Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby zamyślona byłam bo wtedy wracałam od tego mojego doktorka z wizyty.I trach w palec.
Aguś ja już domek ogarnęłam, tylko dowiedziałam się że jutro stoję u Teściów na stoisko bo jadą po towar do Łodzi,także jutro pracuję bo obiecałam im że pomogę.
Macia o.Sroczkę pijesz???
Mid mnie tak jak Ciebie nie tyle sam palec przeraża co paznokieć
AgaL, midnight lubią tę wiadomość
-
Majju właśnie a do ilu u Ciebie norma prolaktyny? Każdy organizm jest inny i może właśnie u Ciebie niewiele przekroczona ale blokuje owulacje. Niektóre mają przekroczone dwa razy i mają owulacje a inne nie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby powodzenia!
Smerfku :*
Wrzucam na szybko zdjęcia, bo uciekam do pracy. Odezwę się potem, bo nie zdążyłam Was nadrobić
JESTEM ZACHWYCONA
Smerfelinka, Luccecita, madzikk, AgaL, Bratek, Edycik, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Głupia jestem dziewczyny i tyle, ale nie umiem się nie przejmować ;(((
Madka cudo! Ja mam zwykly blender kielichowy, a i tak go kocham!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 11:33
madka lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
31.07.2025 - ⏸️
1.08. - bHCG 16 mlU/ml 🍀
4.08. - bHCG 45 mlU/ml 🤞
15.05.2025 - transfer 💔
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Smerf tule, wiem ze ciezko ale trzeba byc dobrej mysli.
Madka fajnie sie ten kenwood prezentuje
A ja od wczoraj na wysokich obrotach. Tak sie ciesze ze wypowiedzialam tej lasce umowe, to przez nia w styczniu nie mialam owulki, glupa pinda. Zdala mieszkanie miesiac temu a teraz dopiero klucze oddala i domaga sie zwrotu kaucji gdzie ja musze za nia doplacac za ogrzewanie bo wyglada na to ze chciala caly swiat ogrzac. I jeszcze dzisiaj mnie postraszyla urzedem skarbowym gdzie ja sie rozliczam u siebie a polski urzad nie ma wgladu do moich spraw finansowych. Brak odpowiedzialnosci i na dodatek bezczelna. Ciekawe co na mojego emaila odpisze. Czegos mnie to nauczylo. Musialam sie wyzalic, juz mi lepiejmadka, Smerfelinka lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Smerfelinko tulę :* i życzę siły i pozytywnej energii na nowy cykl.
Ja też co miesiac sobie obiecuje, a i tak przeżywam...taki los staraczek. Ale mamy tu siebie, damy radę
Madka!!! namówiłaś mnie.... mniam, wygląda pysznie:D
Madzikk teraz owulki będą jak tralala, załatwiłaś jedną ze spraw które Cię męczyły, gratuluje!
Rubyyyy...... ! myślę :*madzikk, Smerfelinka lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyJestem kobiety jestem
wygląda na to, że mam małego tasiemca,któremu pięknie już serduszko bijeUSG pokazało nieco młodszą ciążę (o 2 dni) 5 tyg i 5 dni czyli mogłam się jednak o jeden dzień z owulacją pomylić
Na początku mnie postraszył, że ostatnia beta jakaś niska, ale to było tuż po @ i wynosiła 684 więc mu mówię , że według przyrostu wszystko mi się zgadzało, no ale USG na szczęście wszystko pięknie pokazało i nic niepokojącego nie widzi - wizyta za 2 tyg, w poniedziałek badania do karty ciąży! fajnie mi gratulował , widać było, że się cieszy i czuje pewną satysfakcję
Niestety mam cystę 4 cm i muszę wrócić do luteiny dopochwowej i to w dawce 400 na dobę...poza tym wszystkie leki świetnie sobie dobrałam i dostałam kwas foliowy taki jak kas czyli 15 mg na receptę.
Dostałam też fotkę tego małego tasiemca
Za wszystkie kciuki pięknie dziękujęęęęęę :*****Kjopa3, Ejrene, midnight, majju, madka, AgaL, Smerfelinka, Imię_Róży, madzikk, Bratek, kas50, Paryzetka83, Edycik, chmurreczkaa, cinnamon cookie, Kasia1407, Wiola90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pięknie !!!! Gratuluję !!!! Kto mi teraz powie, że kalendarz księżycowy i wahadełko nie działa
.
Kurde ale się cieszę. To teraz czekamy na super suwaczekRuby, madzikk, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Pięknie !!!! Gratuluję !!!! Kto mi teraz powie, że kalendarz księżycowy i wahadełko nie działa
.
Kurde ale się cieszę. To teraz czekamy na super suwaczekKjopa3 lubi tę wiadomość