Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeta będzie po 16, termin ovu wyznaczył na 7 maja 2016 jutro powtórzę testy i zrobię kolejną betę, jeśli wszystko będzie ok to na 20 września umówię się na wizytę
Kochane na wszystkie przyjdzie pora tak jak to mówi izizizi, ja tak samo mam problem ze śluzem, jest cały czas kremowy, tyle że jest wodnisty na początku i na końcu a rozciągliwy po środku... Może udało się za 1 razem po poronieniu, ale jestem dumna że nie przejmowałam się wszystkim, dałam radę, wrzuciłam na luz i bach
Trzymam za was kciuki i oczywiście każdą z osobna zarażam swoim jakże pięknym stanemkatiuszaa, cinnamon cookie, Kjopa3, Marietta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ev tak jest my tu zostajemy bo to jest nasz super wątek. Może zajrzymy do Ciebie ale na pewno nie uciekniemy stąd bo tu właśnie możemy się wygadać, wyżalić i poczuć siłę wsparcia
zizi, cinnamon cookie, Mundek lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Widzę, że tu prawdziwy wysyp dobrych wieści Emememsovelove, Izizizi gratuluję, gratuluję Wam serdecznie
Tyśka, Ruby tulę, tuuulę! Wiecie, u mnie też będzie kicha Już to czuję... Brzuch nieźle daje o sobie znać, a na dodatek wszystkie objawy są dla mnie raczej typowe przed @ i podobne jak w zeszłym miesiącu, więc nie powinnam mieć złudzeń. Do tego głowa dziś mnie napierdziela i czuję się chora W sobotę mam wystartować w biegu na 10 km, a tu nie dość, że wtedy prawdopodobnie @ dostanę (chyba że wcześniej), to jeszcze jakieś choróbsko mnie bierze... Masakra!
PS Zauważyłam, że ostatnio ciągle smęcę Kopnijcie mnie w tyłek, ale tak porządnie, żebym wreszcie nieco optymizmu nabrała, bo obawiam się, że mój mąż może tego tak dzielnie nie znieść jak Wy👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Cinnamon cookie Aż mi się sama buźka śmieje po tym Twoim poście Dzięki Kochana! Oby podziałało
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
cinnamon cookie wrote:A zmieniając temat kto mi powie, czemu miniaturka mojego wykresu się zatrzymała dwa dni temu?
Też się nad tym zastanawiam i nic mądrego nie wymyśliłam W poprzednim cyklu też tak miałam i co kilka dni zmieniałam link w podpisie8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyhej dziewczyny.
ale się dziwnie dzisiaj czuje i nie wiem co o tym myśleć. ból w podbrzuszu i jajniku jak na owulacje, szyjka mięciutka tylko tempka ani drgneła a testy owulacyjne negatywne. No i dochodzi oooogromna chcica jakiej nigdy nie miałam. czy moje ciało chce mnie oszukać? -
Wow!
Emememsovelove, Izizizi - gratulacje Ruszły widzę zielone kropeczki z kopyta
Ja się za to ucieszyłam, że męża zaciąnęłam do wyrka wczoraj, mimo, że się ociągał i obiecywał "torpedę" czy też "błyskawicę" jako symbol prędkości
Niby nie chce już walczyć, chciał czasu ale po każdym serduszku pyta czy zrobił mi dzisiaj małego Wojtusia
Do meritum- nacieszyłam się, a temperatura nie skoczyła Jutro ostatnia szansa dla owulacji
emememsovelove, izizizi, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj kochane, do dzieła, aż mi się mordka cieszy jak widze te wasze szczęście, że mimo wszystko się nie załamujecie i dalej działacie, myślę że Bóg wam to kiedyś wynagrodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 17:44
cinnamon cookie, zizi, Tyśkaa, izizizi lubią tę wiadomość
-
emememsovelove - zazdroszczę Ci Twojego szczęścia Fajnie, że Ci sie udało i już się nie mogę doczekać kiedy będę przechodzić przez to co ty teraz
katiusza - u mnie też ładny śluz, ból jajników a na razie temp nie podskoczyła i testy owu negatywne. Z resztą dziś rano test owulacyjny pokazał jasną drugą kreskę. Zrobiłam znowu po południu a tam już prawie jej nie widać... Te testy to jakaś kpina nie wiem o co chodzi.
Marietta - mój też się dziwi, że ja tak obliczam te dni i jak chcę go zaciągnąć na przytulanko to marudzi, że wyskakuję znowu z "tą owulacją" Ale ostatnio jak sobie już tak leżeliśmy po wszystkim to powiedział: no trochę tego materiału poszło, wydaję mi się, że coś z tego będzie Mam nadzieję, że ma racje.
Tyśkaa, katiuszaa lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Wow, chwilkę człowieka nie ma, a tu takie rewelacje!!!!
GRATULACJE, dziewczyny!!!!!!
izizizi - lejesz miód na moje serce i wlewasz nadzieję :-* Baaaardzo się cieszę!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Widzę, że to był pierwszy cykl z Clo? Ech, mam nadzieję, że moja dr zdecyduje się w pt.na podjęcie próby z clostilbegytem
U Ciebie było pewne, że nie masz ovu czy podejrzewałyście tylko?izizizi lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki ja robilam badania I niby owulacja byla, czyli wszystko ok ale moja pani doktor powiedziala ze da mi Clo przez 3cykle na lepszej jakosci jajeczka bo moje moga byc kiepskie mimo owulacji, no I powiedziala ze po Clo szansa na ciaze zwieksza sie do 40% wiec ochoczo te tabsy przez 5 dni jadlam i jak widac podzialalo
Zapytajcie o nie lekarza, oczywiscie wszystkie badania musza byc w normie dopiero lekarz moze je przepisac no I ja nie mialam monitoringu ale wiem ze wiekszosc dziewczyn robi zeby sprawdzic jak jajeczka rosna I czy pekaja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 20:26
Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
nasza dziewczynusia