Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Smerfku, badź dzielna! przetrwasz to! tulę :*
IR jak tam po depilacji? odechciało się głupot? mam nadzieję ze nas nie zostawisz, przynajmniej nie na długo i że wróci Twój optymizm :*
Marcysiem niestety tak to jest...zostaje prywatny lekarz
Ruby pięknie w tej fryzurce i nie czaruję, naprawdę ładnieRuby lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Dzień dobry
Mid udalo mo sie M dorwac i wczoraj i przedwczoraj ale owulki raczej nie bylo bo bardzo maly skok tempki ale ważne ze bylo bardzo miło
Marcysiem taka właśnie jest nasza sluzba zdrowia. Jak chcesz sie leczyć to tylko prywatnie
Dziękuję wam za dobre rady, niestety duzo juz próbowałam i nic a wczoraj koleżanka dala mi czopka i trochę pomogło ale to ciut
Ja spadam do pracy. Milego dzionka życzęmidnight, Luccecita lubią tę wiadomość
-
Hej
Ruby widziałam Cię na fb i muszę przyznać, że bardzo ładnie wyglądasz włosy wyglądają na zdrowsze, a i buzia odmłodniała
Właśnie Kasia, ważne że było miło, a co ma być to będzie
Kasia to musisz iść do apteki po jakąś radę, coś mocniejszego, nie męcz się tak...
A ja jutro idę do pracy na parę godzin do pomocy i powiem Wam, że strasznie się boję, haha, nie było mnie tam miesiąc czasu, miesiąc leniuchowałam, mam nadzieję, że jakoś sobie poradzęKasia1407 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiem Rubiku, że teoretycznie nie mogę, dlatego to taki jednorazowy wypad na jakieś 6 godzinek, bo ciotka mnie prosiła, jak wpadnie kontrola to nie moja broszka postaram się grzecznie zachowywać i jak najwięcej obijać :*
-
Hej laski kochane:-))
Ależ wczoraj nasmędziłam, wszystko przez mój brak cierpliwości...a tu wieczorkiem prawie w nocy dopadł mnie ból owulacyjny i piękne kurze białko:-))w związku z powyższym ja dopadłam m. trochę był zaspany ale nie protestował...hmm... jednak czarownica ta moja ginka. Mówiła że owu powinna być przed weekendem a ja jej nie wierzyłam. Nie wiem czy coś z tego będzie ale humor mam lepszy.
Mid jestem po depilacji czuję się gładko:-)
Kasia trzymam kciuki:-)
Marcysiem a prywatnie nie masz możliwości sie do endo umówić?
Ruby szkoda że nie mam fb bo bym podglądnęła fryza;-) ja jestem omówiona do jakiegoś specjalisty stylisty;-) na 26 września i szukam inspiracji:-))Milka1991, madzikk, Kasia1407, chmurreczkaa, cinnamon cookie, midnight lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Dzień dobry, oto ja - córka marnotrawna
Ściskam wszystkie ciężaróweczeki, przybywa Was - to cieszy, rośnijcie zdrowo!
Te które wciąż czekają też ściskam i życzę wiary i wytrwałości, mi niestety ostatnio bardzo tego brakuje.... :*
Od razu mówię, że nie obiecuję, że wracam na zawsze ale jestem dziś bo... brakuje mi Waszego pocieszania i dobrych rad.
Od kilku miesięcy jestem w strasznym dołku, niestety ten stan się pogłębia. Dziś zaczęłam 23 cs, zmieniłam lekarza na gin-endo, zaczęłam brać bromergon a w tym cyklu znów próbujemy z Clo + dodatkowo estrofem no i ovarin. Przeraża mnie ilość hormonów, które w siebie pakuję M. się faszeruje Fertilmanem. Dajemy naturze czas do końca roku, potem inseminacja.
Jeśli pozwolicie mi na powrót to chętnie wrócę do zaglądania tu częściej
Milka1991, Kjopa3, Smerfelinka, Kasia1407, chmurreczkaa, cinnamon cookie, midnight lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMajju powroty mile widziane :* bardzo dobrze, że masz bromka jakby nie było sama na nim zaszłam jak miałam obciążenie wysokie w PRL. Estrofem tez nie jest mi obcy aczkolwiek brałam tylko jeden cykl. Warto wprowadzac zmiany, kto wie może na ciebie wlaśnie to podziała. Mocno ci kibicujemy i czekamy razem z toba na te lepsze dni
IR stylista na pewno cos wymysli, widzisz mówiłam twoja ginka zna się na rzeczy tylko ta nasza cierpliwość....Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Ruby dokładanie, nie wiem co sie ze mną dzieje, ale teraz to przegięłam, miałam zwyczajnego pms-a przed owu...chyba ten zeszły cykl tak na mnie wpłyną psychicznie.
Majju no witamy z otwartymi ramionami:-))Kochana jak coś zmieniasz to organizm zaraz zareaguje pozytywnie trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze:-)
Milka a ty kiedy masz następną wizytę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 14:10
-
Imię_Róży wrote:Marcysiem a prywatnie nie masz możliwości sie do endo umówić?
Idę prywatnie -
Marcysiem coś ty na staraniach nie przyoszczędzisz niestety, ja chodzę prywatnie do ginki i wszystkie badania robię prywatnie, bo inaczej czasowo to jakiś kosmos sie robi. No teraz mam "szczęście" bo mnie ginka wcisnęła na usg tarczycy i cycków na nfz:-)...nawet na same suple które mi przepisała to wydałam ponad 200 zł (ovarin 47 zł i fertilman plus 180 zł 120 tabletek) no ale czego sie nie robi żeby zajść)
-
Imię :* Doczytałam, że Ktoś się u Ciebie pojawił... Ściskam Cię mocno.
Też lecimy teraz z zestawem ovarin + fertilman no i przeklęte hormony
Poczytałam właśnie ilu dziewczynom na forum udało się po cyklu z Clo... i znów odżyła nadzieja...Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
majju witaj
no tak, ja też dzięki clo zaciążyłam, w drugim cyklu z clo się okazało że w 14dc urósł tylko jeden malutki pęcherzunio 12mm, mieliśmy z ginkiem zwiększyć dawkę w kolejnym i się pożegnaliśmy na za miesiąc jakie było zdziwienie gdy zadzwoniłam i powiedziałam, że chyba jestem w ciąży dodam jeszcze, że mój próg wtedy wynosił 7ng ! tak więc jestem chodzącym przykładem, że można
POWODZENIA !
IR wizyta tak jak przy suwaczku, 01.09 -
Imię_Róży wrote:Marcysiem coś ty na staraniach nie przyoszczędzisz niestety, ja chodzę prywatnie do ginki i wszystkie badania robię prywatnie, bo inaczej czasowo to jakiś kosmos sie robi. No teraz mam "szczęście" bo mnie ginka wcisnęła na usg tarczycy i cycków na nfz:-)...nawet na same suple które mi przepisała to wydałam ponad 200 zł (ovarin 47 zł i fertilman plus 180 zł 120 tabletek) no ale czego sie nie robi żeby zajść)
Wiem, że nie przyoszczędzę, ale myślałam, że może to co nie pójdzie na prywatna wizytę spożytkuję na coś innego wspomagającego starania... No nic... Wizyty prywatnie już poumawiane.
-
nick nieaktualny
-
Hej. Goście pojechali i wreszcie mam czas czytać i pisać. Nie ukrywam, że 3 osoby w domu więcej, w tym 2 dzieci to małe zamieszanie. Powoli kończyła mi się bateria . Dziś wysyłam moich w góry, więc siedzę do jutra sama. Mam nadzieję, przed książką, choć dopadł mnie syndrom wicia gniazda...
Widzę, że starania pełną parą. IR, trzymam kciuki, szanse spore na chłopaka , jak to pisząImię_Róży lubi tę wiadomość
-
Hej!
Majuś ja sama nie mogę się wygrzebać z dołka i też nie jestem w stanie pisać regularnie, ale nie dałabym rady tu nie zaglądać, bo już po kilku dniach zawsze brakuje mi forum
Marcysiem u mnie zapisy do endokrynologa na nfz są już na końcówkę przyszłego roku. Jak ostatnio się dowiadywałam, to był to listopad! A teraz mogły się już skończyć terminy na cały 2017. Też idę prywatnie, bo inaczej się nie da...
Imię Róży, Maju mój Mąż właśnie kończy kurację fertilmanem i za miesiąc powtarzamy badania. Bardzo jestem ciekawa, jakie będą wyniki. Tym bardziej, że teraz po operacji głównie leży, ale z kolei odżywia się lepiej. Zobaczymy... Mam ogromną nadzieję, że to pomoże. Ciekawa jestem, jakie efekty u Waszych mężczyzn przyniesie ten suplement.
Lecę upichcić coś dobrego i upiec cebularze. Jutro jadę z rodzicami i siostrą na grzyby i cieszę się, że pochodzę po lesie. Zawsze bardzo mnie to relaksowało
Miłego weekendu!Imię_Róży lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Majusia fajnie ze wrocilas.
Smerfie tylko uwazaj na kleszcze!
Marcysiem, sa specjalne maszynki do pierogow, dwa placki trzeba walkowac, nalozyc farsz i za jednym razem wychodzi ich 19 - polecam. Moja mama od poczatku tak pierogi robila (5 dzieci wiec normalnie to by sie zajechala;)). Tez mam taki sprzecik - 19zl.
Ja sie dzisiaj troszke poopalalam ale tylko troszke bo strasznie wialo. Jutro juz chyba ostatni cieply dzien, szkoda, prawdziwego lata u nas za bardzo nie bylo ale nawet gdyby to czlowiek i tak calymi dniami siedzi w pracy.
Dobrej nocki!Smerfelinka, Marcysiem lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015