Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
CzekajacaMama dzieki za odpowiedz, przez chwile sie stresowalam. Jutro na bank bedzie pozytyw no i bardzo dobrze bo beda wtedy 3 dni wstrzemiezliwosci:) tym razem nie bzykolimy sie jak kroliki w dni plodne tak jak w ciagu ostatnich 11 cykli (dwa razy dziennie :-p)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
madzikk wrote:CzekajacaMama dzieki za odpowiedz, przez chwile sie stresowalam. Jutro na bank bedzie pozytyw no i bardzo dobrze bo beda wtedy 3 dni wstrzemiezliwosci:) tym razem nie bzykolimy sie jak kroliki w dni plodne tak jak w ciagu ostatnich 11 cykli (dwa razy dziennie :-p)
Ja teraz też mam okres wstrzemięźliwości, a najgorsze jest to, że dzisiaj pożegnałam @ i jest 4dc a ja mam taką ochotę na dziki sex, że przeraża mnie wizja czekania do 11dc Ale z drugiej strony tak sobie myślę, że małe bzykanko dzisiaj może się nie liczyć, bo rano jeszcze plamiłam, więc hmmm To jest planCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:haha dobre czekająca, jak masz taką dziką ochotę to lepiej dzisiaj niż za 3 dni no ja też postanowiłam dzisiaj na odczepnego, a potem hodujemy żołnierze do 11 dnia
Zgadzam się z Tobą w 100% a mało tego upewniłaś mnie w przekonaniu, że to genialny pomysłCzekającaMama
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja dzisiaj nie moge bo jutro badanie prolaktyny i słyszałam że sex wpływa na wynik a też mam ochote jak nie często mi się to zdarza... no ale cóż co się odwlecze to nie ucieczeMundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
elfiona wrote:dziewczyny jednak zrobilam test z krwi jutro bedzie wynik trzymajcie kciukiiiiii
-
nick nieaktualny
-
dupa dupa dupa....
23 dc wynik bety negatywny...nie wiem jak dlugie mam cykle bo to pierwszy po odstawieniu tabletek....fakt ze w synem zaszlam w 23 dniu cyklu wiec moze mialam pozna owulacje......ale dla mnie chyba szanse zerowe chyba ze 23 dc to za wczesnie (((((((((( -
elfiona wrote:dziewczyny jednak zrobilam test z krwi jutro bedzie wynik trzymajcie kciukiiiiii
Kochana tak mi przykro Wiem, co czujesz, bo przerobiłam to w poprzedni piątek - Tulę Cię mocnoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 20:30
CzekającaMama
chyba najgorsze jest to, że o syna starałam się 2,5 roku i faktycznie wmawialam sobie co miesiac objawy. Ale teraz gdy juz rodzilam bylam bardziej obiektywna, to co sie dzialo te bole plamienia i bole krzyza byly naprawde mocne czuje sie jak idiotka i wyrolowana przez wlasny organizm....nigdy nie bylam tak pewna ze sie udalo...ale dziekuje za wsparcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfiona -Nikt nie zrozumie ciebie jak my tutaj, które co miesiąc przeżywamy dokładnie ten sam scenariusz... Ja jako, że z córką zaszłam w pierwszym cyklu to na pewniaka tutaj pierwsze dwa cykle, ale niestety zderzyłam się ze ścianą i teraz staram się nie wmawiać objawów itp aczkolwiek jest to cholernie ciężkie, to jest ponad nami ...mimo, że wiemy że nic z tego to i tak do ostatniej chwili czekamy w napięciu, a może jednak...
luna91 lubi tę wiadomość
-
elfiona wrote:dupa dupa dupa....
23 dc wynik bety negatywny...nie wiem jak dlugie mam cykle bo to pierwszy po odstawieniu tabletek....fakt ze w synem zaszlam w 23 dniu cyklu wiec moze mialam pozna owulacje......ale dla mnie chyba szanse zerowe chyba ze 23 dc to za wczesnie (((((((((( -
nick nieaktualnyelfiona wrote:wlasnie u mnie leci max i rub heheheh
.....ehhhhh jeszcze mala nadzieja zostala z synem zaszlam w 23 dc tyl ze w tym w 9dc mialam pecharzyk 16 mm wiec....ale okresu nie ma a ja mam cycki dzis jak balonu a nigdy prZed okresemm mi nie rosly
To jedna z ulubionych bajek mojej lejdi stąd ten nick u mnie