Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha i biorę od dzisiaj ovarin a m. Ma brać fertilman plus, powiedziała że co prawda płodni jesteśmy ale te preparaty są rewelacyjne i podbiją jakość jajeczek i chłopaków ☺także zakupiłam i bierzemy ☺
Mid a ty jak tam?
Kasia suszone śliwki i woda przegotowana na mnie działa ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 21:36
midnight lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Lucc tule. Niektore zachodza w pierwszym cyklu a niektore musza troszke poczekac. Kciuki za kolejny cykl, oby ta kreska widmo przerodzila sie w tlusciutka kreche przy nastepnym sikancu
Kasia, Dla ciebie siemie lniane, grapfruity, gruszki, kawa (ale naturalna), i kiedys na mnie papieros dzialal, wystarczylo zebym raz sie zaciagnela (ale tej metody juz nie stosuje - palenie jest bardzo szkodliwe!). A tak wogole to dwa tygodnie to zdecydowanoe za dlugo, ja bym juz byla u lekarza.Kasia1407 lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
IR super wiesci No to zapowiada sie udany weekendzik A co to ten ovarin? I to drugie dla M? Moze ja bym swojemu kupila
Ja właśnie na jadłam sie sliwek jutro kawka na czczo może cos ruszy A jak nie to do apteki jutro pójdę na cos przeczyszczajacego -
Kasia tanie te preparaty nie są ale, bez recepty i ponoć efekty niezłe, ten dla m. to Fertilman plus i pisze że pozytywnie wpływa na jakość nasienia podczas starań o dziecko, a ovarin dla kobiet podbija ładnie hormony i jajeczka, powiedziała że nie zaszkodzi a napewno pomoże i ja na to liczę☺
Kasia1407 lubi tę wiadomość
-
Hej
Madzik mam nadzieję że w końcu sie odezwą..bo zaliczka wpłacona, a czas mieli do końca sierpnia..U mnie odwrotnie, m chciałby wszystko po swojemu i złośći się jak coś neguję
Najchętniej już by coś robił. tylko działki brak.. bo na początku chcemy postawić cokolwiek, żeby można było chociaż na weekend przyjechać.
Lucc tulę :* nie poddawaj się!
Kasiu udało sie dorwać m? dawno już nie miałam problemów z zaparciami, śliwki jak najbardziej-suszone, jak młoda ma coś z brzuchem to każa dawać siemię lniane-wg jednej lekarki siemię na wszystko , jabłek możesz więcej jeść, zapomnij o czekoladzie, i nie wiem co jeszcze...u mnie czyściło-ale to czyściło fest jak jadłam dużo płatków owsianych i otręb...
I potwierdzam słowa Madzik- 2 tyg to długo, szczególnie że skarżysz sie na ból...a to już źle świadczy..żeby Ci się coś nie popsuło, dawno dawno miałam takie problemy, dwa tyg zaparcie potem dwa dni sraczki...na szczęście jakoś to wyregulowałam, ale namęczyłam sie...
może stresu za dużo? bo u mnie to był prawdopodobnie zespół jelita drażliwego, a pomógł mi wtedy portagen, to piszę ku przestrodze- z tym nie ma żartów, jak coś to leć do lekarza, bo różne rzeczy mogą sie dziać..
Imię Roży to super wieści, a tak się martwiłaś, a tu pracowity weekend przed Tobą
A o wizycie już pisałam, tylko chyba zapomniałam dodać że to po wizycie dalej wiem tyle ze szanse są, kwas foliowy, acard, clexane...tyle że refundowany, i ta mutacja V-Leiden wg niego była przyczyną...
Imię_Róży lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Luccecita wrote:Ech,
przez rok czasu udało mi się wysikać jedną marną kreskę widmo- cień !
ile przez rok zmarnowałam, zasikałam testów ciążowych, owulacyjnych, potajemnie wyrzucanych gdzieś w koszach poza domem, żeby mąż nie widział...
ile zeżartych suplementów, wypitych ziół, 3 rozwalone termometry, nie licząc kasy na wizyty u gina,
ile kombinacji żeby w płodne dni było
ile odmówionych sobie drinków, herbat- bo za 2 h robię test owu
i ku*wa jedna marna kreska widmo-cień!
SORRY
wku**łam się!
Lucc sorry:-* ale ubawiło mnie to,tak jakbym o sobie czytała z tą różnicą ze już testów poza dom nie wynoszę tylko sikam oficjalnie na setki testów...nie chcę wiedzieć co mój m. o mnie myśli w takich chwilach|:-PPP
-
nick nieaktualnyWitam z kawką
IR
do tego ovarinu już kwasu foliowego brać nie musisz, bo tam jest akurat 400 j.,
a i warto pochodzić po aptekach, bo w pierwszej lepszej zapłaciłam 66! zł, a potem popytałam i znalazłam za 44 zł
dobra dziewczyny, nie smęce już
zastanawiam sie tylko jaki plan obrac na ten nowy cykl, ale chyba na luzie jeszcze podejdę, bez mierzenia tempki itp., bo na urlopie jeszcze tydzień jestem i różnie wstaję
-
nick nieaktualnyHej kobiety,
Kasiu zawsze miałam problem z zaparciami, teraz jest znacznie lepiej, ale czesto właśnie jem sliwki, owoce i piję duzo wody. Może tez duże ilosci magnezu sprawiaja że jest lżej....
A ja obudziłam się o 5.30 rano z myslą , że idę dzisiaj do fryzjera! zamówiłam wizytę i właśnie wróciłam z long bobem na głowieSmerfelinka lubi tę wiadomość
-
Lucc myślę ze to dobry pomysł zeby jeszcze na luzie..odetchnij puki masz urlop, kochajcie się ile wlezie i nie myśl o termometrach
Ruby pochwal sięLuccecita lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Hej...
Lucce doskonale Cię rozumiem. Ja od jakiegoś czasu mam to samo Wk*rw i deprecha na zmianę i już brak mi sił Ściskam mocno!
PS W domu nie mam komputera, a w pracy czasu na forum Zresztą nic ciekawego nie mam do napisania... Ale poczytuję Was na bieżąco w telefonie.
Buziaki dla wszystkich :***👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Jejku dziewczynki chyba jakiś taki czas trochę depresyjny. Ja mam zanik energii i zaczyna mi się pms, dałam dzisiaj próbkę pms-a w pracy, trochę za wcześnie bo owulki jeszcze nie było. I właśnie ciekawa sprawa bo nic tej owulki nie zapowiada, susza jak na Saharze nie wiem gdzie ona wczoraj te jajeczka widziała:-(( przecież nawet jak działamy, to prędzej się zatrę niż zaciążę bez śluzu;-(
...już mi się w łeb coś robi, nie mogę sie skupić na niczym tylko myślę kiedy zaciążę, i kiedy będę mogła zrobić test, co z tarczycą czemu poroniłam koszmar...
Nie umiem się tak fajnie wyluzować jak w lipcu, a bardzo bym chciała. Chyba muszę odciąć forum na jakiś tydzień to mi sie łeb przewietrzy;-((Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 13:38
-
IR przywoluje ciebie do porzadku! Pamietaj ze stres podnosi prolaktyne co moze opoznic lub spowodowac ze owulki nie bedzie. Nie szukaj sluzu i nie czekaj az cie jajniki zaczna bolec (bo nie zawsze musza) tylko dzialaj. Na sluz jest dobry wiesiolek i siemie lniane i do roboty z m;) daje tobie max 3 miesiace ale pamietaj na luzie!
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Madzikk żrę siemie, olej z wiesiołka witaminę b6 i d..pa blada...dobrze że w weekend mamy imprezę wyjazdową z noclegiem poza domem bo bym w necie przesiedziała, juto w robocie też dużo zajęć to może przestanę obsesyjnie o tym wszystkim myśleć;-P
Chcę mieć LWD ale a mam maxi wku...w:-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 15:09
-
No wiesz co IR ? wstydź się ! Ty wieczna optymistka powiewasz tu takim pesymizmem? Byłaś zawsze numer 1 w pocieszaniu nas jak Ty zwątpisz to kto będzie tak dobrze wspierał dziewczyny i napawał tu dobrym nastrojem hmm? Musisz się zająć czymś, żeby choć na chwilę odciążyć umysł
-
Czytam o plemnikach, jajkach, tarczycy ..aaaaaa...zaraz zwariuję...dzisiaj się już żegnam dziewczynki odcinam się od neta żeby nie zgłupieć i obrobić wreszcie papierologię w robocie:-)
Właśnie umówiłam się na depilację całych nóg z bikini włącznie także sado maso mnie czeka, to mi sie głupot odechce;-)
Milka:-* MadziKk macie rację wietrze głowicę i wracam z lepszym nastawieniem Miłego dnia dziewczynki:-)Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Marcysiem u mnie na NFZ czeka się rok
Imię R super,że rośnie a jak nie pobolewają to dobrze. Mi ostatnimi czasy też owulacja mniej bolała. Trzymam kciuki
Ruby pokazałaś tą fryzurkę już?Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny