Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby, gratulacje, jupiiiiiiiiiiiiiiiii
)))))))))))) Czułam, NAPRAWDĘ czułam, że będzie dobrze
))))
Hihihi, fajnie za te lekiPowinnyśmy dostać pochwałę grupową za krzewienie wiedzy i dobrych informacji/nawyków, hahaha
Z tym kwasem - myślę, że na zapas. Podobno w USA często dają dawkę 15mg - bez żadnych mutacji. Bo ponoć zaszkodzić na 100% nie zaszkodzi, a dużo można zyskać, witamina tania, więc....
Paryzetko, no ta hipoglikemia napawa mnie strachem, choć nie oznacza to, że potrafię dzięki teki temu super stosować dietę
Nie mniej mam z tyłu głowy, że w moim przypadku są duże szanse, że może się skończyć cukrzycą
midnight, a Twój lekarz z taką glikemią nie kazał Ci robić krzywej? Bo chyba już przekraczasz (trochę się spieszę, więc nie mam, jak sprawdzić).
Bo co Ci szkodzi, to byś doszła mając glukometr :-*
madka, raaaanyyy, jak ja KOCHAM koktajleDostałam ślinotoku
)))
Ejrene, auć, to żeś sobie jakieś głazy uhodowałaTfu tfu, może jednak się okaże, że wszystko ok?
P.S. Buuu, dzwoniła położna ze szpitala, że mam cukrzycę ciążowa
Na szczęście na tym etapie, to pewnie tylko glukometr i dietaale mam się zgłosić do poradni patologii. Na czczo 90, po godzinie 185, po dwóch 103.
Swoją drogą aż się zdziwiłam, bo na czczo miałam 80, więc nieźle)))) bo od jakiegoś czasu ciągle przekraczałam 90
Tylko lipa, że mało, iż się kłuje w brzuch i mam siniory, jak z plakatu o przemoczy w rodzinie, to jeszcze teraz palce, buuuuuu
Ale z bardziej radosnych wieści - dopchałam się na USG "połówkowe" do babki, do której nie mogłam się dopchać na "genetyczne" (miała terminy na 2 miesiące do przodu zajęte - tak tak, prywatna...).
Tym razem się udała. Ma świetne opinie, zarówno na znanylekarz.pl, jak też na forach, a o to niełatwo
Ponoć jest naprawdę świetna w wychwytywaniu wad płodowych, jest też specjalistą od echa serca płodów
https://www.znanylekarz.pl/anita-hamela-olkowska-2/ginekolog/warszawaEjrene, Ruby, madka, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:żeby nie było wątpliwości, że ta grupa jest zamknięta to jej nazwa brzmi: Zaciążone z grupy Ruby z OF
To ja się wstępnie zapisujemadka, Ruby, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Kas banan, pomarańcza, kiwi, jarmuż, otręby, mleko i woda
Taki mój pomysł na szybko
Bratek lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
W końcu mamy weekend
Muszę Was nadrobić troszkę ale na razie RUBY OGROMNE GRATULACJE! bardzo bardzo się cieszę! Marzę, że też kiedyś usłyszę bicie serca mojego dzieciątka i dołączę do grupy na fioletowej
Madka muszę obczaić ten blender chociaż M. mi ostatnio uświadomił, że większość z moich koktajli to same cukryale jakie pyszne
Pochwalę się Wam, że zrobiłam mega prostą a pyszną sałatkę: tuńczyk z oleju, kasza jęczmienna, suszone pomidory i pietruszka. No wow
Boli mnie głowa cały dzień, myślałam że nie wyrobię w robocie
madka, Ruby, AgaL, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Majju super pomysł na sałatkę
Aż się głodna zrobiłam
Ja z niecierpliwością czekam na wyjście z pracy. W nocy mnie przewiało i nie mogę ruszyć głową w żadną stronę. Masakra, raz na jakiś czas tak mi się zdarza. Dziś w nocy to z bólu wyłam, bo ani się przekręcić, ani wstać.
Po powrocie ruszam na działkę, dalej pracować, więc w weekend znowu mało mnie będzie.29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Madka jezeli cie przewialo i nie mozesz ruszyc glowa musisz naciagnac te miesnie plecow. Jak siedzisz przy biurku oprzyj sie na lokciach i przyloz dlonie do glowy, czyli nachylaj glowe do przodu, w ten sposob sie naciaga miesnie (nie odchylaj glowy do tylu), mozesz robic polkolka z boku na bok ale tylko z przodu. Mozesz tez isc pod prysznic i niech ciepla woda leci na plecki/szyjke, to rozluznia miesnie. Dobra moze tez byc masc rozgrzewajaca oraz plastry ale trzeba znalezc zrodlo. Musisz sie rozluznic i niech maz masuje plecy ale dosc mocno (dla niektorych moze to byc bolesne), jak znajdzie zgrubienie (chodzi o zwarte miesnie) trzeba to rozmasowac i najlepiej w te miejsce dac plaster lub nawet termofor. Staraj sie spac na wznak i bez poduszki. To tyle.
Milego weekendu:)madka lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyDziękuję wszystkim i każdej z osobna :*
A teraz czekam na najbliższe testowanie i same II krechy!!!!
Madka brzmi smakowicie, ale mi ochoty narobiłaś, wysłałam m po zdrowe soki na razie zamiast koktajli ale czuję, że niedługo to będzie też taki sprzęt w mojej kuchni
Majju a przyprawiałaś dodatkowo czy już nie?
Mój wymyślił kurczak z grilla i frytki ale po ostatnim zalanym olejem piecu powiedziałam mu, że jak chce fryty to ma kupić frytkownicę inaczej nie zgadzam się i zamawiam pizzęciekawe z czym wróci z zakupów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 17:24
AgaL, madka lubią tę wiadomość