X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna - do usług:)

Zizi leć leć na betę, kciukasy dalej trzymamy :)

Jeszcze Rudziala na betę , także zaciskamy mocno :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 17:52

• Hannia123 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzialka i Zizi za Wasze jutrzejsze bety &&&&&&&&&&&&&&&&& :)

1usai09khne0c7t3.png
  • Rudzialka Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie lepsza widoczna II kreska na żywo niż w negatywie:D

zizi, Hannia123 lubią tę wiadomość

• Natka30 Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna wrote:
    TADAMMM... :) <3

Beta HCG 34,2 mIU/ml

40cd9c1d8021b1f0fe6cce723c6af3a0.png

Gratulacje!!! Bardzo się cieszę i ściskam mocno :)

Błękitna lubi tę wiadomość

05a5dc343a95c3abdf4420765179411e.png
  • szynszyl Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje Błękitna!!!! cieszę się, że nie musiałaś długo czekać :) trzymam dalej kciuki za jutrzejsze wyniki dziewczyn :)

ale radośnie :)

3jgx3e3kscbj73hd.png
  • Natka30 Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze reszta testujacych dziewczyn dopisze jutro swoje bety to w ogole bedzie fiesta :P ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna! Gratulacje! :) :*

Zizi i Rudzialka trzymam kciuki za jutro i czekam na dobre wieści ! :)

Dziewczyny spokojnie bo za 2 miesiące wątek wygaśnie z powodu braku starających się :D

Bratek lubi tę wiadomość

• Bratek Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaleście naprodukowały tekstu. Miałam w pociągu problemy z wi-fi i ciągle rozłączało.

Błękitna - GRATULACJE!!!!!!!! Mówiłam, że będzie dobrze!!!

Rudzialka - czekamy na wieści.

Współczucia dla tych, którym na razie się nie udało.
    U mnie negatyw, że hej. Teoretycznie jeszcze o niczym nie musi to świadczyć, ale... wiadomo, że szkoda będzie, jeśli znooowu się nie uda.
    No nic. Urlop zaczynamy - nawet na nasz przyjazd pogoda się niezła zrobiła. Wprawdzie mój goopi cykl tak się ułożył, że przeważająca część urlopu minie pod znakiem okresu, ale tak czy inaczej - mamy wooooolneeeee. Niestety, póki co nasze głowy jakby nie potrafiły przyswoić tego, że możemy się wyłączyć z trybu zadaniowego, nie mniej niesamowicie się cieszę. Jeszcze tylko muszę rozszyfrować Męża klawiaturę, bo brakuje mi części znaków - stąd nietypowo, bez żadnych emotek.

nusia., Błękitna lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • A-nisia Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez gtatuluje i bardzo sie ciesze! Trzymam kciuki za reszte testujacych dziewczyn! Chyba ta grupa faktycznie przynosi szczescie:):) oby!

zizi, Błękitna, Mundek lubią tę wiadomość

ex2banlianb8bcf2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek- tak jak piszesz, dopóki nie ma @ nie mamy pewności czy rzeczywiście się nie udało. Wyluzuj się, spędź trochę czasu z małżem i miłego, udanego wypoczynku :)

Bratek, Hannia123, ruda69742 lubią tę wiadomość

• renate Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna cieszę się razem z tobą i ogromnie gratuluję!!! Prześlij nam tu teraz wiruski :D

Błękitna, Bratek lubią tę wiadomość

mybvl0p.png
  • Majetta Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna gratulacje!!:)

ja już mam wyniki FSH(4,29mIU/ml) i LH (3,92mIU/ml) a więc nie dość, że w normie to stosunek jednego do drugiego jest 1:1 :)

zizi, Natka30 lubią tę wiadomość

07/2017 💕 Misia
    07/2021 💔7tc Aniołek
    04/2022💕Gaja 🌈
  • Błękitna Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przesyłam duuuużo wirusków Kochane.... duuużo dużo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&...

zizi, renate, Hannia123, Bratek, Mundek lubią tę wiadomość

178158129f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majetta to chyba dobrze:)

Dobrze, że któraś dziewczyna wspomniała o przetestowaniu termometru w wolnym czasie, tak też zrobiłam, okazuje się że źle go wkładałam i miałam różne pomiary, powinno się pod język dość głęboko, a ja raz tak a raz siak i dwa termometry różnie pokazały. Powiem wam że zupełnie inne temperatury wychodzą jak tylko zmienię miejsce np. lekko pod język 36,6 , mocniej pod język 36,9 a zupełnie tak na lajcie 36,2 Chyba znalazłam odpowiednie miesjce bo po kilku testach oba termometry pokazują mi taką samą temp.

• Natka30 Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my sie potem dziwimy skad takie skoki temperatury ;)

Bratek, Mundek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka30 wrote:
    A my sie potem dziwimy skad takie skoki temperatury ;)

Natka dokładnie , aż wstyd ,tyle czasu zmarnowałam a tak może wiedziała bym na czym stoję w tym cyklu:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękitna łapię wiruski i zarażam się :)

Ruby, ja to robię już tak mechanicznie, że zawsze ląduje w tym samym miejscu (tak mi się wydaje przynajmniej), ale rzeczywiście wcześniej próbowałam co gdzie i jak. Do termometru też była dołączona ulotka z obrazkami- czyli w którym miejscu pod językiem jaka temperatura, im głębiej tym cieplej więc mniej więcej miałam pojęcie gdzie go umieścić

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny miałam chwilę więc w pierwszym poście na pierwszej stronie zrobiłam edit i dodałam całą listę dziewczyn na tym wątku. Przy każdej będę zaznaczać datę zafasolkowania i przy okazji będziemy wiedzieć ile nas jest i kto już jest szczęśliwcem. Jest nas serio bardzo dużo więc ciężko zapamiętać, próbowałam sprawdzać wyrywkowo na stronach ale jak bym kogoś pominęła to proszę dać znać i nie obrażać się ;)
    Na razie błękitna ma serducho a u dziewczyn które czekają na betę zaznaczyłam tylko beta:)

Chyba, że ktoś się z tym nie zgadza to dać znać usunę nicka ale myślę, że to nie jest zły pomysł:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 20:24

zizi, Błękitna, Majetta, Natka30, renate, Mundek lubią tę wiadomość

• katrina Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Jak myślicie, duże mamy szanse przy drugiej IUI przed pęknięciem pęcherzyków przy 5,5 mln plemników (po preparatyce) i 80% ruchliwości? Pękły aż 3 pęcherzyki i mam wielkie nadzieje, ale nie wiem czy nie nakręcam się znowu :(

218e4a5b0c959b6fea16ea193224b80f.png

relgx1hpnsuaq9hd.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hannia123 wrote:
    Rzeczywiście ciężko za Wami nadążyć z czytaniem, a w pracy nie było warunków :)

Gratuluję bladziochów :) i Błękitna ja też widzę tam drugą kreskę, a jak Twoja beta?

Ja zawsze miałam cykle 32-35 dni, ale od poronienia póki co czwarty cykl i miałam od 26 do 29 dni.

Nusia ja już też spisałam wczoraj ten cykl na straty, a dziś mi temperataura wystrzeliła z powrotem do góry od lini kontrolnej i już sama nie wiem co mam o tym myśleć. Może u Ciebie też odbije jeszcze? Nie nakręcam się, ale jak nie zleci, a utrzyma się do środy to też robię test.

Kjopa3 przykro mi, że też musiałaś to przejść... Znasz powód poronienia? I kiedy Ty testujesz w tym pierwszym cyklu, żebym mogła pozaciskać mocniej kciuki:) ?

Ją poroniłam w domu. Więc badań nie histo nie robiłam. Prawdopodobnie tarczyca bo mam dość mało hormonów ale w normie i dostałam Euthyrox. Ją zaczynam w tym tyg. owulację a następną @ 30 lipca.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
‹‹ 28 29 30 31 32 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ