Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojej dziewczyny tyle piszecie o tych badaniach, że czuję się po prostu zielona... Nie mogę się doczekać wizyty u gina a co z tymi zębami? O co dokładnie chodzi? Jak mnie jeden pobolewa, bo dentystka robiła mi go dwa razy i dalej czuję, że nie jest ok, to on może mi blokować zajście w ciążę?! Błagam nie załamujcie mnie :>
-
Dziewczyny, pomóżcie... martwie sie strasznie.... ostatnie testy pozytywne, wczorajsza beta 24.3 dzis z rana test innej firmy praktycznie niewidoczna kreska, na dzis wieczor tej firmy co w ostatnie dni Nic...
Czy moglo stac sie najgorsze? ... Nic mnie nie bolało, Nawet kropelki krwi...29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Heh, ja z badań przygotowawczych to na razie zrobiłam cytologię.. W ogóle dopiero po porodzie zdałam sobie sprawę, że w ciąży lekarz w ogóle o tym badaniu nie wspomniał, a ja zielona przekonana byłam, że w ciąży się jej już nie robi. Myślę o zbadaniu tsh, bo kilka lat temu miałam coś ponad 3. Ale w sumie w ciążę zaszłam bez problemu... Więc nie wiem
-
Patutka wrote:Dziewczyny, pomóżcie... martwie sie strasznie.... ostatnie testy pozytywne, wczorajsza beta 24.3 dzis z rana test innej firmy praktycznie niewidoczna kreska, na dzis wieczor tej firmy co w ostatnie dni Nic...
Czy moglo stac sie najgorsze? ... Nic mnie nie bolało, Nawet kropelki krwi...
Patutka testy są różne, inna partia i może mniejszą czułość miał. Poza tym test wieczorem zrobiłaś, w tak wczesnej ciąży mógł wyjść negatyw. Jutro zrób betę, będziesz wiedzieć wszystko i się uspokoisz. Będzie dobrze! :-* -
Cinamon cookie - jeśli chodzi o zęby - trzeba je poleczyć, bo w ciąży zęby wielu kobietom się psują, ciąża zabiera wszystkie ważne minerały i witaminy od nas dla fasolki Ale w ciąży zęby trudno leczyć, bo nie podadzą Ci znieczulenia, więc lepiej to załatwić przed ciążą, ale niepoleczone zęby w żaden sposób nie zmniejszają szans na poczęcie
Patutka - zrób betę dla pewności i nie rób już tych testów. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.
Ja też jestem zielona jeśli chodzi o badania. Mi pewnie gin zleci we wrześniu, ale zaszłam w sumie bez problemu tylko nie donosiłam więc może coś jest nie tak. Zobaczymy.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
madzikk wrote:Patutka nie martw sie na zapas, zrob jutro bete, mysl pozytywnie.
Co cie kochana sklonilo do testowania?29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
luna91 wrote:Cinamon cookie - jeśli chodzi o zęby - trzeba je poleczyć, bo w ciąży zęby wielu kobietom się psują, ciąża zabiera wszystkie ważne minerały i witaminy od nas dla fasolki Ale w ciąży zęby trudno leczyć, bo nie podadzą Ci znieczulenia, więc lepiej to załatwić przed ciążą, ale niepoleczone zęby w żaden sposób nie zmniejszają szans na poczęcie
Patutka - zrób betę dla pewności i nie rób już tych testów. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.
Ja też jestem zielona jeśli chodzi o badania. Mi pewnie gin zleci we wrześniu, ale zaszłam w sumie bez problemu tylko nie donosiłam więc może coś jest nie tak. Zobaczymy. -
Patutka - trzymaj się z całych sił, jeśli to najgorsze to wiedz, że przetrwasz wszystko do końca nie trać nadziei. Jeśli mogę Ci cokolwiek poradzić to jedź na szpital.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Kochana nie wiem, ta dziewczyna leżała w innej sali. Jedź szybko i trzymaj się mocno. Wiem przez co przechodzisz (sama to przeszła). Wierzę, że się uda Jeśli będziesz miała siłę to napisz co powiedzieli.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Pewnie pojechała i nie odpisuje dlatego. Miejmy nadzieję, że nie będzie najgorzej. Pewnie dadzą jej luteinę na podtrzymanie, chyba, że to ciąża biochemiczna to już nic się nie zrobi3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Luna oczywiście, że zostaję Gdzie indziej znalazłabym taką grupę wsparcia? Poza tym mój biedny mąż by chyba zwariował, jakbym wszystko na jego głowę zrzucała, a tak mogę się tu wyżalić, a i czas szybciej minie
Kjopa ja tu właśnie rozpaczam że mi temperatura spadła i @ się zaczyna Testować więc nie mam po co...
Jeśli chodzi o wyniki, to pewnie lekarz znów mi zaleci luteinę, ale to tylko tak na wszelki wypadek, bo tak naprawdę, to i ten 14,7 w 7dpo podobno jest całkiem ok. Zobaczymy, ale póki co gin na urlopie, więc muszę czekać.
Mnie piersi ostatnio po owu pobolewają, w tym cyklu nawet mocno. Wcześniej tak nie miałąm, ale z drugiej strony rok temu przestałam brać anty, a podczas ich brania przecież nie ma się takich objawów. Chociaż jeśli teraz dopiero po roku od odstawienia dzieją się takie historie, to może i co innego też dopiero się normuje. Łapię się każdej nadziei.
Patutka trzymam kciuki! Może to nic takiego. Plamienia w ciąży mogą się przytrafić. Na razie postaraj się nie panikować, ale na wszelki wypadek rzeczywiście możesz odwiedzić sor. Trzymaj się. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy.
Miłego wieczoru dziewczyny!👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Luna91 faktycznie, może pojechała... Czekamy na info..
Smerfelinka, ja też rok temu odstawiłam anty i od tej pory obserwuję swój organizm, po ok 7 miesiącach miałam taki wysyp pryszczy, że myślałam że już nigdy tego nie ogarnę i to na ok 3 miesiące przed ślubem... Ojj działo się wtedy ze mną ale już spokojniej... Teraz pytanie jak tam moje jajeczka, czy się obudziły po paru latach drzemki czy nie...