Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRuby super pomysł Trzeba było to uporządkować bo sama zaczynałam się gubić w tym wszystkim
Katrina, chciałabym Ci pomóc, ale nie mam pojęcia
Kjopa to ten tydzień jest Twój, działajcieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 20:55
Kjopa3 lubi tę wiadomość
-
Rudzialka jak byłam w ostatniej ciąży, to z ciekawości zrobiłam test owulacyjny i wyszedł mi ładniejszy niż przed owulacjami Nie był to początek, może 7-8 tydzień ciąży, wiec i hcg było sporo. Ale czytałam, że nie u wszystkich dziewczyn to się potwierdza.
-
Rudzialka wrote:Kochane, powiedzcie mi, jesli sie orientujecie, czy ma cos wspolnego pozytywny test owu przed prawdopodobna ciaza?
ja też wyczytałam, że u niektórych w ciązy testy owy wychodzą pozytywne, te które widziałam na wykresach byly robione na początku ciąży -
nusia, dzięki!!!!! Zastanawiam się nawet czy na czas urlopu nie odpuścić sobie tempki Mam tylko nadzieję, że przez to nie zacznę brać w cały świat Euthyroxu i moja tarczyca nie obrazi się za mniejszą regularność, ale… eeeee, bez przesady Ja jej się poobrażam
Ruby wrote:Dobrze, że któraś dziewczyna wspomniała o przetestowaniu termometru w wolnym czasie, tak też zrobiłam, okazuje się że źle go wkładałam i miałam różne pomiary, powinno się pod język dość głęboko, a ja raz tak a raz siak i dwa termometry różnie pokazały. Powiem wam że zupełnie inne temperatury wychodzą jak tylko zmienię miejsce np. lekko pod język 36,6 , mocniej pod język 36,9 a zupełnie tak na lajcie 36,2 Chyba znalazłam odpowiednie miesjce bo po kilku testach oba termometry pokazują mi taką samą temp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 21:59
-
A tak w ogóle, to chciałam się poskarżyć i zgłaszam, że mój paskudny Małż Żartowniś chyba nie da mi żyć, zanim małpa nie nadejdzie
Poszliśmy dziś zrobić inauguracyjną trasę i m.in. zahaczyliśmy o pyyyycha miejscówkę z goframi. Przychodzi do wyboru, a Misiek: "Kochanie, Tobie, to chyba z ananasem? "
Po drodze zauważyliśmy PoloMarket - okazuje się, że jakby co, czynny do 23:00. Ja się cieszę - w znaczeniu takim, że zawsze można wieczorkiem po piwko podskoczyć... A Mój Małż:"Uffff, Misia, będzie, gdzie latac po kiszoną kapustę".
No co za małpa.....nusia., renate lubią tę wiadomość
-
JoanaDarc wrote:A ja własnie przetestowałam swój termometr( różowy kardioline )
wnioski:
- mierzenie temp. w ustach jest nic nie warte
- czas zmienic termometr albo miejsce
mierzyłam chyba z 10 razy i za każdym inny pomiar -
nick nieaktualny