Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:2x50, ale w cyklu w którym zaskoczyło brałam co drugi dzień 3x50 Po pozytywnym teście 3x100
Ruby zakończy się @, co do tego nie mam wątpliwości
Nie wiem czy wiesz ale akurat na weekend zapowiadają cudną pogodę także wyjazdy muszą być mega udane -
nick nieaktualny
-
Kobity teraz rossman ma 49% na kosmetyki do ust i lakiery do pazurków
dziś poszłam po zapas pomadek do ust i za blistex ( bezbrawny) , astora pomadkę, bezbarwną alterrę i lakier zapłaciłam całe 27 zł.
Pominę,że pomadka astora sama w sobie kosztuje 31zł
Paryzetko wow pakuj się do tej Pragi i ciesz się nadchodzącym wyjazdemParyzetka83, AgaL, Ruby, Smerfelinka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:to ja bym zainhalowała Berodualem- 10 kropli + 1,5 ml soli
ja zawsze inhaluję Berodual, a za pól godziny Pulmicort- ale moja alergiczka
Moja to nie wiem bo miała testy alergiczne w wieku 4 lat robione i nic nie wyszło, a kaszel ciagle wraca okresowo póną jesienią do wiosny poza kaszle zwykle nos zatkany i nic więcej, osłuchowo zawsze czysta ...dziwne. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Kobity teraz rossman ma 49% na kosmetyki do ust i lakiery do pazurków
dziś poszłam po zapas pomadek do ust i za blistex ( bezbrawny) , astora pomadkę, bezbarwną alterrę i lakier zapłaciłam całe 27 zł.
Pominę,że pomadka astora sama w sobie kosztuje 31zł
Paryzetko wow pakuj się do tej Pragi i ciesz się nadchodzącym wyjazdem -
nick nieaktualny
-
Ruby w Czechach też tak ładnie ma być? Bo się właśnie zastanawiam co zabrać
Edycik dopiero piorę, więc pakowanie jutro, ale mam urlop to na luzie zdążęEdycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Ruby w Czechach też tak ładnie ma być? Bo się właśnie zastanawiam co zabrać
Edycik dopiero piorę, więc pakowanie jutro, ale mam urlop to na luzie zdążęParyzetka83 lubi tę wiadomość
-
Ruby z imbirkiem to dokładnie tak jak Paryzetka napisała
Ale Wam fajnie, że jedziecie Niech pogoda Wam sprzyja.
Ja mam Komunię chrześniaczki w weekend więc też wyjazdowo. Tylko nie mam co ubrać Kupiłam kombinezon w New Yorkerze ale M powiedział, że mnie pogrubia i idę dzisiaj oddać... Może znajdę coś innego. -
nick nieaktualny
-
Hej!
Witam się z pracy dopiero teraz, bo huk roboty po majówce... No i dziś też maraton do ok. 22, więc trochę ciężko po tych wolnych dniach.
Ruby, Paryzetko udanych wyjazdów życzę!
Maju jak M. tak mógł! Śmieję się, ale może i dobrze, że szczerze mówi, co myśli Powodzenia na zakupach!
Dziewczyny niestety operacja mojego Męża będzie konieczna, więc mimo że dziś doszły zamówione suplementy, ze staraniami może być problem, a przez ok. miesiąc (może nawet dłużej) będą po prostu niemożliwe Bardzo się martwię o Męża, o dzieciątku na razie nawet nie myślimy, bo wiadomo, że najpierw musi stanąć na nogi. Niestety wszystko może potrwać z pół roku. Oby tylko wszystko poszło dobrze. Jednak to jest duża ingerencja w organizm Jest opcja zrobienia tego prywatnie, jakimiś nowymi metodami, ale to koszt ok. 20 tys. Mamy już wprawdzie kredyt na mieszkanie, ale trzeba to rozważyć, bo to znacznie mniejsza ingerencja i szybciej dochodzi się do siebie. Wiadomo, że zwolnienie, to mniejsza kasa, a im dłużej, tym więcej wypłaty przepada, a tak może byśmy zapłacili, ale zdecydowanie szybciej Mąż wróciłby do pełnej sprawności... Przepraszam, że tak się rozpisałam, ale bardzo się boję, co to dalej będzie👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Smerfku bardzo mi przykro Trudna decyzja przed Wami, ciężki czas. Trzymaj się cieplutko :*
Smerfelinka lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
Madka dziękuję :*
Lucce na konsultacje jeszcze jesteśmy umówieni do innego neurochirurga, ale to już nic nie zmieni Mogłoby jedynie przyspieszyć termin na nfz.
Mama Tuśka chodzi o przepuklinę kręgosłupa...👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Hej Dziewczynki. Mój wczorajszy wieczór z M był ekspresowy, chyba za bardzo się postarałam ;P ale of course udany
Aguś, Edycik zazdroszczę Wam tego kilkudniowego relaksu psychicznego, mam nadzieję że się zregenerowałyście i Jesteście gotowe do walki ;P
Paryżetko, Ruby życzę Wam dużo słonka w takim razie, majówka średnia to teraz powinno być ładnie
Majju dobrze że masz szczerego M, obyś znalazła coś fajniejszego na tą komunię
Smerfie, uważam jak Lucc że warto pogadać na ten temat z jakimś fachowcem, bo to kupa forsy, a jak rekonwalescencja miałaby trwać tyle co z NFZ, to trochę szkoda by było...ale na pewno podejmiecie dobrą decyzję i M szybko wróci do zdrowia
Smerfelinka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny