Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucc,z P narazie ok, ale od dzisiaj mam znowu zastrzyki brac, az sie boje. Zaczelam biegac, moze to pomoze:) wogole to w szoku bylam, bo juz ponad dwa lata minely jak przestalam, a tu wczoraj przebieglam 2km bez przerwy, wiec kondycje mam dobra. U nas juz wiosna, ale poczekam do polowy kwietnia I bede bigala rano przed praca jak kiedys.
Na przyszly wtorek jestem umowiina na podglad, wiec pewnie iui bedzie w piatek 24, mam nadzieje, bo P ma miec tego dnia jakis egzamin. Ale czuje ze tym razem sie nam uda:)
A ty Lucc na dniach starania rozpoczynasz?Milka1991 lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Madzikk powodzenia w nowym cyklu.Trzymam kciuki żeby teraz IUI się udało Super,że zaczęłaś biegać.Ja to nigdy kondycji nie miałam i chęci do biegania. Teraz to już w ogóle mam dni,że przejdę 200m i mam straszną zadyszkę.
Lucc,Paryzetko,Edycik jak u Was? -
nick nieaktualny
-
Dziekuje:)
Kjopka ale teraz to ty biegac nie musisz, wrecz nie powinnas:)
Urodzisz I po roku bedziesz biegac za dzidzia:)
Kondycje sie buduje miesiacami (nejlepsze sa interwaly).
Ale mam zakwasy...
Lucc, to tak jak ja, jedziemy na tym samym wozku:)
Dziewczyny poznikaly:/ a Chmureczka?
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Madzik gratuluję podejścia i tego że się nie poddałas. I oczywiście trzymam mocno kciuki za ten cykl
Edycik co tam u ciebie słychać?
Lucc @ się kończy to i wkrótce staranka się rozpoczną Mam nadzieję że owocnemadzikk lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Milka pisała żebym przekazała więc tak czynię
"Kornelia jest na świecie waży 2900g, 53cm, 10 apgar, o 10.30 postanowiła wyjść. Urodziłam w 3,5h nie było tak źle. Obyło się bez zop na samym gazie "Kasia1407, madzikk, Luccecita, Schmetterling, Edycik lubią tę wiadomość
-
Hejka, zniknęłam na trochę, ale w tym cyklu walczyłam z tarczycą - już jestem po biopsji i czekam na wyniki. Wczoraj byłam u mojej ginki - pani doktor nie zbagatelizowała moich cieni na testach i kazała porobić dalsze badania. Proga po owulce i, po konsultacji z hematologiem, badania w kierunku zespołu antyfosfolipidowego. Wizytę mam w piątek
Staranka jakoś nie wypaliły, bo od piątku do niedzieli mieliśmy gości i padliśmy ze zmęczenia
To tyle u mnie
Madzik, termin iui na 24go aktualny?
Edycik, a jak Ty? Będziesz miała to hsg?
Chmureczko, odezwij się :*
Buziaki dla wszystkich8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetko super,że lekarka nie zbagatelizowała cieni na testach. Trzymam kciuki za wyniki biopsji. Na pewno będą dobre.
Edycik co u Ciebie? Też myślałam o Tobie,dawno się nie odzywałaś.
Madzik kciuki zaciśnięte -
nick nieaktualny
-
Partyzerka kciuki za wyniki biopsji. A ty nie mialas wczesniej badanego proga? Te cienie to faktycznie ciekawa sprawa.
Lucc, czasem tak bywa, odpocznij moze troche I wrocisz do staran ze zdwojona sila, a moze samo sie wszystko rozwiaze:) tego tobie zycze.
Bylam wczoraj na przegladzie, wysiedzialam trzy jajka, dwa na prawym, jedno na lewym, wczoraj podalam zastrzyk na wyklucie I jednak iui jutro o 11, licze na lewe jajko:) mam tylko nadzieje ze wczesniej sie nie wykluje, jajeczka mialy wczoraj o 8:30 rano po 18mm. Dzisiaj strasznie zmeczona jestem, te hormony sa wykanczajace. Dziekuje za kciuki, od jutra od 11 sciskajcie jeszcze bardziej I nie puszczajcie przez 38 tygodni;)Milka1991 lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Madzikk bardzo,bardzo mocno trzymam kciuki
Lucc wiem coś o tym. Ostatni szczęśliwy cykl nie miałam żadnych nadziei bo jedno dwa dni przed i jeszcze Dupka nie chciałam brać bo nie widziałam sensu. Zdrowia dla Twojego męża. Z plecami ciężka sprawa.Luccecita, madzikk lubią tę wiadomość
-
Partyzerka mam nadzieje ze sie wszystko wyjasni.
Jestem juz po iui, okazalo sie ze moj P mial ostatnio 17,4mln a teraz 26,4mln. Jest dobrze:) sikac bede 8 kwietnia, chyba ze @ przyjdzie, ale ja wiem ze juz sie nie zjawi:)
Dziekuje za kciuki:)
A Edycik dalej sie nie pojawila:/ 100% reset...
Ja tez znikam na jakis czas;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 12:16
majju, Kjopa3, Milka1991 lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny zostało mi 6 dni do okresu i mam przezroczysty wodnisty śluz czy może to świadczyć o ciąży? dziś tem 37,00 wczoraj 36,9Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz
-
nick nieaktualny