Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
chmurreczkaa wrote:Paryzetka prowadziłam wykresy, ale takiego dziwaka jeszcze u mnie nie było
Jeden dzień w górę, drugi dzień w dół
Albo bezowulacyjny, albo termometr się z...bał
Może to dobrze, jak cykl się o tydzień przeciągnie to jest szansa na zbliżenie z fazami księżyca
Wtedy będzie dzidzia jak malowana
szlaczek pierwsza klasa
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prawda, Milka?
Też mi się ten mój szlaczek podoba
Napiłabym się Dziewczyny z Wami, ale na diecie mi nie można, więc zostanę przy ziołach Sroki. No to zdrówkoMilka1991 lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
Lucc, mnie ta moja dieta kosztowała 450zł
Więc nie będę ryzykować
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
nick nieaktualny
-
Ja tez pamietam czekajacamamuske:) to byla ta co pisala bardzo zabawne teksty:) i pamietam ze pisala ze ma na ta chwile dosc staran i ze musi zrobic przerwe albo calkowicie zaprzestala.
Kjopa tego typu sytuacje zawsze trzeba zglaszac na policje bo nie wiadomo co sie stanie w przyszlosci. Moze gosciu jest psychicznie chory. Jak beda czeste zgloszenia to powinni go przymknac.
Dziewczyny ja alko za bardzo nie lubie, wypilam juz wieczorna porcje klimuszki a wiecie ze te ziola dla mnie smakuja jak piwo wiec mi trzy szklaneczki 'piwka' dziennie wystarcza
Ruby a ty chcialas te wlosy przyciemnic czy rozjasnic? Kiedys czytalam bardzo fajnu blog o farbowaniu. Ja jutro bede farbowac na blond. Troche sie naczytalam bo mam naturalnie dosc ciemne wlosy (ponoc 6 ale dla mnie wyglada bardziej jak 5) z duza iloscia czerwonego pigmentu, farbuje alfaparfem 11,11 farba rozjasniajaca (podwojny popiel) z oxy 12, u mnie ciezko je rozjasnic i wiem ze zadna inna farba nie dalaby rady. Za okolo 6 miesiecy jak skonczy mi sie farba to zrobie chyba ombre (jak juz pewnie wyjdzie z mody:))
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Ruby pamiętam obie dziewczyny. Też mi bardzo żal że zniknęły bo bardzo fajne były. Czekająca pisała, że musi odpocząć ale Jaśminowa nic nie dała znać i się trochę martwię. Mam nadzieję, że się jeszcze odezwie. Uciekam korzystać z płodnych dni
.
madzikk, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Hej Milka
Ja też zawsze budzę się o piątej bo biorę eutyrox na tarczycę i mierze tempkę, potem idę jeszcze spać. Wczoraj mój szanowny Małżonek miał nockę i dziś mnie obudził o 6:30 jak wrócił, zrobił mi kawę i poszedł spać, więc ja buszuję w internecie, bo co tu robić w sobotę o tej godzinie jak się nie śpi
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Widzę, że wczoraj wesoło było
Ja dziś już pobiegałam, poleniuchowałam i byłam z Mężem pokazać autko, bo chcemy sprzedać. Boję się tylko, że się nie uda, bo chciał, żebyśmy mocno opuścili... Zobaczymy, ma jeszcze dzwonić, ale na razie cisza
Ruby a to M. niedobry, sprzątanie na ciężarną zrzuca, ładnie to tak?
Milka dasz radę! Już 15:30Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 15:27
Milka1991 lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06