Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
elfiona przykro mi ale jeśli owulacja była 14dc lub później to może beta jeszcze nie wyjść.
Mój synek jak zobaczył awatar to od razu krzyczał ooo Ruby tu jest!!! Na Nick.Jr. zaraz będzie Max & Ruby -
Ja pierdziele. Jestem mózg nad mózgami!!! Dopiero się zgłębiłam w moich wiadomościach na OF i już dziewczyny zaakceptowałam Wasze zaproszenia. Że ja wcześniej tam nie pogrzebałam .
-
nick nieaktualny
-
Cinnamon cookie - zazdroszczę tego urlopu, trzymaj się
Seks dla przyjemności U mnie pojawia się wtedy kiedy nie ma dni płodnych a niektóre dziewczyny tak mają.
Schmetterling - ja też zakupiłam na allegro 50 szt, pozytyw wyszedł w weekend, grubaśna mocna krecha testowa no i działaliśmy Zobaczymy czy cokolwiek z tego będzie.
elfiona - tak jak dziewczyny piszą - póki nie ma @ to jest szansa Ale ja sobie też co miesiąc wkręcałam. Raz przeczytałam, że bywa iż w ciąży leci krew z nosa, takie osłabienie i mi faktycznie leciała i juz byłam pewna, ze jestem.. głupia. A co do krwi z nosa to faktycznie będąc w początkach ciąży mi się lała krew z nosa, ale już wiedziałam wtedy, że jestem.
Dziewczyny ja mam dzis coś dziwnego. Jestem w 25 dc, wszelkie objawy owu już za mną, test, śluz i ból jajników. Dziś zbadałam sobie szyjkę (robie to mimo, że nie rozumiem o co kaman, ale mam nadzieję, że się nauczę) i zobaczyłam na palcu bardzo dużo śluzu, był mega rozciągliwy, ale strasznie mętny (przypominał spermę, ale bardziej rozciągliwy był). Przepraszam, że tak dosłownie, ale zaciekawiło mnie co to może być.
Dzisiejszy dzień mnie rozbił - dowiedziałam się, że kuzynka urodziła a kolejna zadzwoniła, że jest w ciąży... to nie jest tak, że chciałabym, żeby nikomu sie nie udawało, ale słyszę takie rzeczy to mnie szlag trafia, dlaczego nie ja?
A żeby zakończyć miłym akcentem kolejna opowieść z tych o wtajemniczaniu męża w tajniki cyklu: wczoraj robię test owu i pokazuję mu mówiąc: zobacz dziś test owulacyjny negatywny w weekend był pozytyw. Mam nadzieję, że się nie mylił a on na to: czyli nic z tego? nie jesteś w ciąży? biedak, nie trułabym go tymi opowieściami, ale sam czasem pyta.cinnamon cookie lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f8f12437d0d.jpg
Nie wytrzymalam i zrobiłam pink test...druga kreska widoczna jasno różowa. ..Marietta, Mundek, kamisia88, izizizi, luna91, katiuszaa, Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Marietta wrote:Kas50! Gratulacje!!!! :*
Który to może być dzień po owu? Kreska wyraźna jak w pysk strzeliłWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 07:04
-
Beta to Ci nawet wyjdzie dzisiaj Jeśli kreska jest widoczna, znaczy, że hormonu jest na tyle, że się oznaczył, beta wyjdzie tym bardziej czyli 7-10 dpo już wyszedł taki wyraźny? Przynajmniej oszczędziłaś sobie wpatrywanie się w cienie cieni i masz wynik wyraźniutki
-
Hej dziewczyny!!!!
Kas50 beta z krwi zawsze wychodzi szybciej niż test ciążowy bo jest bardziej czuła. Gratuluję!!! Leć dziś na betę i zrób od razu progesteron już dziś. Mi się wydaje, że mogłaś mieć owu już 9-10 dc jak masz wpisany śluz rozciągliwy.
Ja uciekam na razie. Szykujemy się na rozpoczęcie roku szkolnego a potem po wyprawkę dopiero. Stwierdziłam, że w wakacje nie ma sensu latać. Kupię raz i wszystko a książki w szkole.
-
nick nieaktualnyDzieñ dobry:)
Kas super, gratulacje!!!!
A u nas dramat dzisiaj, rozpoczęło się przedszkole i moje dziecko znowu ryk rano
Potem możecie sobie wyobraźić mój dzień, cała w stresie
Kjopa moja za rok do szkoły...mam nadzieję, że przez ten rok wyrosnie z tego płaczu i trochę wydorośleje bo na razie to dobrze nie jest...w dodatku mam taką pracę że kończę o 15 a przedszkole jest do 16, a do roboty mam 35 km więc możecie sobie wyobraźić jak czasami na złamanie karku jadę ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 07:59
-
nick nieaktualny
-
Zrobiłam dziś progesteron, wyniki wieczorem. Bety nie zrobiłam, boję się że jak prog.wyjdzie źle a beta dobrze to i tak dupa:-( nie chcę się nakrecac...mam jeszcze dziś takie bóle jak przed @ nie wiem co jest?