X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • majju Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfusiu poleż sobie i się zrelaksuj, wyciskaj z weekendu ile się da ;) no tak jesteś na pierwszej stronie, teraz już nam nie uciekniesz ;)

Ja się właśnie chilloutuję przy winie... za 10 zł :) i jest pyszne! :D M. jak się dowiedział, że kupiłam sobie wino za dychę to zapytał czy przynajmniej w butelce
    :)

Smerfelinka, chmurreczkaa, Edycik, AgaL, Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Smerfusiu poleż sobie i się zrelaksuj, wyciskaj z weekendu ile się da ;) no tak jesteś na pierwszej stronie, teraz już nam nie uciekniesz ;)

Ja się właśnie chilloutuję przy winie... za 10 zł :) i jest pyszne! :D M. jak się dowiedział, że kupiłam sobie wino za dychę to zapytał czy przynajmniej w butelce
    :)
    Ja też takie cuda czasem znajduję :D

Smerfku opieram odpoczywaj ile się da, chociaż w niedzielę bo zalatana jesteś jak nie wiem co...przydało by ci się oddech złapać :)

Smerfelinka lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ja też takie cuda czasem znajduję :D
    A jaka przyjemność jak się taką 'perełkę' znajdzie :D Mnie przyciągnęła etykieta.
    Polecam "three moons" bułgarskie, czerwone półwytrawne. Ruby oczywiście nie Tobie :p ;)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    A jaka przyjemność jak się taką 'perełkę' znajdzie :D Mnie przyciągnęła etykieta.
    Polecam "three moons" bułgarskie, czerwone półwytrawne. Ruby oczywiście nie Tobie :p ;)
    A w jakim sklepie? tak na przyszłość pytam ;)

• majju Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W stokrotce ;)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Specjalistki, zerkniecie proszę na wyniki badań i uspokoicie panikarę? :P

Lh 2,83
    FSh 3,36

3dc

Martwi mnie trochę niskie FSH, bo wg norm powinno być powyżej 3,9

Wkurza mnie też trochę glukoza, utrzymuje się w granicach 97. Biorę chrom, a poziom ani drgnie, a lekarz wspominała, że przy staraniu dobrze utrzymywać glukozę poniżej 100, więc czuję, że balansuję na krawędzi :P

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wsunęłam ostatni dziś posiłek :) Sałatka z makrelą wędzoną :) Widzę, że nas wzięło na ryby :) Cionsza, nie ma innej opcji :P

Smerfelinka, Edycik, majju lubią tę wiadomość

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do wina, jak chcę tanie i smaczne to zwykle stawiam na FRESCO :) W smaku mi odpowiada, a i dla kieszeni przyjemna cena :)

Edycik lubi tę wiadomość

Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znieczulam palca desperadosem z M.Oglądamy Gremilny.

chmurreczkaa, majju, Bratek lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikk stosunek wychodzi ci 0,84 wynik dobry to zbliżony do 1
    niższy niż 1 może świadczyć o niedomodze lutealnej co u mnie niby występowało ale przy wyniku stosunku 0,62. Twój wydaje się być dobry, ale pewnie dziewczyny wiedzą więcej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny dla was piątunio a dla mnie czwartek. Nie udało mi się wejść cały dzień do was bo sezon kleszczy się rozpoczął jak wam pisałam i w gabinecie nam się drzwi nie zamykają. Jeszcze rano musiałam do serwisu jechać bo we Francji wylosowano mój samochód na kontrolę wycieków, więc też trochę mi czasu zabrali. Widziałyście kiedyś psa oglądającego TV? Atena właśnie ogląda shreka ;)
    Smerf powodzenia
    Madzik Brawo ty, teraz owulki będziesz miała superaśne ;)
    Ruby Youpi cudeń super i jaki łądny suwaczek ;) Może ta fioletowa nas ściągnie albo się wszystkie tam przeniesiemy ;)

majju, Ruby, madzikk lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszko a w poniedziałek będziesz miała niedzielę? Jeśli tak to ok :)

Mój koteł ogląda tv i juz kilka razy zdążyło mu się zaatakować obraz w telewizorze rodziców, na szczęście to nie plazma tylko LCD i jakoś znosi te ataki ;)

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zapomniałam wspomnieć , że m przyjechał z kurczakiem i frytkownicą...już zjedzone wszystko dawno ale obżarłam się tak, że nie potrafię wstać :P a fujjj :D

edit: można by powiedzieć że do tej frytkownice przymierzaliśmy się już jakiś czas temu, ale ciągle odkładaliśy, ale te ostatnie pieczenie i opryskanie wszystkiego olejem przelało czarę goryczy:D :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 21:41

madzikk lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety nie w poniedziałek będę znów w pracy ale będzie on dla mnie piątkiem bo wtorek i środa to będzie mój weekend

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    no niestety nie w poniedziałek będę znów w pracy ale będzie on dla mnie piątkiem bo wtorek i środa to będzie mój weekend
    eee to nie jest źle ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby a ja widzę że na fioletowej zaczęłyście już wymiatać, zanim zaciąże to wy tam z tysiaka walniecie.

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka, ta fioletowa strona to ma być taki kopniak w tyłek, coś co nas będzie teraz przyciągać jak magnez :)

Idę spać. Jak emerytka, weekend się zaczął a ja do wyrka.

Do jutra dziewczyny :D

• midnight Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej

Ruby super gratuluję!

Bratku kochana,ja po krzywej, i po wizycie u diabetologa, kłuje sie 4 x dziennie i sprawdzam glukometrem...te wyniki rano sa z gluko..tylko wiesz ja niby bardziej narażona na cukrzycę ciążową bo w pierwszej miałam,i boje sie ze jak teraz mam takie wyniki tomoze byc juz tylkogorzej...na ncczo mam mieć poniżej 90, 1h poposiłku ponizej 120
    Czyli tez czekaCię kłucie..ja palce juz mam sine...a jak czesto musisz kłuć?tzn ile razy dziennie? ogólnie tomasz nie takie zle wyniki, ale dziewczyny z curzycowego wątku się śmiejąże przez zaniżone normy to teraz codruga będzie miała cukrzycę ;)

Madka mogę polecić dobrego masażystę ,mojego własnego :P

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka a ktora czesc shreka ogladala? Ja najbardziej lubie pierwsza:)

Zapomnialam wam napisac, piesek zostaje narazie u mojej cioci a moze pod koniec roku sie zdecyduja i moja siostra ja przejmie, u niej bedzie najlepiej bo w domku mieszka.

A ja jako zwykla niezaciazona moge tez czytac fioletowa? Bo nie chce zeby cokolwiek mi umknelo, a jak zaciaze to i tak bede chciala wszystko przeczytac. Wg. Ksiezyca zaciaze dopiero w grudniu wiec bedzie co nadrabiac, wole byc na biezaco.

Oj musze ten avatarek sobie sprawic:/ cos pomysle

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik na TVN leciała 2 a teraz po bajce poszła spać :)
    a jak to było z tymi fazami tzn wiem że to ma być czas owulki równy czasowi narodzin ale + / - ile dni?

madzikk lubi tę wiadomość

‹‹ 1578 1579 1580 1581 1582 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ