Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Cinnamonku super wiesci po teh wizycieCzeka was goracy weekend
Oby byl owocny.
Edycik gratulacje dla świeżo upieczonej mamusi i zdrowka dla maleństwaA ty jak sie czujesz w tej sytuacji?
Ruby ja mam często wzdęcia i przed i po owulce no i oczywiście przed okresem. Teraz jestem przed @ to brzuch mam taki jak bym co najmniej byla w 4 miesiącu.
Aga ja tez uważam ze kobiecie duzo do szczęścia nie potrzeba wystarczy wizyta u fryzjera badz udane zakupy i odrazu chumorek sie poprawia.
Bratku imiona super ale mysle ze do końca ciąży jeszcze sie to może zmienić. Mam nadzieje ze czujesz się dobrze?
A powiedzcie co z nasz Renią? Dawno jej u nas nie było.
A ja wam powiem ze jak bym nie wiedziala ze owulki nie bylo w tym cyklu to ludzilabym sie ze cos zaskoczylo. Bo tak mna targaja jakies emocje ze az sama jestem w szoku. Co chwila mi sie plakac chce, rozczulam sie nad blachymi sytuacjami i wkurzam bez powodu.
Może jeszcze z tydzien i będą moje wyniki
Życzę wam milego dniaAgaL, Edycik, cinnamon cookie, midnight, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Skoro jesteś podobnego wzrostu to na Tobie ta sukienka jest dłuższa niż na modelce?
A jest podana długość jak się wybierze rozmiar to musze zmierzyć w domu na sobie
ok 87 cm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 09:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cinnamon pamiętaj , że USG najlepiej robić w pierwszej fazie cyklu. Ja też chodzę bo mam guzka na lewej i kontroluję go.
U mnie była ładna i ciepła pogoda przez ostatnie 3 dni a dziś zimno i pochmurno.
Cinnamon to działaj, działaj. Super lekarz Ci się trafił.cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
-
Hej
Widzę, że od rana dobre humory
Ja też lubię nosić sukienki, ale póki co nie zamierzam nic kupować, bo szafa pęka w szwach!
Maju, Ruby przez Was mi się te psy z gazetami śniłySerio! To był taki park/klub dla inteligentnych zwierzaków
Nawet rowerami jeździły i grały w szachy
Aguś niestety dziś pobudka o 7, ale ja tak długo pracuję tylko raz w tygodniu. Pozostałe dni normalnie albo krócej
Cynamonku świetny lekarz! Zazdroszczę
A u mnie chyba coś jest nie haloPlamienie ustało, a test dziś (12/13 dpo) negatywny. Wprawdzie czułość >25, czy jakoś tak, ale już coś powinno być. Muszę się przejść do lekarza, ale chyba pójdę to skonsultować do kogoś nowego... Żałuję tylko, że te cienie Mężowi pokazałam, bo dziś już sam spytał jak test i wyglądał na zawiedzionego. Ja się trzymam, nawet łezki nie uroniłam
Miłego dnia Kochane!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 10:19
AgaL, Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnyAga bardzo dobry wpis o czekaniu. Daje duzo do myslenia
chociaż ja juz chyba ten kierunek powoli zaczynam obierać- życie tu i teraz
Smerfku - poczkeaj do terminu @
A sen przedni! mi się śniła walka na szable z jakimis karzełkami, normalnie horror - to bylo dość straszne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 10:26
AgaL lubi tę wiadomość
-
Ale Smerfka już chyba po terminie @, ma napisane że spodziewała się @ 4-9.03.
Ruby musimy sobie co chwilę przypominać i napominać się, żeby cieszyć się tym co już mamy... także jak trafisz na ciekawy tekst, książkę, wpis...podrzucaj.Mnie takie coś bardzo budujeRuby lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Smerfku dzielna babeczka z Ciebie :*
Ja już po wizycie, ten cykl mam sobie odpuścić, nie brać acardu i spodziewać się @ w terminie, a potem w ciągu 2-3 miesięcy zajść w ciążę. Jak nie to zaczniemy się dodatkowo badać. Tylko USG dzisiaj nie było w gabinecie więc mam kontrolnie podejść po świętach. I gin potwierdza, że teraz organizm jest nakręcony na ciąże więc powinno pójść szybkoPoprzednio mówiła, że do marca zajdę więc jej wierzę
AgaL, Edycik, Smerfelinka, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?