Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Edycik ojjjjj będzie się działo
Co do usg piersi - byłaś prywatnie? Ile płaciłaś? To chyba nie jest bolesne tak?
Ruby jak Ty taka wyposzczona to tylko rozsądnie tam dawkuj emocjeMi wysysysali na miejscu strzykawką - bezbolesnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 08:18
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Hej Kobietki:)
Cinnamonku piękne wieści i super pęcherzyk!i to szybko bo 13dc - u mnie dziś 10dc i też mam zamiar w weekend poszaleć
A lekarz ma super podejście! ta ginka do której wracam też ma takie i działa na mnie kojąco.
A USG piersi ja często miałam robione tak dodatkowo na wizycie, nic a nic nie boli.
Edycik ale cudne wieści z rana, jest Kruszynka na świeciejak piszesz co chwilę Kornelia, zaczyna mi się to imię coraz bardziej podobać
wczoraj mój M i tak stwierdził, ze jak będzie dziewczynka to Sara i koniec, tak jak już dawno wybralismy
Bratku imiona piękne- moja Siostra to Anna Maria, a i Szymonków u nas w rodzinie nie brakujeWojciech też mi sie podoba
co do Zofii...to Zosia tak, a Zofia już nie
Strasznie jestem ciekawa czy będzie chłopiec czy dziewczynka u Was
Ruby to udanej próby w weekend i żeby nic nie przeszkodziło tam na dole
Edycik, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Cinnamonek teraz doczytałam, że do weekendu masz sponiewierać M
w sumie racja, u Ciebie może pęknąć dziś lub jutro, to dasz dziś M piękny prezent-Siebie
Ja też już chyba dziś zadziałam...jakoś pobudzona jestem, chyba Twoim pęcherzykiemhahha
Edycik, Paryzetka83, cinnamon cookie, midnight lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A właśnie Edycik mam prośbę jak będziesz mieć chwilę kiedyś, żebyś wysłała mi jakieś linki do takich Twoich codziennych sukienek, spódnic... może mnie zainspirujesz
Edycik lubi tę wiadomość
-
Aguś dziekuję że pytasz.Mnie coś dalej pobolewa lewy jajnik i brzuch.
Siniak na nodze po ugryzieniu blednie więc cieszy mnie to.
Jutro brat M.i mój M.planują po naszym powrocie ze szpitala ostre świętowanie %%%% więc obiecałam że coś do jedzonka im zapodam.
A Ty kochana jak się masz?pewnie po wizycie u fryzjera humor troszkę lepszy?
Agus jak będę miała chwilkę ogarnę temat spódnic i sukienek i powysyłam Ci linkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 08:42
-
nick nieaktualny
-
Edycik Ty to mnie znasz, oczywiście, że lepszy po fryzjerze, włoski elegancko wyprostowane, błyszczące...ech kobiecie wcale nie tak wiele do szczęścia potrzeba
A kiedy wychodzą ze szpitala? jak się czuje Mamusia?Edycik, Ruby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Edycik Ty to mnie znasz, oczywiście, że lepszy po fryzjerze, włoski elegancko wyprostowane, błyszczące...ech kobiecie wcale nie tak wiele do szczęścia potrzeba
A kiedy wychodzą ze szpitala? jak się czuje Mamusia?
a robiłaś z olaplexem czy bez ? -
AgaL wrote:Edycik Ty to mnie znasz, oczywiście, że lepszy po fryzjerze, włoski elegancko wyprostowane, błyszczące...ech kobiecie wcale nie tak wiele do szczęścia potrzeba
A kiedy wychodzą ze szpitala? jak się czuje Mamusia?
Wiem jak mnie taka mała wizyta poprawia humor,włoski wycacane - potrzebne Ci to było.
Najprawdopodobniej w poniedzialek.Szwagierka mega szczęśliwa od 6 wymieniamy smsy, opisala mi cudne stupusie i pazurki.
Mówi że na cesarce nic nie czuła, ale najgorszy bym chlupot wód płodowych wylewających się na podłogęAgaL lubi tę wiadomość
-
Hahah Aguś my to tu działamy na siebie pobudzająco
coś czuję, że nasi mężczyźni będą mieli udane swoje święto
Kurczę to ja z tym usg piersi jakaś zacofana, żaden lekarz mi wcześniej nie kazał zrobić... No ale lepiej późno niż wcaleAgaL lubi tę wiadomość