Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczynki kochane za gratulacje☺
Te dzisiejsze emocje mnie wykończyły i zaraz pójdę spać z małym☺
Przesyłam wam dużo pozytywnych fluidków☺
Tak Ruby ginka nam wmawiała że od następnego cyklu mamy się sprężać, więc teraz było lajtowo i zaskoczyło.Ale ona to czarownica i chyba specjalnie tak mówiła☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 19:59
Milka1991, madzikk, Edycik lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Kassiu nie załamuj się..ja jestem na podobnym etapie...nadal jest jakaś nadzieja.
Madzik dobrze ze jednak zdecydowałaś zostać
Kjopa GRATULUUUUJE jak nie wiem co!!!
Różyczka super GRATULUJĘ!!! rośnijcie!
I obie zarażajcie nas tu!Kjopa3, Kasia1407, Imię_Róży, madzikk lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
dziewczęta poradźcie coś- czy jakbym nasikała rano do pojemniczka, to mogę z tego potem test zrobic powiedzmy o 13-14:00 ? pytam bo jak do południa nie dostanę to będzie mnie korcić...to miałabym poranny mocz.. ?Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję kochane jeszcze raz
Imię R baaaardzo, baaardzo Gratuluję
Mid trzymam kciuki za jutro
No to zarażam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c286e3cddfb.gifKasia1407, katiuszaa, Imię_Róży, madzikk, Smerfelinka, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć z rana ja już od piątej błąkam się po domu, wtf, nie mogę rano spać;-P
Mid kochana, nie wiem gdzieś czytałam (chyba na jakiś babskich stronach więc za treść nie odpowiadam;-P), że najwyższe stężenie hcg utrzymuje się w moczu chyba do pół godziny, ale nie wiem czy to prawda, coś mi tak świta:-)
Siknij:-) jak Ruby pisze co ma być to będzie, trzymam kciuki:-)
Hmmm...z drugiej strony na ulotkach pisze że można ten mocz w lodówce przechowywać do iluś tam dni, więc...TESTUJ Kochana;-)
Dziękuję dziewczynki za gratulacje:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 05:55
-
Dziewczyny dziękuję
IR ja na odwrót. Spać nie mogłam wczoraj bo mnie brzuch pobolewał,jakby macica za mało miejsca miała . A dziś w nocy to o dziwo zasnęłam o 23 obudziłam się po 24 i szybko zasnęłam z powrotem. Teraz miałam kłopot ze wstaniem. Mi się odbija cały czas i chwilami brzuch pobolewa okresowo. Wczoraj też tak miałam. Powtarzasz jutro betę? A jak progesteron Tobie wyszedł?
Ja chcę zrobić betę, tarczycę i progesteron.
Mid ja w pierwszej ciąży też nasikałam do słoiczka,później jechałam do kuzynki i po drodze robiłam test. Apteka była dość daleko. Więc u mnie się sprawdziło. Ja byłam wtedy z 4 dni po terminie @. -
nick nieaktualnySuper dziewczyny
w ogole to 6 lat temu też w sierpniu wysikałam 2 kreski, może to dobry miesiąc na 2 kreski?
IR
Ty już chyba wszystkie możliwe testy obsikałaś to spójrz fachowym okiem i doradź koleżankom które warto kupować który najbardziej czuły?Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
Nie miałam wcześniej jak sprawdzić, ale niecierpliwie czekałam na dobre wieści od Różyczki. Kochana gratuluję!!!
Kjopa, kilka dni wcześniej pisałam, że mam swój typ, kto będzie następny w ciąży. Muszę się przyznać, że myślałam o Tobie. Dziś w nocy nawet mi się śniłaś, że jesteś w ciąży, więc nie jestem specjalnie zaskoczona Oświecam forum i bam, moje przeczucie się potwierdza. Kurka wodna, ja to czarownica jestem, na serio. Wielkie gratulacje również dla Ciebie :*
Dziewczyny nie znikajcie wszystkie tylko na fioletową, bądźcie tu też z nami, bo ekipa nam się wykrusza, a w tym tempie niedługo zostanę sama
Miłego dnia Dziewczynki :*Imię_Róży, Milka1991, Kjopa3, Smerfelinka lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Kjopa no właśnie mnie też podbrzusze i już panikowałam. Ale to chyba normalne?? Bo już nie pamiętam jak było przy synku. I Proga nie zrobiłam bo zapomniałam, z tego wszystkiego, a jutro powtarzam betę i tego proga wreszcie zrobię.
-
nick nieaktualny
-
Lucc kochana jako maniakalna testowaczka z ręką na sercu mówię ci że faccelle paskowe z rossmana są bezkonkurencyjne☺ pięknie na nich widać jak krecha z dnia na dzień coraz ciemniejsza. W 9 do po południu wyszedł mi cień cienia, więc są naprawdę bardzo czułe. Pink 10 też wyłapują ale nie nadają się na pamiątkę bo zalewają się na żółto. Pepino porażka, jakaś blada różowa kreseczka, bobo test super czuły ledwie widoczna kreska.
Dzięki Chmureczko, Lucc☺ nie zamierzam stąd znikać, muszę wam kibicować dziewczyny☺
Będę też odwiedzać stronę Ruby na fiolecie tylko muszę dziewczyny tam znaleźć ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 08:25
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej poranne ptaszki
Jeszcze raz gratki dziewczyny ! :*
Teraz trzymamy kciuki za Mid
Katiusza a jak tam się mają Twoje sprawy? na jakim etapie Jesteś?