Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rudzialka wrote:Kochana, my 13.06 br. wzieliśmy ślub więc jestem świeżą szczęśliwą mężatką tradycjonalistką i staramy się 1-wszy miesiąc.
Dlaczemu uważasz że nie był owocny? Mówisz tak aby się nie nakręcać?
Fajnie, 1 cykl starań i od razu zaskoczyłooo, miejmy nadzieję!!
Ja też jestem dość świeżą mężatką bo od grudnia 2014
Nie mam żadnych objawów, tylko troche sutki wrażliwe od owulki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 18:05
Rudzialka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka30 wrote:Fajnie, 1 cykl starań i od razu zaskoczyłooo, miejmy nadzieję!!
Ja też jestem dość świeżą mężatką bo od grudnia 2014
Nie mam żadnych objawów, tylko troche sutki wrażliwe od owulki...
no cuż.. u mnie tak się zaczęło. Najpierw sutki, potem piersi od strony pach, potem brzuch "o ho, będzie mejoza (tak nazywam okres:)", a dziś zmęczenie i trądzik. Kto wie, może mejoza jeszcze przyjdzie - ale z Wami Kochani nie da się o niej myśleć hehe -
nick nieaktualny
-
Haniu, witamy Współczucia z powodu dotychczasowych doświadczeń Trzymam kciuki za bardziej przychylne wiatry. Wierzę (chcę w to wierzyć...), że przy wielu nieszczęściach, które nas spotykają, z punktu widzenia czasu okazuje się, że wniosły coś dobrego w nasze życie.
Rudzialka - kciuki!!! Fajnie byłoby drugi test, skoro jakiś masz, ale o tej porze może być negatyw, bo to po prostu taka pora i początek. Jutro beta-marsz!, bo przy niej chowa się każdy test Kurczaczki, byłoby cudownie!!! ))
szynszyl - bez przesady, nie musi być sterylny Palce wkładające tampon też nie są sterylne Ja swój myję mydełkiem, czasem gąbeczką. Co parę dni spryskuję spirytusem do odkażania narzędzi medycznych - ale być może to kwestia skrzywienia zawodowego i tego, że myję go dopiero po obudzeniu się, a nie zaraz po pomiarze, więc jestem wtedy spokojniejsza, że wybiłam wszystko, co w międzyczasie mogło narosnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 18:41
-
Spokojnie. Ja sobie po chwili uświadomiłam, że jeśli rano był bledzioch, to teraz może być negatyw, bo o tej porze jest mniejsza koncentracja
Oddychaj, oddychaj... i leć jutro na betę (wieeeeem, łatwo mówić, sama pewnie bym nogami przebierała ).Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 19:06
Rudzialka, Natka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzialka wrote:tak jak radziłyście - zrobiłam drugi test przed chwilą, test paskowy 25mIu/ml, ale negatywny. Beznadziejny jest... nic a nic
Jutro zrób betę tak będzie najlepiej w sumie to mam trochę wyrzuty że ci też wspomniałam o drugim teście, niepotrzebnie teraz się będziesz stresować... -
Ruby wrote:Jutro zrób betę tak będzie najlepiej w sumie to mam trochę wyrzuty że ci też wspomniałam o drugim teście, niepotrzebnie teraz się będziesz stresować...
OJ tam oj tam
nic się nie dzieje - zaraz ide na koncert Renaty Przemyk więc zapomnę. Obawiam się że w nocy mogę nie przespać -
nick nieaktualny