Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A już myślałam, że nic tu nie będzie się dziś działo. I jaki piękny prezent 3 stronki do nadrobienia . No to po kolei.
kas50 może jutro beta jednak?
izizizi trzymam kciuki za jutrzejszą betę!!! Na pewno będzie piękny przyrost. No i tylko nam nigdzie nie uciekaj stąd
Ruby ja też z allegro mam ale tylko ciążowe 10 płytkowych + 2 paskowe o czułości 10. Obiecałam sobie, że czekam do @ bo jak długo będę się starać to na trochę będą Co my byśmy zrobiły bez Allegro!!! No z tą szyjką patrzałam wcześniej i teraz jak szukała i znalazłam to już mi się nie chciało oglądać.
Czekającamama chyba Cię dziś przyciągnęłam myślami. Tak zerkałam na pierwszej stronie kto jest zapisany i tak myślałam gdzie się podziałaś. Plan zaplanowany więc trzymam kciuki za realizację!!!
luna91 z moim to samo. Jak robiłam raz testy owulacyjne to 2 dni później pytał czy robiłam ciążowy czy już wiadomo, że się udało . Dziś też mówił coś w stylu czy już wiem że jestem w ciąży. Dostał reprymendę bo zawsze mu się chce przed owu a jak jest ten konkretny dzień to jest wymęczony .
Conceive mam wypróbowany w aplikatorach i też miałam potop. Teraz chcę w tubce. W aptekach ciężko go dostać. Ja kupowałam w Gemini mieli nawet na miejscu i można zamówić na doz.pl lub allegro. Można popatrzeć na aptekach internetowych czy mają.
Sory że się rozpisałam ale tyle namazgrałyście, że musiałam odpisać.
gorgonzola i Schemetterling witamy, witamy!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 00:16
-
Cześć dziewczyny. Ja dzis troche pozno, znalazlam wczoraj rudego kociaka. Wyglodnialy, wychudzony, przestraszony i Bóg wie co jeszcze... postanowiłam go zatrzymać, bo na pewno nie uciekł i zrobiłam mu wyprawke. Jak nienawidze kotów, tak ten uwiódł moje serce. poza tym zajmując się nim, psem i facetem nie mam czasu na rozmyślanie o tym wszystkim. Ahh.. a co u Was? Jak po weekendzie kochane? Ps. Miłego dnia29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
ruda69742 wrote:dobra mam glupie pytanie czy wam tez tak duzo spermy wyplywa czasem po stosunku?
Jak dużo to dobrze to znaczy, że armia duża . U mnie zależy jaka pozycja i jak szybko zmykam się umyć. Nie wiem od czego jeszcze mogło by zależeć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 00:17
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling wrote:Ruda...no ja nie lubię tego latania do łazienki z podłożonym papierem
Tak, wypływa mi, ale nie wiem czy dużo? Następnego dnia zakładam wkładkę29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
nick nieaktualnyruda69742 wrote:dobra mam glupie pytanie czy wam tez tak duzo spermy wyplywa czasem po stosunku?
U mnie podobnie jak u Kjopy zależy jak szybko wstanę, ale staram się poleżeć jednak dłużej, a jak już wypływa to jakoś chyba niezbyt dużo tak myślę...ciężko stwierdzić bo nie obserwowałam tego wcześniej ale zdaje się, że im częściej bzykanko tym mniej spermy się naprodukuje przynajmniej u nas mam takie wrażenie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling wrote:Ja nie lubię za długo leżeć...po prostu nie lubię tego uczucia.
A wierzycie w to,że wyciąganie nóg do góry coś pomaga?
Podobno niektóre dziewczyny tak robią i gdzieś czytałam, że zaszły ale czy od tego? Ja akurat sobie nie wyobrażam przy moim P robić "po" świece czy coś takiego. Wolę się przytulić i tyle. Facetowi może się odechcieć bo naprawdę jak reproduktor się poczuje .
Patutka lubi tę wiadomość
-
Patutka wrote:Cześć dziewczyny. Ja dzis troche pozno, znalazlam wczoraj rudego kociaka. Wyglodnialy, wychudzony, przestraszony i Bóg wie co jeszcze... postanowiłam go zatrzymać, bo na pewno nie uciekł i zrobiłam mu wyprawke. Jak nienawidze kotów, tak ten uwiódł moje serce. poza tym zajmując się nim, psem i facetem nie mam czasu na rozmyślanie o tym wszystkim. Ahh.. a co u Was? Jak po weekendzie kochane? Ps. Miłego dniacykl staran- 10
-
Kjopa3 wrote:Patutka jak rudy to dobrze przynosi szczęście i pieniądze .
Schmetterling- wiara czyni cuda:P
Ruby- jasne, ze bede dbac, studiuje weterynarie. Kocham zwierzęta a to zabija pustke w moim sercu ktora powstala ostatnio. Dobranoc, spij dobrze: )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 00:33
Kjopa3 lubi tę wiadomość
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kjopa3 wrote:Podobno niektóre dziewczyny tak robią i gdzieś czytałam, że zaszły ale czy od tego? Ja akurat sobie nie wyobrażam przy moim P robić "po" świece czy coś takiego. Wolę się przytulić i tyle. Facetowi może się odechcieć bo naprawdę jak reproduktor się poczuje .
Kjopa3 lubi tę wiadomość
cykl staran- 10
-
ruda69742 wrote:ja tez mam kotA MIMO ZE ZAWSZE WOLALAM PSY to tego mam od roku i nie zaluje jest kochany czasami cos nabroi ale i daje duzo radosci29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
nick nieaktualny