Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka wrote:No... to najgorszy temat. Albo patologia pijąca, ćpająca ma od razu i to zdrowe albo takie dzieciaki ledwo co 14 lat... a my, czekające, marzące o brzdącu....cykl staran- 10
-
Sprawiedliwości nie ma... może kiedyś nadejdzie. Aczkolwiek tak sobie mysle, ze Bóg ma wobec nas Jakieś większe plany, wymagania, od nas- od tych lepszych. Nie wiem dlaczego Ale cos sobie musze mowic zeby nie zabijac tej patologi, bo jak na nia patrze, to krew mi kipi w zylach...
ruda69742 lubi tę wiadomość
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:Sprawiedliwości nie ma... może kiedyś nadejdzie. Aczkolwiek tak sobie mysle, ze Bóg ma wobec nas Jakieś większe plany, wymagania, od nas- od tych lepszych. Nie wiem dlaczego Ale cos sobie musze mowic zeby nie zabijac tej patologi, bo jak na nia patrze, to krew mi kipi w zylach...
AgaL lubi tę wiadomość
cykl staran- 10
-
Tak jak piszecie. Kiedyś miałam styczność z dziewczyną co mi mówiła o swoim porodzie, że akurat grilla robili i piwo wypiła (ile to ona wie) i zaczął się poród. Już więcej się nie spotkałyśmy bo takich ludzi staram się eliminować z mojego otoczenia. Wczoraj z facebooka usunęłam dziewczynę młodszą sporo i nie utrzymywałam z nią kontaktu. 3 dzieci już i zdjęcie, że zadowolona (chyba znowu w ciąży a dopiero co urodziła). Co chwilę w innym mieszkaniu i jak coś się dzieje to oficjalnie facetowi swojemu jedzie na fejsie.
-
Oczywiście, zeby nie bylo ze ta patologia jest gorsza jako czlowiekprostu, a my lepsi, nie tak mialo to zabrzmiec. Po prostu oni zyja z naszych pieniedzy, niczym sie nie przejmuja. Jedyne co sie liczy to alkohol, a wszystko tak latwo im przychodzi...29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kjopa3 wrote:Tak jak piszecie. Kiedyś miałam styczność z dziewczyną co mi mówiła o swoim porodzie, że akurat grilla robili i piwo wypiła (ile to ona wie) i zaczął się poród. Już więcej się nie spotkałyśmy bo takich ludzi staram się eliminować z mojego otoczenia. Wczoraj z facebooka usunęłam dziewczynę młodszą sporo i nie utrzymywałam z nią kontaktu. 3 dzieci już i zdjęcie, że zadowolona (chyba znowu w ciąży a dopiero co urodziła). Co chwilę w innym mieszkaniu i jak coś się dzieje to oficjalnie facetowi swojemu jedzie na fejsie.
katiuszaa lubi tę wiadomość
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
madzikk wrote:Kas50 zrob jutro rano test ciazowy, troche wczesnie wyszedl tobie pozytywny, ale to wczorajsze plamienie troszke podejrzane, trzeba byc dobrej mysli:) O ktorej godzinie zwykle robisz testy owulacyjne? Ja dzisiaj robilam pierwszy raz 11dc, t-slaba kreska, c-normalna kreska wiec jest negatywny, jutro kolejny tescik
-
Kjopa3 wrote:Tak jak piszecie. Kiedyś miałam styczność z dziewczyną co mi mówiła o swoim porodzie, że akurat grilla robili i piwo wypiła (ile to ona wie) i zaczął się poród. Już więcej się nie spotkałyśmy bo takich ludzi staram się eliminować z mojego otoczenia. Wczoraj z facebooka usunęłam dziewczynę młodszą sporo i nie utrzymywałam z nią kontaktu. 3 dzieci już i zdjęcie, że zadowolona (chyba znowu w ciąży a dopiero co urodziła). Co chwilę w innym mieszkaniu i jak coś się dzieje to oficjalnie facetowi swojemu jedzie na fejsie.
A to jest najgorsze! Strasznie mnie drażni jak widzę na fejsbuku, że jakaś tam koleżanka ze środowiska mocno patologicznego chwali się ciążą/ dzieckiem,ojciec nie znany, czysty przypadek. Chwała im za to, że nie usunęły, aczkolwiek jak widzę te wspiy pod spodem z "gratulacjami" i och ach, wspaniała dzidzia, wszystkiego najlepszego, to mnie aż skręca. W życiu nie skomentuje- nie pogratuluję takiej, że zaszła. Gratulować można szczęśliwym rodzicom, a nie patalogii z przypadku.izizizi, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Kas50, troche pozno te testy robisz, lepiej rob ok 15, inaczej zawsze beda wychodzily pozytywne. A czy ty napewno czytalas instrukcje? Wiesz ze te testy robi sie okolo poludnia, i jezeli kreska t jest slabsza od c to test jest negatywny.
AgaL ja kupilam pierwszy raz jak ostatnio w polsce bylam, firma chyba domowe laboratorium.
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Test negatywny i już się wkurzyłam bo ile można nie znając powodu? może to tylko tarczyca ale wiem ze dziewczyny zachodza z gorszymi wynikami wkurzyłam się i chyba daje sobie spokoj, na siłe przeciez i tak nic nie zrobie żel conceive mialam bo nie mam prawie w ogole śluzu, fajnie nawilza ale nie pomaga w zajsciu macie moze jakies sposoby na sluz?po 5 latach- sukces!
oby się udało tym razem ....