Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby jeśli ciąża jest młodsza/starsza i różnica nie wynosi więcej niż 14 dni to nie ma to żadnego znaczenia. Termin- dzień i tydzień ciąży będzie Ci się zmieniał co USG. Dwa dni to nic
a samo zagnieżdżone też trwa różnie. Teraz już bez stresu mi tu :*
A czemu masz tą większą dawkę kwasu foliowego? -
nick nieaktualnyEjrene wrote:Ruby jeśli ciąża jest młodsza/starsza i różnica nie wynosi więcej niż 14 dni to nie ma to żadnego znaczenia. Termin- dzień i tydzień ciąży będzie Ci się zmieniał co USG. Dwa dni to nic
a samo zagnieżdżone też trwa różnie. Teraz już bez stresu mi tu :*
A czemu masz tą większą dawkę kwasu foliowego? -
RUBY
jejkuuu ale się cieszę
normalnie wyobraziłam sobie to wszystko....aż się wzruszyłam. No super
Jednak kwas foliowy w większej dawce, już kolejna cięzarna której taki proponują, ciekawe. A mutacji nie masz stwierdzonej przecież. A wit B to jaka? B6??
Ach RUby czekam na suwaczekRuby lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:RUBY
jejkuuu ale się cieszę
normalnie wyobraziłam sobie to wszystko....aż się wzruszyłam. No super
Jednak kwas foliowy w większej dawce, już kolejna cięzarna której taki proponują, ciekawe. A mutacji nie masz stwierdzonej przecież. A wit B to jaka? B6??
Ach RUby czekam na suwaczek
Nie ja mam witaminę B ogólną , a w niej B1, B6 i B2
Też jestem ciekawa z tym kwasem, nie mam stwierdzonej żadnej mutacji. -
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby na pewno Ci nie zaszkodzi ten kwas
jak się czujesz? dotarło? szczęśliwa???w sumie targają mną różne emocje, dzwoniłam już do m to się pytał czy już widać fujarkę bo jak po nim to powinno już pokazać
I zdecydowanie odetchnęłamnie ma żadnego pustego jaja , ciąży biochemicznej, pozamacicznej więc ulga niesamowita
i to
miód malina
Zaraz zabieram się za jakiś odjechany suwaczekAgaL, Ejrene, Imię_Róży, ZakreconaŻona, madzikk, Kjopa3, Bratek, Edycik, chmurreczkaa, cinnamon cookie, Kasia1407, Paryzetka83, Wiola90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ach.... poczułam teraz.... że kiedyś też to przeżyje, usłyszę serduszko swojego dziecka
no nie mogę się doczekać !
Ejrene, Ruby, Smerfelinka, Imię_Róży, chmurreczkaa, katiuszaa, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby kiedy powiesz Córeczce?
Ejrene, Smerfelinka, madzikk, Kjopa3, AgaL, chmurreczkaa, Wiola90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby! Kochana, gratuluję Ci z całego serducha :* Ciesz się i odetchnij, zasłużyłaś na to!
Ruby lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
31.07.2025 - ⏸️
1.08. - bHCG 16 mlU/ml 🍀
4.08. - bHCG 45 mlU/ml 🤞
15.05.2025 - transfer 💔
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
AgaL wrote:Przepięknie wyglądasz
a jak się czujesz?
Na pewno się doczekasz:* Dobrze się czuje kochana :* mam tylko podejrzenie kamieni na nerkach albo woreczku i od tego mam chyba bóle pid prawą puersią jak siedzę i muszę iść z tym do lekarza ale ciężko mi się zebrać i w tym tyg. Nie poszłam. Od tygodnia jestem na L4. Przytyłam już 10 kg (albo i więcej) :p z tego ponad kilogram już waży Mikołaj.
Teraz mamy niekończący się remont co wykańcza mnie psychicznie :p bo wszystko wszędzie się wala, kartony itp. A męża mam tylko na weekendy więc wolno to idzie.AgaL lubi tę wiadomość
-
Ejrene dopiero od tygodnia w domu.... no to nieźle. A remonty są wykańczające...a co dopiero w ciąży. To dużo cieroliwości życzę no i wybierz się do tego lekarza
Ejrene lubi tę wiadomość