teraz tylko czekać aż cieplej będzie ;) w ogóle jak pogoda u Was? U mnie za oknem szaro :(
    u nas od 2 tyg szaro , buro i ponuro :/

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas szaro, deszczowo już od 2,5 tygodnia... naprawdę można depresji sie nabawić.

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angielska pogoda zawitała do nas...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno maja byc jeszcze mrozy i śnieg :/ ale mam nadzieję, że to pomyłka ...

• Kjopa3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon pamiętaj , że USG najlepiej robić w pierwszej fazie cyklu. Ja też chodzę bo mam guzka na lewej i kontroluję go.

U mnie była ładna i ciepła pogoda przez ostatnie 3 dni a dziś zimno i pochmurno.

Cinnamon to działaj, działaj. Super lekarz Ci się trafił.

cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://simplife.pl/2015/05/22/cale-zycie-czekamy/

ciekawy wpis :)
    w ogóle polecam bloga ;)

Edycik, Ruby lubią tę wiadomość

• Smerfelinka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Widzę, że od rana dobre humory ;) Ja też lubię nosić sukienki, ale póki co nie zamierzam nic kupować, bo szafa pęka w szwach!

Maju, Ruby przez Was mi się te psy z gazetami śniły :P Serio! To był taki park/klub dla inteligentnych zwierzaków :D Nawet rowerami jeździły i grały w szachy :)

Aguś niestety dziś pobudka o 7, ale ja tak długo pracuję tylko raz w tygodniu. Pozostałe dni normalnie albo krócej ;)

Cynamonku świetny lekarz! Zazdroszczę ;)

A u mnie chyba coś jest nie halo :/ Plamienie ustało, a test dziś (12/13 dpo) negatywny. Wprawdzie czułość >25, czy jakoś tak, ale już coś powinno być. Muszę się przejść do lekarza, ale chyba pójdę to skonsultować do kogoś nowego... Żałuję tylko, że te cienie Mężowi pokazałam, bo dziś już sam spytał jak test i wyglądał na zawiedzionego. Ja się trzymam, nawet łezki nie uroniłam ;) Miłego dnia Kochane!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 10:19

AgaL, Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

👩36 lat 🧑39 lat

1 ❄️

7 dpt - beta <1 💔
    8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️

14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
    9 dtp - beta 32 mIU/ml
    11 dpt - beta 75 mIU/ml
    13 dpt - beta 225 mIU/ml
    16 dpt - beta 1028 mIU/ml
    18 dpt - beta 1804 mIU/ml
    20 dpt - beta 2872 mIU/ml
    24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
    14.10 - pusty pęcherzyk 💔

kwalifikacja z MZ - 10.06

21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔

lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞

luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży

22.07.2019 - urodził się Leon <3
    13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
    październik 2018 - Salve - ivf
    sierpień 2018 - histeroskopia ok
    kwiecień 2017 - hsg ok
    starania od 2014
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfelinka dzielna Kobieta :) Miłego dnia!

P.S. nie lubię testów ciążowych...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 10:22

Smerfelinka lubi tę wiadomość

Wysłany: 10 marca 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa dziękuję za tą informację, przyda mi się bo oczywiście nie miałam o tym pojęcia :)

Smerfelinko nic wcale NIE MUSI się pokazać 12/13dpo :) ale musisz się skonsultować z ginem... Dzielna Kobieta z Ciebie :*

Smerfelinka lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga bardzo dobry wpis o czekaniu. Daje duzo do myslenia :) chociaż ja juz chyba ten kierunek powoli zaczynam obierać- życie tu i teraz :)

Smerfku - poczkeaj do terminu @
    A sen przedni! mi się śniła walka na szable z jakimis karzełkami, normalnie horror - to bylo dość straszne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 10:26

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Smerfka już chyba po terminie @, ma napisane że spodziewała się @ 4-9.03. ;)

Ruby musimy sobie co chwilę przypominać i napominać się, żeby cieszyć się tym co już mamy... także jak trafisz na ciekawy tekst, książkę, wpis...podrzucaj.Mnie takie coś bardzo buduje :)

Ruby lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfku dzielna babeczka z Ciebie :*

Ja już po wizycie, ten cykl mam sobie odpuścić, nie brać acardu i spodziewać się @ w terminie, a potem w ciągu 2-3 miesięcy zajść w ciążę. Jak nie to zaczniemy się dodatkowo badać. Tylko USG dzisiaj nie było w gabinecie więc mam kontrolnie podejść po świętach. I gin potwierdza, że teraz organizm jest nakręcony na ciąże więc powinno pójść szybko :) Poprzednio mówiła, że do marca zajdę więc jej wierzę ;)

AgaL, Edycik, Smerfelinka, Bratek lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
‹‹ 1401 1402 1403 1404 1405 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ