Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Milka trzymam kciuki,że wszystko będzie dobrze.Nie stresuj się. Napewno dostaniesz końska dawkę luteinki i będzie dobrze Zresztą wszystko to dziewczyny napisały powyżej
IR współczuję tego bólu i dyskomfortu.Oby zostalo Ci to wynagrodzone
Madzikk zycze by @ nie przyszła
Ruby ile nadłużej czekałaś na paczkę z allie?Imię_Róży, madzikk lubią tę wiadomość
-
I znowu nie mogę spać...
Dzień dobry
Kjopka normy są podane dla zwykłego cyklu, nie ciążowego, czyli normalnie bym się mieściła w tych widełkach, ale że jestem w ciąży no to niestety prog jest drastycznie niski, też się zastanawiam jak to możliwe że się odbyła owulacja i zarodek się zagnieździł, no bo musiał skoro jest bhcg. Wyczytałam, że prog w ciągu dnia może mieć bardzo duże wahania i skoki, może akurat trafiłam na spadek...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie ją walę, teraz to już w ogóle będę niespokojna, bo wyczytałam, że jest duże prawdopodobieństwo że to CP pobolewa mnie brzuch i bolą mnie plecy, prog bardzo niski, wiele na to wskazuje, achh..
Piszcie co u Was, bo ja już jedno jajko zniosłam...a nie chcę tu smęcić...
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milka muszę cię tu do pionu postawić), bo zgłupiejesz do tej 14-tej;-))...jak zaczniesz wymyślać, co to może być. Weź nie czytaj neta kobieto, co sie w brzusiu zadziało to na to już nie masz wpływu, może być cp może być torbiel ... ale najprawdopodobniej to ciąża:-)).
Tak to jest kochana od momentu zaciążenia, po porodzie i przez okres dojrzewania, a potem dorosłości dziecka to przyjacielem matki jest: cierpliwość, drżenie o tę istotę, zamartwianie się oraz brak spokoju:-)) także kochana witaj w klubie.
Tak zdecydowanie zapodaj jakąś komedię, coś na słodko i byle do 14:-)) ściskam:-** będzie dobrze bo nie ma wyjścia:-))chmurreczkaa lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Milka opanuj emocje i bądź dobrej myśli. Do 14 moment minie zobaczymy co lekarz powie. Prog trzeba koniecznie podnieść. Ale ja jestem dobrej myśli. A ty kochana glowa do gory bo nam tutaj zwariujesz!
U mnie dziewczynki maly wzrost tempki ale nie załamuje sie i nie nastawiam jutro wizyta wiec wszystkiego sie dowiem a po jutrze o 4 rano wyjazd nad morze i urlopik na prawdę zasluzony codziennie praca po 12 godzin i padam na twarz. Myślę ze przez najblizszy tydzien sie nie odezwę poniewaz nad morzem chce przynajmniej trochę zapomniec o stresie przy staraniach a po za tym wylaczam tel poniewaz moj tel.jest jak i sluzbowy tak i prywatny a ze u mnie telefon nonstop dzwoni to od niego tez chce odpocząć ale pamiętajcie ze o was nie mam zamiaru zapomniec wiec myslami będę z wami
Milego dzionka życzę I Milka opanuj emocje :-*chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Milka trzymam mocno kciuki!!! Faktycznie nie czytaj bo każda ciążą jest inna. Ja w tej która poroniłam w tamtym roku to niektóre kobiety miały podobnie a urodziły zdrowe dzieci. Więc nie mamy wpływu większego na to. Zawsze jest 50% szans w jedną i druga stronę.
Ja po wizycie i de. kazał zrobić prolaktyna z obciążeniem i przyjść z wynikiem. Porozmawiamy co dalej. Mówił, że trzeba przyspieszyć diagnostykę bo przekroczyłam30-stkę. Obu chyba była wczoraj. Dziś skok temp. i o dziwo bolał mocno lewy jajnik. A tak nie miałam dawno zawsze prawy. Ja po Dupku też miałam słaba @. -
Milka wizyte masz juz za kilka godzin, meliska, komedia, czas szybko zleci zapodasz progesteron i bedzie wszystko dobrze. Nie szukaj w necie informacji bo tak naprawde moznaby wiele chorob do wszystkich przypisac. Nie zakladamy czarnych scenariuszy tylko cierpliwie czekamy. Ja wierze ze bedzie dobrze.
Jejku to chyba moj najgorszy pms od lat. Kijowo sie czuje, ale do weekendu wytrzymam. Na dodatek moj P ma chyba gorszy pms. Jak ja nie lubie jak faceci maja ciche dni. Najchetniej bym sie gdzies schowala.
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Hej
Milka już nie wyczytuj głupot na necie! podpinam się pod Imie rózy-co tam sie wykluło-już nie masz wpływu, niepewnosc i strach będą Ci już zawsze towarzyszyć, !!!
Sił życzę to jaki fil ogladasz ?
Kasiu udanego urlopu więc, wypocznij
Madzik współczujemadzikk lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Dzień dobry ale produkujecie od rana!
Milka spokój, ććććśśśśśś prawda jest taka, że gin niewiele teraz zobaczy, ale mam nadzieję, że nie wyjdziesz jeszcze bardziej zdezorientowana... Dziewczyny z Lutówek które poszły za wcześnie czasami wracały złe, a później wszystko było Ok.. Ważne, by sprawdził czy wygląda wszystko prawidłowo i wypisał receptę przed chwilą sprawdziłam swój wynik proga z diagnotyki i widełka dla I trymestru 2,8-147,3 bardzo duża rozbieżność
Ok, lecę dalej czytać, musiałam napisać do Milki bo później bym zapomniała co chciałam