Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kjopa3 wrote:Witam!!!
kas50 może powinnaś porozmawiać z ginem?
Wstawiłam na pierwszej stronie linki. Jeżeli będziecie miały coś ciekawego to dawajcie się wklei . Jak coś będzie waszym zdaniem nie przydatne to też dawajcie znać to się usunie -
U mnie 7 dpo. od kilku dni piersi większe i obolałe. W końcu!!! Chyba po poronieniu mój organizm wraca powoli do normy. Zawsze mnie piersi pobolewały przed @ a ostatnio nic, no i nabrzmiewały na co akurat nie narzekałam ;-P. Jeszcze żeby cykle się unormowały tak jak wcześniej co 27-28 dni. Chociaż z drugiej strony to nie wiem czy dobrze żeby było tak jak było bo i tak ciężko było zaciążyć
madzikk, Bratek lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny Ja wczoraj miałam imprezkę, jeszcze mnie kręci
Ruby - ja badam szyjkę, niestety strasznie to trudne cokolwiek stwierdzić Fakt widzę pewne zmiany w zależności od dnia cyklu, ale nie potrafię powiedzieć jaka ta szyjka jest.
Kjopa -mnie też zawsze piersi bolały przed @, a po poronieniu nic. Ale tak jak mówisz cykle muszą wrócić do normy.
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
kas50 -mnie też stresuje mierzenie temp. ale to pierwszy cykl z mierzeniem dopiero i jestem ciekawa jak to u mnie jest. Dziś sobie odpuściłam, po imprezce nawet budzik mnie nie obudził
Byłam na tych 30 na forum i widziałam jaka tam spina jest. Kjopa masz rację, że odechciewa się na takim forum udzielać.
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Dziewczyny ja chyba jednak zwariowalam...dziś mam już 6 dzień test owulacyjny pozytywny i coś mnie tknelo i zrobiłam też ciazowy o czułości 10 i druga kreska jest jasna dość dobrze widoczna, wcześniej po @ robilam ten sam test i żadnej drugiej kreski tam nie bylo, zrobiłam go wtedy żeby zobaczyć jak wygląda naprawdę test negatywny bo czasem zdarzają się jakieś cienie cienia ale było biało. Dzis 18 dc przypuszczam że ovu była 13dc wczoraj miałam plamienie...wiem że to niemożliwe ale mam cień nadziei...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 19:44
Kjopa3, Mundek lubią tę wiadomość
-
madzikk wrote:kas50 trzymam kciuki za ciebie!
Izizizi a jak długo testy ovu wychodziły Ci pozytywne? I w którym dc zrobilas test ciazowy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 21:01
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Dziewczyny ja chyba jednak zwariowalam...dziś mam już 6 dzień test owulacyjny pozytywny i coś mnie tknelo i zrobiłam też ciazowy o czułości 10 i druga kreska jest jasna dość dobrze widoczna, wcześniej po @ robilam ten sam test i żadnej drugiej kreski tam nie bylo, zrobiłam go wtedy żeby zobaczyć jak wygląda naprawdę test negatywny bo czasem zdarzają się jakieś cienie cienia ale było biało. Dzis 18 dc przypuszczam że ovu była 13dc wczoraj miałam plamienie...wiem że to niemożliwe ale mam cień nadziei...
czyżby jednak? powtórz test jutro rano albo poczekaj cierpliwie do 10 dni po i skoczna betę, nie ma co też szaleć od razu, zrób test innej firmy z pierwszego moczu i zobaczysz co pokaże , trzymamy kciuki tak czy inaczej -
nick nieaktualnyA ja czekam na dostawę moich testów 40+10 ciążowych, w tym miesiącu będę szaleć na całego nikt i nic nie jest w stanie mnie powstrzymać
Ja właśnie nie wiem jak to wygląda taki cień cienia niestety nie było mi dane takiego czegoś zobaczyć, ostatnio tyle tych testów zrobiłam, że nawet myślałam że mam jakieś felerne, że któryś musi coś pokazać, ale jednak dobre byłykas50, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:A ja czekam na dostawę moich testów 40+10 ciążowych, w tym miesiącu będę szaleć na całego nikt i nic nie jest w stanie mnie powstrzymać
Ja właśnie nie wiem jak to wygląda taki cień cienia niestety nie było mi dane takiego czegoś zobaczyć, ostatnio tyle tych testów zrobiłam, że nawet myślałam że mam jakieś felerne, że któryś musi coś pokazać, ale jednak dobre były -
nick nieaktualnykas50 wrote:Ja zamówiłam testy ovu i ciazowe z allegro, zrobię za tydzień jakiś inny test:-) póki co męczy mnie zgaga po monte;-)
Ja też z allegro w innym wypadku bym zbankrutowała w okolicach owulacji mam zamiar przejść się do lekarza to może zobaczy na USG czy w ogóle coś się tam dzieje, a jeszcze czekam na żelik co wspomoże nawilżyć , nie ma mocnych na mnie w tym miesiącu!!! -
nick nieaktualny