Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling wrote:Cześć Dziewczyny! Chętnie bym się przyłączyła
Cześć Ja tu jestem od niedawna, ale powiem Ci: dobrze trafiłaś Dziewczyny tu są na prawdę w porządku, fajnie jest czekać na ciążę razem3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling wrote:Czekająca Mama- a co to jest żel Conceive Plus?
Ja odkąd zaczęłam stymulację clo to prawie całkowicie straciłam płodny śluz i każde bzykolenie to był tak naprawdę dyskomfort dla mnie i mojego Mężulka. Pogadałam na ten temat z ginem i zalecił ten żel, bo po pierwsze działa nawilżająco i sex będzie przyjemniejszy a po drugie skład żelu ułatwia żołnierzykom dotrzeć do celu i wydłuża ich żywotność. Doktorek stwierdził, że u wielu jego pacjentek się sprawdził i są zadowoloneCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Alles klar...w takim układzie od przyszłego cyklu idę po żel.
Ale, czy on jest na receptę?
Oby tylko nie zniszczył tej resztki którą mamy
żel możesz dostać bez recepty, ja np.kupiłam na allegro
A na dole stronki masz opcję o powiadomieniach, trzeba zaznaczyć i gotowe:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 23:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyruda69742 wrote:a czy on faktycznie pomaga?
ciężko powiedzieć bo ja dopiero w tym cyklu zamierzam go wypróbować i to w okolicach owulacji, ale dziewczyny pisały że dobry po nim poślizg i jak ktoś ma mało śluzu to polecają wypowiem się za jakiś czas co Ja sądzę na ten temat:) -
nick nieaktualny
-
Melduję, że Conceive przetestowaliśmy wczoraj Nie mogłam się decydować, jaką ilość, więc w końcu chlupnęłam tyle, ile chyba jest w aplikatorach, tj.4ml. Fajny, zero podrażnień, ale nie wiem czy jutro nie pokombinuję czegoś w stylu 2ml przed (dla komfortu ) plus 2 ml po (dla dodatkowego wspomożenia żołnierzyków ), bo.....eeee.... jakby to ująć.... chwilami troszkę chlupotało ;] Uważajcie więc, Moje Drogie, żebyście się tam nie potopiły
Aaaaa, Ruby - pytałaś chyba kilka dni temu o leki u mojego TZ-a, a ja Ci chyba w końcu nie odpisałam. Nie, wcześniej nic nie brał, bo wyniki były zupełnie ok. Niestety, czas to zmienić ;/
CzekającaMama, haha, to widzę, że Twój doktorek jest takim optymistą, jak moja dr Powiedziała mi w piątek: "Pani BĘDZIE w ciąży. Pytanie tylko, kiedy. Ale spokojnie, uda się". No cóż, biorąc pod uwagę, że jest milion różnych rzeczy, które mogą się sknocić, zanim się uda, to aż taką optymistką bym nie była ale fakt - fajnie coś takiego usłyszeć
luna91 - tiaaaaaa, faceci.... Wróciłam w pt. z wizyty, starałam się wytłumaczyć wszystko maksymalnie prosto (pęcherzyki, jajeczka, owulka, stymulacja.... sam zapytał ), a na koniec i tak usłyszałam od, bądź co bądź, niegłupiego jednak Męża : "Eeee.... Kosmos. Dla mnie Kosmos".Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 00:04
izizizi lubi tę wiadomość