X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekajacaMama dzieki za odpowiedz, przez chwile sie stresowalam. Jutro na bank bedzie pozytyw no i bardzo dobrze bo beda wtedy 3 dni wstrzemiezliwosci:) tym razem nie bzykolimy sie jak kroliki w dni plodne tak jak w ciagu ostatnich 11 cykli (dwa razy dziennie :-p)

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    CzekajacaMama dzieki za odpowiedz, przez chwile sie stresowalam. Jutro na bank bedzie pozytyw no i bardzo dobrze bo beda wtedy 3 dni wstrzemiezliwosci:) tym razem nie bzykolimy sie jak kroliki w dni plodne tak jak w ciagu ostatnich 11 cykli (dwa razy dziennie :-p)

Ja teraz też mam okres wstrzemięźliwości, a najgorsze jest to, że dzisiaj pożegnałam @ i jest 4dc a ja mam taką ochotę na dziki sex, że przeraża mnie wizja czekania do 11dc :( Ale z drugiej strony tak sobie myślę, że małe bzykanko dzisiaj może się nie liczyć, bo rano jeszcze plamiłam, więc hmmm To jest plan :-P

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha dobre czekająca, jak masz taką dziką ochotę to lepiej dzisiaj niż za 3 dni :P no ja też postanowiłam dzisiaj na odczepnego, a potem hodujemy żołnierze do 11 dnia :D

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    haha dobre czekająca, jak masz taką dziką ochotę to lepiej dzisiaj niż za 3 dni :P no ja też postanowiłam dzisiaj na odczepnego, a potem hodujemy żołnierze do 11 dnia :D

Zgadzam się z Tobą w 100% a mało tego upewniłaś mnie w przekonaniu, że to genialny pomysł :-P

CzekającaMama
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekajacaMama, jak jestes dzisiaj taka dzika to nie ma co czekac. O to chodzi by sie dobrze bawic. Lepszy sex dla przyjemnosci niz zmuszanie sie do niego ;)

katiuszaa lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sex dla przyjemności jest bardzo ważny. Coś nam się w końcu należy za ta długie czekanie na potomstwo.
    dorwałam wczoraj zdjęcia mojego mężusia jak miał roczek. Piękne mielibyśmy dzieci jak by nam wyszło

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 14:36

• elfiona Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jednak zrobilam test z krwi jutro bedzie wynik trzymajcie kciukiiiiii

Paryzetka83, CzekającaMama lubią tę wiadomość

w57v9n73tsztg0x5.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzisiaj nie moge bo jutro badanie prolaktyny i słyszałam że sex wpływa na wynik a też mam ochote jak nie często mi się to zdarza... no ale cóż co się odwlecze to nie uciecze :D

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elfiona wrote:
    dziewczyny jednak zrobilam test z krwi jutro bedzie wynik trzymajcie kciukiiiiii
    Trzymam:-) ja mam dziś jakieś dziwne bóle, napiecie jakby na @ ale mam dopiero 19 dc i co gorsza odrzuca mnie od słodyczy które uwielbiam...chyba ten upał mi szkodzi, u nas dziś 34stopnie:-/

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• elfiona Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dupa dupa dupa....

23 dc wynik bety negatywny...nie wiem jak dlugie mam cykle bo to pierwszy po odstawieniu tabletek....fakt ze w synem zaszlam w 23 dniu cyklu wiec moze mialam pozna owulacje......ale dla mnie chyba szanse zerowe chyba ze 23 dc to za wczesnie :(((((((((((

w57v9n73tsztg0x5.png

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elfiona wrote:

Kochana tak mi przykro :( Wiem, co czujesz, bo przerobiłam to w poprzedni piątek - Tulę Cię mocno <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 20:30

CzekającaMama
  • elfiona Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba najgorsze jest to, że o syna starałam się 2,5 roku i faktycznie wmawialam sobie co miesiac objawy. Ale teraz gdy juz rodzilam bylam bardziej obiektywna, to co sie dzialo te bole plamienia i bole krzyza byly naprawde mocne czuje sie jak idiotka i wyrolowana przez wlasny organizm....nigdy nie bylam tak pewna ze sie udalo...ale dziekuje za wsparcie

w57v9n73tsztg0x5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfiona -Nikt nie zrozumie ciebie jak my tutaj, które co miesiąc przeżywamy dokładnie ten sam scenariusz... Ja jako, że z córką zaszłam w pierwszym cyklu to na pewniaka tutaj pierwsze dwa cykle, ale niestety zderzyłam się ze ścianą i teraz staram się nie wmawiać objawów itp aczkolwiek jest to cholernie ciężkie, to jest ponad nami ...mimo, że wiemy że nic z tego to i tak do ostatniej chwili czekamy w napięciu, a może jednak...

luna91 lubi tę wiadomość

• elfiona Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie u mnie leci max i rub heheheh
    .....ehhhhh jeszcze mala nadzieja zostala z synem zaszlam w 23 dc tyl ze w tym w 9dc mialam pecharzyk 16 mm wiec....ale okresu nie ma a ja mam cycki dzis jak balonu a nigdy prZed okresemm mi nie rosly

w57v9n73tsztg0x5.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elfiona wrote:
    dupa dupa dupa....

23 dc wynik bety negatywny...nie wiem jak dlugie mam cykle bo to pierwszy po odstawieniu tabletek....fakt ze w synem zaszlam w 23 dniu cyklu wiec moze mialam pozna owulacje......ale dla mnie chyba szanse zerowe chyba ze 23 dc to za wczesnie :(((((((((((
    Trzymaj się i do następnego cyklu:-) jak nie ten to następny. Ja dzisiaj też mam jakieś dziwne napięcie jak na @ a mam dopiero 19 dc

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• elfiona Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhh ale dol...dobrze ze zaraz wróci Jędrula

w57v9n73tsztg0x5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elfiona wrote:
    wlasnie u mnie leci max i rub heheheh
    .....ehhhhh jeszcze mala nadzieja zostala z synem zaszlam w 23 dc tyl ze w tym w 9dc mialam pecharzyk 16 mm wiec....ale okresu nie ma a ja mam cycki dzis jak balonu a nigdy prZed okresemm mi nie rosly

To jedna z ulubionych bajek mojej lejdi ;) stąd ten nick u mnie ;)

‹‹ 172 173 174 175 176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ