Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Chmureczko popieram Bratka. Urolog i androlog na wizycie powinien zbadać prostatę od strony odbytu a dodatkowo badanie palpacyjne jąder. Co do gronkowca to akurat dziwne i raczej nie normalne w nasieniu. Może faktycznie od seksu
. Gronkowiec jest chyba przy anginie. A tak propo to pięknie Ci dziś temp. skoczyła
.
Majju super, że pękł pęcherzyk. Płyn w zatoce nie jest wcale potrzebny do potwierdzenia owulacji. Może go nie być w ogóle-wg. jednego z lekarzy u których byłam.
Dziewczyny trzymam za Was kciuki
To będziemy blisko siebie testować ja, Aga, Majju, Chmureczka.
Bratek, chmurreczkaa, AgaL lubią tę wiadomość
-
Kjopa, Majju ja ostatnio ja w poprzednim cyklu byłam w 11dc i był pęcherzyk 20mm, a w 13dc nie było pęcherzyka i płynu też nie było. Gin mówiła, że to normalne. Z resztą chyba Agatia jak poszła do gin to jej powiedziała, że owulki nie było, bo nie widzi płynu, a tu bach... ciąża
Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Hej
Wpadłam zapisać tempkę i przy okazji się przywitam. Jak dobrze, że dziś piąteczek, piątunio
Dziś ma przyjechać ktoś do tej zepsutej zmywarki, mam nadzieję, że naprawi
Kjopa, ja wiem, że ten lekarz może mieć rację, ale podejście do leczenia ma beznadziejne. Dwa tyg. bez, potem kontrola, a tego gronkowca to chyba gołym okiem chciał szukać, bo powiedział, żeby badań nie powtarzać. Więc o co chodzi? Ja też mam się nie leczyć, nie badać, bo po co. A przecież z tego wynika, że ja mogę mieć tego gronkowca w gardle i tak go na okrągło zarażać
Ps. RUBY, kciukam za wizytę, szkoda, że o 12 nie będę mieć neta, dopiero ok 17 zobaczę, ale myślami będę z Tobą.
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Hej kochane. Ja dziś tylko momencik bo za chwilę wyjeżdżam w teren. Dobrze, że dziś piąteczek! A mówiłam Wam, że pracuję w niedzielę? Targi mam i przez to krótszy weekend
Paryzetko z zaleceń to tylko kwas foliowy mi kazała dalej brać i czekać cierpliwie a na urlopie się zrelaksować porządnie.
Aguś no miałam sporo badań, wszystkie hormony, HSG. Wsio ok oprócz prolaktyny (51) ale wg ginki to ok. I nic innego nie zleca. Sama czuję, że problemy jest chyba w mojej głowie więc ten cykl czy dwa oddechu od wizyt, monitów itd chyba dobrze mi zrobi.
Z resztą z Waszymi kciukami i życzeniami to następnego cyklu nie będzie
PS. Ruby będę sprawdzała po 12powodzenia
Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
Witam i ja
Ja też będę niecierpliwie zaglądać.
https://zapodaj.net/e15b72cfb22e2.gif.html
Mam nadzieję, że nie będziesz nas długo trzymać w niepewności
Miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 07:09
Edycik, Ruby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja się właśnie zbudziłam kobity -dzień dobry
Katiuszkaa podłamałaś mnie podejściem ludzi do zwierząt,koszmar jakiś.
Madka cieszę się,że jesteś zadowolona ze sprzęciku,teraz koktajle będą na porządku dziennympomyśl jak zaczną się truskawki ..dokupisz banana i pychota.Polecam też z melona zrobić smothie bez dodatku wody, sam gęsty nektar pyszny.
Ruby kciuki trzymam kochana.
Pora na kawkę,może dziś jakoś domek ogarnę i mamcia mnie odwiedzi.
Paryzetka83, Ruby, madka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To i ja się witam popijając kawkę
Ruby kciukam mocno, wszystko będzie dobrze
Bratku ja też się zastanawiam nad tą hipoglikemią i dlatego pytamU mnie na pewno jest przewlekła ale być może łagodna
Chmureczka Katiusza ma rację z tym niskim indeksem - bułka tarta ma wysoki, tak jak mąki. Ja mam wyższy próg zalecony to np. mąka gryczana mi się łapie, ale nie za częstoMam nadzieję, że Twoja p. dietetyk wie co robi i Ci nie zaszkodzi - bo mu tu tak z troski się dopytujemy
Miłego dnia wszystkim :*Ruby, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
piąteczek, super
Ruby myślami od rana z Tobą....ach
Majju teraz już pamiętam, ze miałaś badania zabieg itp. Ciekawe swoją dogą z tą prolaktyną, czy np inny lekarz kazałby Ci zbijać? na pewno stres na nią wpływa, więc ten czekający Cię urlop, wyjazd (super!) na pewno dobrze Ci zrobią
Edycik mniej boli?? :* ja dziś też muszę ogarnąć dom... bo się troszkę zaniedbało ostatniomiłego dnia w domku!
Paryzetka, Lucc, Kjopa zdrówko, też sięgam po kawkeRuby, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Dzień dobry
Ruby kciuki za wizytę :*
Edycik AJAJAJAJJJJ powiedziałam na głos jak zobaczyłam Twoje zdjęcie!!! To musi być ból
Majju czyli teraz tylko RELAX, TAKE IT EASYYYY
Madka takie urządzenia generalnie ciche nie są więc trudno określićale faktycznie jedne bardziej hałasują a drugie mniej
np ja nie mogę ciągle się przyzwyczaić do hałasu ekspresu do kawy.... a opinie też ma, że nie jest głośny
Ruby lubi tę wiadomość
-
Hej
Edycik straszny ten palec..mam nadzieje ze szybko siezagoi..az ciary przechodza...wszystko tylkonie paznokcie-zawsze bylam wrazliwa na tympunkcie, moge sie kłuć pobrzuchu ale jakby mi mial ktos coswbic w paznokcia...ehhh
Katiusza tak sie właśnie zastanawiałam, jaksie czasy zmienily odnośnie leczenia wierzaków...ale niestety tylko w miescie..
W mieście szczura czy chomika prowadządo wet, a na wsi uważaja zetylko krowy i konie zasługują ito tez tylko w niektórych przypadkach...u nas na wsi (tej z ktorej pochodze) ze 20 lat temu byl tylko taki lekarz od krow, a mojemu kotu zrobił sie jakby taki wwrzód wielki na ogonie, poszliśmy do tego lekarza, to na zywca kotu ogromną igłe w to wbił-aha tata kota trzymał nawet stołu nie było.....i dopiero jak kot był juz zmeczony bólem,a ojciec cały podrapany,to pan dr...tak zwany dopiero dał kotu znieczulenie...Kotu przebicie wrzoda pomogło, ale podejście dopacjenta okropne..
Bratku staram sie wszystkiego pilnowac-stalych por, czestoi malo,ale jeszcze nie doszlam dokladnie co takiego moge jesc,poza tym czasem juz mam ochote na co inne...ale najgorszy na czczo...dzis znow 93, a po kolacji i taknic juz nie jem bo mi niedobrze.tez mam mobilizacje-teściowa ma cukrzyce pociazy właśnie-imusi sie insulina kłući bardzo pilnować...nie chciałabym tak
Maju trzymam mcno kciuki zeby ta owulacja okazalasie trafiona :*
Ruby powodzenia na wizycieRuby, Edycik lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyImię znam ten ból, jak piszę z fona i nagle zdania pomieszane, wyrazy poprzestawiane, no masakra jakaś...
Edyck a ja zachodzę w głowę jak ty o tym palcu zapomniałaś , że go tak potraktowałaś drzwiami? zakochana czy co ?
Madka czekam na jakieś smaczne przepisy , sprawdzone i przetestowane przez Ciebie
Kawa wypita, głowa umyta zaraz jeszcze prysznic i za godzinę wychodzę bo jeszcze muszę kaskę dla mądrej głowy wypłacić
Majju Barcelona czeka więc prolaktyna na bank spadnieImię_Róży, Edycik lubią tę wiadomość
-
Hej
Ja dzisiaj miałam mieć wolniejszy dzień w pracy, to mi komputer zastrajkował i najważniejszego programu nie chce mi odpalić
Teraz nie dość, że nic nie zrobię, to jeszcze będę się głowić, co z tym zrobić... Ciągle coś!
Ruby trzymam kciukasy :*
Imię Róży ja też dziś piszę z telefonu i też tego nie znoszę
PS Melduję, że zaczęłam nowy cyklMyślałam, że już łez nie będzie, ale myliłam sie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 10:43
Imię_Róży lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
31.07.2025 - ⏸️
1.08.2025 - bHCG 16 mlU/ml 🍀🤞
15.05.2025 - transfer 💔
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml