X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekajacaMama dzieki za odpowiedz, przez chwile sie stresowalam. Jutro na bank bedzie pozytyw no i bardzo dobrze bo beda wtedy 3 dni wstrzemiezliwosci:) tym razem nie bzykolimy sie jak kroliki w dni plodne tak jak w ciagu ostatnich 11 cykli (dwa razy dziennie :-p)

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • CzekającaMama Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    CzekajacaMama dzieki za odpowiedz, przez chwile sie stresowalam. Jutro na bank bedzie pozytyw no i bardzo dobrze bo beda wtedy 3 dni wstrzemiezliwosci:) tym razem nie bzykolimy sie jak kroliki w dni plodne tak jak w ciagu ostatnich 11 cykli (dwa razy dziennie :-p)

Ja teraz też mam okres wstrzemięźliwości, a najgorsze jest to, że dzisiaj pożegnałam @ i jest 4dc a ja mam taką ochotę na dziki sex, że przeraża mnie wizja czekania do 11dc :( Ale z drugiej strony tak sobie myślę, że małe bzykanko dzisiaj może się nie liczyć, bo rano jeszcze plamiłam, więc hmmm To jest plan :-P

CzekającaMama
    Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha dobre czekająca, jak masz taką dziką ochotę to lepiej dzisiaj niż za 3 dni :P no ja też postanowiłam dzisiaj na odczepnego, a potem hodujemy żołnierze do 11 dnia :D

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    haha dobre czekająca, jak masz taką dziką ochotę to lepiej dzisiaj niż za 3 dni :P no ja też postanowiłam dzisiaj na odczepnego, a potem hodujemy żołnierze do 11 dnia :D

Zgadzam się z Tobą w 100% a mało tego upewniłaś mnie w przekonaniu, że to genialny pomysł :-P

CzekającaMama
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekajacaMama, jak jestes dzisiaj taka dzika to nie ma co czekac. O to chodzi by sie dobrze bawic. Lepszy sex dla przyjemnosci niz zmuszanie sie do niego ;)

katiuszaa lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sex dla przyjemności jest bardzo ważny. Coś nam się w końcu należy za ta długie czekanie na potomstwo.
    dorwałam wczoraj zdjęcia mojego mężusia jak miał roczek. Piękne mielibyśmy dzieci jak by nam wyszło

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 14:36

• elfiona Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jednak zrobilam test z krwi jutro bedzie wynik trzymajcie kciukiiiiii

Paryzetka83, CzekającaMama lubią tę wiadomość

w57v9n73tsztg0x5.png
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzisiaj nie moge bo jutro badanie prolaktyny i słyszałam że sex wpływa na wynik a też mam ochote jak nie często mi się to zdarza... no ale cóż co się odwlecze to nie uciecze :D

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elfiona wrote:
    dziewczyny jednak zrobilam test z krwi jutro bedzie wynik trzymajcie kciukiiiiii
    Trzymam:-) ja mam dziś jakieś dziwne bóle, napiecie jakby na @ ale mam dopiero 19 dc i co gorsza odrzuca mnie od słodyczy które uwielbiam...chyba ten upał mi szkodzi, u nas dziś 34stopnie:-/

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• elfiona Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dupa dupa dupa....

23 dc wynik bety negatywny...nie wiem jak dlugie mam cykle bo to pierwszy po odstawieniu tabletek....fakt ze w synem zaszlam w 23 dniu cyklu wiec moze mialam pozna owulacje......ale dla mnie chyba szanse zerowe chyba ze 23 dc to za wczesnie :(((((((((((

w57v9n73tsztg0x5.png

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elfiona wrote:

Kochana tak mi przykro :( Wiem, co czujesz, bo przerobiłam to w poprzedni piątek - Tulę Cię mocno <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 20:30

CzekającaMama
  • elfiona Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba najgorsze jest to, że o syna starałam się 2,5 roku i faktycznie wmawialam sobie co miesiac objawy. Ale teraz gdy juz rodzilam bylam bardziej obiektywna, to co sie dzialo te bole plamienia i bole krzyza byly naprawde mocne czuje sie jak idiotka i wyrolowana przez wlasny organizm....nigdy nie bylam tak pewna ze sie udalo...ale dziekuje za wsparcie

w57v9n73tsztg0x5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfiona -Nikt nie zrozumie ciebie jak my tutaj, które co miesiąc przeżywamy dokładnie ten sam scenariusz... Ja jako, że z córką zaszłam w pierwszym cyklu to na pewniaka tutaj pierwsze dwa cykle, ale niestety zderzyłam się ze ścianą i teraz staram się nie wmawiać objawów itp aczkolwiek jest to cholernie ciężkie, to jest ponad nami ...mimo, że wiemy że nic z tego to i tak do ostatniej chwili czekamy w napięciu, a może jednak...

luna91 lubi tę wiadomość

• elfiona Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie u mnie leci max i rub heheheh
    .....ehhhhh jeszcze mala nadzieja zostala z synem zaszlam w 23 dc tyl ze w tym w 9dc mialam pecharzyk 16 mm wiec....ale okresu nie ma a ja mam cycki dzis jak balonu a nigdy prZed okresemm mi nie rosly

w57v9n73tsztg0x5.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elfiona wrote:
    dupa dupa dupa....

23 dc wynik bety negatywny...nie wiem jak dlugie mam cykle bo to pierwszy po odstawieniu tabletek....fakt ze w synem zaszlam w 23 dniu cyklu wiec moze mialam pozna owulacje......ale dla mnie chyba szanse zerowe chyba ze 23 dc to za wczesnie :(((((((((((
    Trzymaj się i do następnego cyklu:-) jak nie ten to następny. Ja dzisiaj też mam jakieś dziwne napięcie jak na @ a mam dopiero 19 dc

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• elfiona Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhh ale dol...dobrze ze zaraz wróci Jędrula

w57v9n73tsztg0x5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elfiona wrote:
    wlasnie u mnie leci max i rub heheheh
    .....ehhhhh jeszcze mala nadzieja zostala z synem zaszlam w 23 dc tyl ze w tym w 9dc mialam pecharzyk 16 mm wiec....ale okresu nie ma a ja mam cycki dzis jak balonu a nigdy prZed okresemm mi nie rosly

To jedna z ulubionych bajek mojej lejdi ;) stąd ten nick u mnie ;)

‹‹ 172 173 174 175 176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ