Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Ja temp.nie mierze bo mnie to za bardzo stresuje:-/ dziś mam jakiś dziwny ból podbrzusza nie wiem czy z nerwów czy o co chodzi...
Ja też nie mierzę, ale kurcze widzę, że czasem dużo można z temp wyczytać, mówię o wykresach dziewczyn nie swoim bo ja to chyba i tak źle robiłam...nie to miejsce i nie te godziny... -
madzikk wrote:Czesc dziewczynki. O co chodzi z tymi 30 tkami? Chodzi o grupe na forum? Sorki nie za bardzo zakumalam ;-p
Ja jutro pierwszy raz bede robila test owulacyjny, bardzo podekscytowana jestem, w tym cyklu zaczelam sie odzywiac troche inaczej zgodnie z faza cyklu, zobaczymy czy bedzie roznica, nie koniecznie zakonczona sukcesem ciazowym ale czy np @ bedzie mniej bolala.
Milego dnia kochane
Madzikk mnie też zaintrygowało to odżywianie zgodne z fazą cyklu napisz coś więcej!
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
ok znalazlam, juz wczesniej przeslalam link ale gdzies sie zapodzial. przesylam dwa linki, pierwszy jest ogolny a drugi jak sie odzywiac przy IVF, ale tez bardzo cenne wskazowki. ja w ciagu najblizszych 4 dni powinnam owulowac wiec u mnie teraz rybka na sniadanie, rybka na obiad i rybka na kolacje
wiedzialyscie o tym ze jajnik przygotowuje jajeczka do owulacji przez 65/70 dni? one tam czekaja, podobnie jak u mezczyzn, wiec odzywianie jest bardzo wazne, nie tylko u kobiety ale u mezczyzny tez
https://parenting.pl/portal/co-jesc-zeby-zajsc-w-ciaze
http://dobrzebozdrowo.blogspot.nl/2013/07/odzywianie-przy-ivf-i-nie-tylko.htmlBratek lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Olina wrote:dorsz,dorsz,dorsz
Jedyny minus, że m.in. z racji chudości kwasami omega-3 nie poszpanuje Ale za to ma dużo białka i jest po prostu PYSZNYYYYYYY (pod warunkiem, że nie kupi się takiego, który jest napompowany wodą ).
Swoją drogą, tu małe zestawienie, ze słusznych źródeł
http://www.izz.waw.pl/pl/eufic?id=139
http://www.rybynapolskimrynku.pl/2010/10/substancje-odzywcze-w-rybach-morskich-i-hodowlanych/madzikk lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny właśnie mnie olśniło. Może na pierwszej stronie (Ruby jeśli będzie chciała albo ja w swoim poście) będziemy miały takie stronki które nam się mogą przydać. Ja bym proponowała kalkulator beta HCG i progesteron w ciąży i może HCG w ciąży? I jak coś któraś będzie miała to wklejać na pierwszej stronie i nie trzeba będzie szukać.
Która bada szyjkę bo mam pytanko.
Byłam w Gdańsku na rocznicy Solidarności i z młodym jestem wykończona. Pojechałam tam bo mój P był tam w pracy. No i była Boney. M. Czołgi, wyrzutnie itp. wojskowe. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja chyba zwariuje. Dziś mialam bardzo emocjonalny dzień, pół dnia przeplakalam i wieczorem znów dostałam plamienie, dziś 17dc dwa dni po stosunku. Co to może być? Martwię się że mam niedomoge lutealna i chyba koniecznie muszę zbadać ten progesteron...ehhh...mam dola:-(
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Dziewczyny ja chyba zwariuje. Dziś mialam bardzo emocjonalny dzień, pół dnia przeplakalam i wieczorem znów dostałam plamienie, dziś 17dc dwa dni po stosunku. Co to może być? Martwię się że mam niedomoge lutealna i chyba koniecznie muszę zbadać ten progesteron...ehhh...mam dola:-(
A może cykl ci się przesunął i miałaś wcześniej owulkę a teraz implantacja?
nie mam pojęcia o co chodzi z ta niedomogą lutealną muszę poczytać...
edit: już doczytałam, zbadaj w tym cyklu progesteron piszą, że od 20 do 22 dnia cyklu najlepiej więc u ciebie już niedługo, albo cię to uspokoi bo będzie ok albo będziesz wiedziała przynajmniej o co chodzi i dostaniesz progesteron od lekarza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 23:29
-
nick nieaktualnya tą szyjką to ja ciemna jak dwunasta w nocy jestem, zupełnie nie wiem jak się to bada, a co dopiero stwierdzić czy otwarta, zamknięta, miękka....o matko nawet jak piszę to mina mi rzednie, a co dopiero zrobić, dlatego podziwiam te co badają
Dobranoc Dziewuszki:) -
ja probowalam, ale ciezko jest cokolwiek stwierdzic, wkoncu moj M.powiedzial bym przestala bo jeszcze sobie krzywde zrobie jakbym mogla sobie palcem krzywde zrobic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 23:47
madzikk lubi tę wiadomość
cykl staran- 10
-
Ruby wrote:A może cykl ci się przesunął i miałaś wcześniej owulkę a teraz implantacja?
nie mam pojęcia o co chodzi z ta niedomogą lutealną muszę poczytać...
edit: już doczytałam, zbadaj w tym cyklu progesteron piszą, że od 20 do 22 dnia cyklu najlepiej więc u ciebie już niedługo, albo cię to uspokoi bo będzie ok albo będziesz wiedziała przynajmniej o co chodzi i dostaniesz progesteron od lekarza... -
Witam!!!
kas50 może powinnaś porozmawiać z ginem?
Wstawiłam na pierwszej stronie linki. Jeżeli będziecie miały coś ciekawego to dawajcie się wklei . Jak coś będzie waszym zdaniem nie przydatne to też dawajcie znać to się usunie