Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój się już teoretycznie kwalifikuje do biopsji. Udało mi się umówić do endo na poniedziałek, to się dowiem.
Odbiło, narobiło nadziei, sprowokowało do zrobienia testu, ale ten potwierdził, że nic z tego
Edit: Właśnie zaczęłam nowy cykl. Nie udało się w urodziny, to może imieniny będą szczęśliwsze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 21:40
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Maju dziewczyny świętują dalej dzień kobiet
Madzik właśnie jak tam sytuacja wygląda u ciebie? Ile to już minęło od IUI ?
Edycik u ciebie to niedługo jakąś owulka się chyba szykuje?
Katiusza a u ciebie jak tam sytuacja? Była ta owulka czy jednak tak jak przypuszczałas? Kiedy ty masz wizytę u gina? Mam nadzieję że nie szykuje ci się kolejny tasiemiec? -
Hej dziewczynki:)
U mnie dzisiaj 12 dzien po iui, od wczoraj pobolewa mnie brzuch jak na okres I znowu zaczely mnie piersi bolec (pewnie progesteron spada), chyba nic z tego. Ale mam chociaz inna dobra wiadomosc, moja przyjaciolka (miala dwa poronienia) wczoraj wysikala dwie kreseczki, mam nadzieje ze tym razem sie uda, jest po badaniach genetycznych I na specjalnych lekach, bardzo chcialabym zeby sie jej udalo. Zachodzi caly czas w pierwszym miesiacu staran.
Widze ze ostatnio same ciezarowki sie udzielaja:)
Bede z wami szczera, mam juz dosc staran, jejku jak mi sie juz nie chce:)Kasia1407 lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Hej
Madzikk trzymam kciuki za dwie kreseczki u Ciebie i cieszę się z powodu koleżanki
Ból piersi i brzucha to objaw dokładnie taki sam jak na początku ciąży więc nic nie przekreślaj. Sikaj jutro i wszystko będzie jasne
Lucc co u Ciebie ?
Edycik, Katiusza, Paryżetka meldować się
A chmurki to już tu nie widziałam hohoho czasu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 10:03
-
Madzik tak jak Milka pisze niczego nie przekreślaj tylko testuj a my czekamy na wieści A to że masz już dość to ja w 100% rozumiem i czasami warto zrobić przerwę i troszkę od tego odpocząć Trzymam kciuki.
-
nick nieaktualnyMilka dziękuję, do dupy
poprzedni cykl straciliśmy przez moją infekcję, w tym cyklu wygląda na to, że męża centralnie w płodne nie bedzie w domu.
mam szczerze ochotę rzucić te starania w cholerę, bo co mi z tego, że wydaję kase na suplementy, monitoringi, katuję się wykresami i testami, skoro jego ciągle nie ma ?? nerwicy się prędzej doczekam niż ciąży !
-
Lucc dokladnie, bo iui eliminuje glownie tylko problem wrogiego sluzu.
I zupelnie cie rozumie, starania normalnie chec do zycia odbieraja.
Ale wiecie co, mam jednego testa ktory jest przeterminowany (do lutego 2017), wiec jak nie zapomne to sikne w niedziele, bo i tak bede musiala kupic nowe testy.
Mileczka ty juz prawie rodzisz:)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Lucc zwięźle i dosadnie no to faktycznie kiepsko jak chłopa nie ma...Bo z pustego to i Salomon nie naleje. Szkoda że nie da się robić iui z użyciem materiału samemu w domu to problem byłby z głowy
A tak ogólnie rzecz biorąc to właśnie nie miałam na myśli starań tylko ogólną egzystencję jak w pracy, jak córcia?
Madzikk to już zaciskam kciuki za przeterminowany test haha. Może okaże się szczęśliwy
No ja już na końcówce...sama w to nie wierzę. Rok temu zaczynałam przygodę z Wami na ovu i wychodzi że rok później zostaje mamą -
nick nieaktualnyMilka moja corcia z kwietnia, to piekny miesiac na rodzenie
Wlasnie zazyczyla sobie ryz z truskawkami i bita smietana na kolacje, wiec co zrobic, lece pichcic wina sobie polalam,
przez te starania skoncze albo z nerwica albo w AA!
Madzik sikaj jutro!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 17:50
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Dziekuje:)
Dostalam @, jeszcze nie boli, pewnie w nocy bede umierala...
Jeszcze sie nie poddalam. Od dawna nie ufam prawemu jajnikowi I jajowodowi. Jajowod byl przytkany I go odetkali podczas hsg, a prawy jajnik zawsze mnie boli bardzo podczas owulacji (jakby mnie rozrywalo) wiec moze jest z tym jajnikiem cos nie tak, moze pozrastany. Mam nadzieje ze kolejna owulka bedzie z lewego, najlepiej jak dwa jajeczka tam urosna, lekarz zwiekszyl ilosc hormonow wiec jest nadzieja.
Wracam do biegania, dzisiaj zaczelam od chodzenia, ale zrobilam az 7km:)Milka1991 lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Maaaaadzik nie tak miało być Ale najważniejsze, że się nie poddajesz! Tak trzymaj. Powiem Ci, że jak ja miałam hsg to też mi przetykali któryś jajowód i jak powiedziałam o tym mojej gince to mówiła, że takie przetkanie pomaga na kilka miesięcy potem znów się zatyka Więc życzę Ci mega owulki i wielu jajec z lewego :*
madzikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny