Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Mid wizyta o 17.15 ale znając życie wejdę o 18.00 bo u mojej ginki są duże obsuwy czasowe. Ja też trzymam kciuki za twoją wizytę. Daj znać po. Z tymi badaniami to faktycznie przegięli pałę, no świństwo po prostu, tak naciągać ludzi na koszty. a można na nfz, tylko żeby ktoś ci raczył wcześniej powiedzieć...echh...
Trzymajcie kciuki dziewczynki bo z deka się stresuję
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Różyczka ja już po cały czas trzymam kciuki za Ciebie
Lucc te testy jakieś porypane ostatnio...mi też się @ spóźniła i to dużo, i skąpa była jak nigdy w życiu..oby Twoja już sobie poszła żebyś mogła zacząć starania, u mnie 9 dc...ale nie wiem ile dni tym razem będzie więc i owulacja nie mam pojęcia, chociaż na dziś jestem z m umówiona na romantic wieczór,
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
IR i Mid szybko po wyjsciu dawac znac.
Ciekawe ktora nastepna zaciazy:)
Lucc nie znam sie na plamieniach, pewnie hormony, moze stres?
Mid moze ten co sprzedaje jest na wakacjach.
To ja wszystko poplanowalam bo moj P raczej w tym udzialu nie bierze, jego interesuje tylko pokoj komputerowy;)Imię_Róży, midnight lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Ha ha madzikk u mnie to samo ja muszę ogarniać koncepcje przebudowy bo mój m. ma jakieś dziwne wizje;-))...i największy problem gdzie będzie ten bydlasty telewizor wisiał;-PP i że mały w pokoju musi mieć łóżko z wyścigówką;-PP
Madzikk a ty jak tam który dc?
madzikk lubi tę wiadomość
-
IR, faceci maja zupelnie inne podejscie, moj sie za to nie bierze bo wie ze i tak zrobie po swojemu, ale ufa mi. Ja mam to wszystko na glowie, chodzi tez o zalatwianie formalnosci, znalezienie wykonawcy, w sumie to bedzie moja dzialka i moj dom, ale staram sie to z nim konsultowac, Nic na sile. Caly tata ta wyscigowka to chyba jego marzenie z dziecinstwa;)
U mnie chyba 25dc wiec koncowka i za 10 dni wizyta u lekarza. Zadnych nadzieji i zadnych sikancow chyba ze do urodzin @ nie dostane, ale wydaje mi sie ze bedzie juz po;)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
madzikk - u mnie to samo Jak kupowaliśmy mieszkanie w marcu to dla niego było za wcześnie żeby planować, trzy miesiące przed oddaniem kluczy... wciąż za wcześnie. Teraz klucze mogą być każdego dnia (obiecali oddać we wrześniu, nie wiemy którego) a on nadal o niczym nie myśli Pomijając fakt, że trzeba wybrać płytki, panele itp. to przecież na nie czeka się czasami i 6 tygodni. Oczywiście musiałam się sama za to zabrać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEch,
przez rok czasu udało mi się wysikać jedną marną kreskę widmo- cień !
ile przez rok zmarnowałam, zasikałam testów ciążowych, owulacyjnych, potajemnie wyrzucanych gdzieś w koszach poza domem, żeby mąż nie widział...
ile zeżartych suplementów, wypitych ziół, 3 rozwalone termometry, nie licząc kasy na wizyty u gina,
ile kombinacji żeby w płodne dni było
ile odmówionych sobie drinków, herbat- bo za 2 h robię test owu
i ku*wa jedna marna kreska widmo-cień!
SORRY
wku**łam się!
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luc powodzenia w nowym cyklu. Tulę
Ja zaszłam najpierw w piątym cyklu rok temu a teraz w 14 po poronieniu a 19 w ogóle. Mam nadzieję,że mniej będziesz czekać. Byłam przygotowana już na więcej bo minął magiczny 12 cykl. -
Witam sie dziewczynki
Podczytuje was codziennie ale niestety nie mam kiedy napisać.
Lucc glowa do gory może tym razem sie uda. Ja w tym cyklu tez mialam podobne przemyślenia ze ile ja kasy na testy wydalam przez te 6 lat to juz bym miala dobry samochód nie wliczajac kasy na leki i gina bo to mnie kosztuje ok 500/600zl miesięcznie. No ale coz podnioslam sie i znowu kupilam testy itd i walczę dalej
IR jak po wizycie? Oby owulka sie zblizala. Mam nadzieje że będziesz miała dobre wieści
Mid udanego wieczoru życzę
Ja dziewczynki wysikalam dzisiaj dwie kreski ale na teście owu a bylam pewna ze nici w tym cyklu ale jakieś szanse sie pojawily ale niestety nie potwierdzę tego bo gin na urlopie. Tempka tez poszla dzis w dół no mam nadzieje że cos sie szykuje M musze dzis dorwać cho ma dzisiaj ciężki dzień w pracy to nie wiem co mi z tego wyjdzie.
A tak po za tym poleccie mi cos domowego na przeczyszczenie Kurcze nigdy z tym problemu nie mialam ale od dwuch tyg zero wyprozniania I trochę sie zaczynam martwić. Dzis to mnie tak brzuch bolal ze myslalam ze rodze. Właśnie wcinam śliwki bo slyszlam ze dobre. A wy cos polecacie?midnight, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Po wizycie wyszłam naładowana pozytywnie, owulacji powinna być w weekend lub wcześniej z lewego jajcora choć i w prawym jajko się kluje. Mamy zielone światło, aha ginka moje wyniki tarczycy skonsultuje z endo kolegą i powie mi co i jak w razie czego to szybciutko na wizytę pójdę i jeszcze mi załatwiła na przyszły wtorek usg tarczyca i piersi bo w pakiecie na NFZ. Uwielbiam ją za to szybkie działanie .
Lucc rozumiem Cię ja dopiero po hsg zobaczyłam prawdziwą kreskę na teście i też niedługo rok stuknie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 21:29
madzikk, Milka1991 lubią tę wiadomość