X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik ojjjjj będzie się działo :D :D
    Co do usg piersi - byłaś prywatnie? Ile płaciłaś? To chyba nie jest bolesne tak?

Ruby jak Ty taka wyposzczona to tylko rozsądnie tam dawkuj emocje :D :D

Edycik lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku tak byłam prywatnie, płaciłam 80zł, badanie około 15 min zupełnie bezbolesne.Także nie ma się czym stresować.

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Edycik ojjjjj będzie się działo :D :D
    Co do usg piersi - byłaś prywatnie? Ile płaciłaś? To chyba nie jest bolesne tak?

Ruby jak Ty taka wyposzczona to tylko rozsądnie tam dawkuj emocje :D :D
    Zapomniałam napisać ja też chodzę co roku prywatnie, cena waha się od 70 zł do 100 zł zależy od gabinetu. Warto kontrolować - ja miałam torbiele wprawdzie po ciąży mi się zrobiły, ale moga w każdej chwili wyskoczyć :) Mi wysysysali na miejscu strzykawką - bezbolesnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 08:18

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki:)
    Cinnamonku piękne wieści i super pęcherzyk!i to szybko bo 13dc - u mnie dziś 10dc i też mam zamiar w weekend poszaleć ;)
    A lekarz ma super podejście! ta ginka do której wracam też ma takie i działa na mnie kojąco.
    A USG piersi ja często miałam robione tak dodatkowo na wizycie, nic a nic nie boli.

Edycik ale cudne wieści z rana, jest Kruszynka na świecie :) jak piszesz co chwilę Kornelia, zaczyna mi się to imię coraz bardziej podobać ;) wczoraj mój M i tak stwierdził, ze jak będzie dziewczynka to Sara i koniec, tak jak już dawno wybralismy ;)

Bratku imiona piękne- moja Siostra to Anna Maria, a i Szymonków u nas w rodzinie nie brakuje :) Wojciech też mi sie podoba :) co do Zofii...to Zosia tak, a Zofia już nie :P Strasznie jestem ciekawa czy będzie chłopiec czy dziewczynka u Was :)

Ruby to udanej próby w weekend i żeby nic nie przeszkodziło tam na dole :)

Edycik, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfelinka ale Ty długo pracujesz...jejku... mi sie już oczy zamykały, a Ty pisałaś jeszcze z pracy. Mam nadzieję, że teraz jeszcze smacznie śpisz :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek teraz doczytałam, że do weekendu masz sponiewierać M ;) w sumie racja, u Ciebie może pęknąć dziś lub jutro, to dasz dziś M piękny prezent-Siebie :)
    Ja też już chyba dziś zadziałam...jakoś pobudzona jestem, chyba Twoim pęcherzykiem :P hahha

Edycik, Paryzetka83, cinnamon cookie, midnight lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja proponuje do weekendu i przez cały weekend co by go jeszcze bardziej sponiewierała :D

AgaL, Paryzetka83, cinnamon cookie, midnight lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahha Ruby widać, że wyposzczona jesteś :) :)

Edycik, Ruby lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik jak się czujesz?? poza tym że niewyspana? :*

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie Edycik mam prośbę jak będziesz mieć chwilę kiedyś, żebyś wysłała mi jakieś linki do takich Twoich codziennych sukienek, spódnic... może mnie zainspirujesz ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś dziekuję że pytasz.Mnie coś dalej pobolewa lewy jajnik i brzuch.
    Siniak na nodze po ugryzieniu blednie więc cieszy mnie to.
    Jutro brat M.i mój M.planują po naszym powrocie ze szpitala ostre świętowanie %%%% więc obiecałam że coś do jedzonka im zapodam.

A Ty kochana jak się masz?pewnie po wizycie u fryzjera humor troszkę lepszy?

Agus jak będę miała chwilkę ogarnę temat spódnic i sukienek i powysyłam Ci linki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 08:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wklej tutaj linki bo ja tez chcę popatrzeć :) poproszę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 08:44

Edycik, AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik Ty to mnie znasz, oczywiście, że lepszy po fryzjerze, włoski elegancko wyprostowane, błyszczące...ech kobiecie wcale nie tak wiele do szczęścia potrzeba ;) :P
    A kiedy wychodzą ze szpitala? jak się czuje Mamusia?

Edycik, Ruby lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok będę wrzucała tu linki :)

Ruby, AgaL lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Edycik Ty to mnie znasz, oczywiście, że lepszy po fryzjerze, włoski elegancko wyprostowane, błyszczące...ech kobiecie wcale nie tak wiele do szczęścia potrzeba ;) :P

a robiłaś z olaplexem czy bez ?

• Edycik Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:

Wiem jak mnie taka mała wizyta poprawia humor,włoski wycacane - potrzebne Ci to było.
    Najprawdopodobniej w poniedzialek.Szwagierka mega szczęśliwa od 6 wymieniamy smsy, opisala mi cudne stupusie i pazurki.
    Mówi że na cesarce nic nie czuła, ale najgorszy bym chlupot wód płodowych wylewających się na podłogę :)

AgaL lubi tę wiadomość

Wysłany: 10 marca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah Aguś my to tu działamy na siebie pobudzająco :D coś czuję, że nasi mężczyźni będą mieli udane swoje święto ;) ;) ;)

Kurczę to ja z tym usg piersi jakaś zacofana, żaden lekarz mi wcześniej nie kazał zrobić... No ale lepiej późno niż wcale ;)

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 10 marca 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik chlupot wód?! Omg :D ja to tyle nie wiem, co raz coś nowego się dowiaduję... :P

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    a robiłaś z olaplexem czy bez ?

Tym razem już bez...ale ogólnie fryzjerka pochwaliła kondycje włosów ;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszłabym teraz z Wami na realną kawkę :D byłoby zabawnie ;)

cinnamon cookie, Edycik, midnight lubią tę wiadomość

‹‹ 1399 1400 1401 1402 1403 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ