Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
CzekającaMama wrote:Hejka Kochane
Przeczytałam wszystko, chociaż niestety nie mam czasu żeby każdej coś odpisać, więc powiem ogólnie: Kochane jutro zrobię test albo betę w sobotę, chociaż i tak wcześniej pewnie przyjdzie @. Odpuszczam sobie dalsze starania, bo nie mam siły. Bardzo Wam dziękuję za wsparcie i wiarę we mnie, że będę mamą, ale odpuszczam dalsze starania z różnych powodów. Będę wskakiwać, żeby zobaczyć co u Was i składać gratulacje, ale ja mówię pas, a bynajmniej na jakiś czas.
Już za Wami tęsknię, ale muszę po tych kilkunastu miesiącach po prostu trochę zapomnieć o staraniach itp.
Ściskam Was wszystkie i każdą z osobna
Kochana! Doskonale Cię rozumiem, bo i mnie ostatnio takie myśli nadchodzą, ale bardzo chciałabym, by los spłatał Ci figla i byś jutro była szczęśliwą posiadaczką dwóch kreseczek Ściskam! Byłaś tu promyczkiem optymizmu i mam nadzieję, że on nie zgaśnie. Żegnać się nie zamierzam i wciąż trzymam kciuki! My też będziemy tęsknić Trzymaj się i pisz jak tylko najdzie Cię potrzeba!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 22:55
katiuszaa lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑38 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
jakoś mi smutno jak dziewczyny piszą, że odchodzą. CzekajacaMamo - z całych sił życzę Ci, żebyś w końcu została mamą, tylko kobieta zrozumie kobietę, instynkt macierzyński jest w nas tak silny a nie wychodzi. Fajna z Ciebie kobitka i mówię Ci jak odpuścisz to zaskoczy, ja to czuję Podjęłaś decyzję zgodnie z intuicją i myślę, że ona Cię nie zawiedzie. Mam nadzieję, że mimo wszystko zajrzysz od czasu do czasu
katiuszaa - mam wrażenie, że Tobie ulżyło. W końcu pojawiła się możliwość zrobienia kroku w przód. Trzymam kciuki, aby w ciągu roku się udało, jeśli nie będziecie walczyć na inne sposoby.
Smerfelinka - no witamy, witamy Fajnie Cię widzieć.
kropka - witaj u nas. A prowadziłaś choć raz wykres temperatur? Bo z niego też można mniej więcej wywnioskować długość fazy lutealnej.
madzikk - hahah Twój komentarz: "jutro sikaj na teścior" podsumowuje charakterystyczną dla nas testomanię
Carolq - ja też mam bóle, dziś zadzwoniłam do mojego gina bo wolałam się upewnić. Zwiększył mi dawkę duphastonu i kazał w nast tygodniu przyjść na wizytę (ale ja i tak idę więc spoko). Poinformuj swojego doktora, że tak Cię boli. Bo niby bóle są normalne, ale lepiej trzymać rękę na pulsie.
Działa Znalazłam fajne mordki i obrazki, aby było tu weselej Dobrej nocy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 23:49
Carolq lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Witajcie dziewczynki. Trzymam kciukasy za wszystkie tedsujace.
Przykro sie robi jak ktoras od nas odchodzi. Az sie lezka zakrecila. Czekajaca zycze tobie zeby sie udalo, duzo wytrwalosci kochana. Trzymaj sie i wracaj do nas szybciutko.
Spac nie moge. Milego dnia kochane!
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Kochane życzę Wam spokojnego piątku i udanego weekendu. Nie chcę Was zostawiać bez tej ostatniej wiadomości, na którą czekałyście razem ze mną, więc melduję, że test jest oczywiście negatywny, a ja odpuszczam.
Będę o Was myślała, trzymała za Was kciuki i od czasu do czasu zajrzę, żeby zobaczyć coraz większą liczbę serduszek na pierwszej stronie forum.
BuziakiCzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
wreszcie mamy piątek!!!
CzekającaMamo tak mi się przykro zrobiło jak napisałaś że odpuszczasz, ale może właśnie w najmniej oczekiwanym momencie walniesz nam tu posta że jesteś Mamą i tego z całego Ci życzę :*
Lunka jak nocka minęła?Rzeczywiście wstawiłaś kolorowy gif i weselej tu odrazu
Aguś,Cynamonku jak tam u Was dziewczyny?
Kto tu pije rano kawkę ze mną?
Ja wczoraj prawdę mówiąc nie zaglądałam tu,bo ..mąż wrócił zmęczony,ale melduje wykonałam zadanie proszę o punkcik
Dziś mam lepszy humor bo pracuję z domku, a jak wiadomo zawsze z domku w dresikach najwygodniej hihiih
miłego dzionka Gwiazdeczki
p.s.a ja cała w nerwach moja przyjaciółka od wczoraj w szpitalu,wywołują jej już poród,a że jest to moja bratnia dusza o trzymam za nią kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 08:02
madzikk lubi tę wiadomość
-
CzekającaMamo przykro, bo wierzyłam, że dziś bedziesz miała niespodziankę...Ale tak jak dziewczyny piszą, odpuszczenie to czasem najlepsza decyzja i kto wie, co z tego będzie Buziaki!
Edycik, Ejrene ja właśnie kawkę wypiłam i lecę szykować się dopracy Na szczęście dziś piątek, ale dla mnie jest słodko-gorzki, bo w niedzielę mąż wyjeżdża na targi i nie będzie go aż do prztszłej niedzieli I coś czuję, że w przyszłym tygodniu będę chodzącą kupką nieszczęścia ;(
PS Edycik ja też trzymam kciuki za przyjaciółkę!👩36 lat 🧑38 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnyHeja,
Smutno się tu zrobiło...
CzekajacaM trzymane kciuki i będę tęsknić, poczulam w tobie bratnią duszę, trzymaj się kochana.
Katiusza to jest skandal, 7 lat leczyć na coś czego nie ma, brak mi słów...oby ten lekarz zrobił postępy...
U mnie @ na dobre rozkrecona taze nowy cykl nowe nadzieje...
A poza tym w ten weekend będą % aczkolwiek wiekszej ochoty to nie mam no, ale odstresowacz mi dobrze zrobi
Na ten cykl nie przewiduje maniakalnego testowania ani mierzenia temp. Jedynie co mnie motywuje to wizyta u doktorka za tydzień.
Miłego, buziaki -
Hej Ruby
Melduję się po ciężkich ostatnich dwóch dniach....nie miałam siły nawet tu wchodzić. Wybaczcie.
Zaraz chyba jednak zrobię kawkę, zjem drożdżówkę ze śliwką i spróbuje wytrwać w pracy, choć ledwo wstałam.
A jak u Was Dziewczynki?
Zdążyłam zauważyć, że Czekająca Mama zdecydowała się na odpuszczenie.....tez mi to chodzi po głowie. Czuję się zmęczona i zniechęcona;)
Ale poczekam do wizyty 30.09 -może gin da mi nową nadzieję, poza listą badań.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
katiuszaa wrote:dobra dziewczynki ja się zbieram w drogę. trzymajcie kciuki od 18, po powrocie zdam relacje chyba że się upiję z rozpaczy to wtedy juro w pracy napiszę co i jakKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby to widzę u nas obu weekend % w sumie też średnio mam ochotę ale jutro chociaż sobie potańcuję bo idziemy z mężem i znajomymi do klubu
Aga cóż to za dołek? Wypij tą kawkę, zjedz drożdżówkę ze śliwką i uśmiech na twarzy proszę
Smerfelinko nie ma tego złego, skoro męża nie będzie zrób sobie tydzień SPA i dbania o siebie, ciepła kąpiel,dobre winko, jakiś mus czekoladowy do ciała itp.Mąż wróci a Ty jak nowo narodzona -
Edycik wrote:Ruby to widzę u nas obu weekend % w sumie też średnio mam ochotę ale jutro chociaż sobie potańcuję bo idziemy z mężem i znajomymi do klubu
Aga cóż to za dołek? Wypij tą kawkę, zjedz drożdżówkę ze śliwką i uśmiech na twarzy proszę
Smerfelinko nie ma tego złego, skoro męża nie będzie zrób sobie tydzień SPA i dbania o siebie, ciepła kąpiel,dobre winko, jakiś mus czekoladowy do ciała itp.Mąż wróci a Ty jak nowo narodzonaEdycik, madzikk lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
CzekającaMama wrote:Kochane życzę Wam spokojnego piątku i udanego weekendu. Nie chcę Was zostawiać bez tej ostatniej wiadomości, na którą czekałyście razem ze mną, więc melduję, że test jest oczywiście negatywny, a ja odpuszczam.
Będę o Was myślała, trzymała za Was kciuki i od czasu do czasu zajrzę, żeby zobaczyć coraz większą liczbę serduszek na pierwszej stronie forum.
BuziakiKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Jestem Dzień dobry
CzekającaMama szkoda, że odchodzisz od nas, ale może to jest Ci potrzebne... Zajrzyj czasami do nas, pochwal się co u Ciebie będziemy czekać :*
Aga nawet nie myśl, że Ty odchodzisz :> siostrę chcesz zostawić??? Pięknie
Melduję wykonanie zadania więc punkcik dla mnie kolejnego zadania jeszcze nie ma? Chyba nic nie przeoczyłam?
Lecę robić kawkę -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
Niestety jedna kreska:( nie mogę ju patrzeć na te testy:( a może jest jeszcze za wcześnie... najdziwniejszy to ten brak ,, czucia sie'' na okres...
Luna97 - witam serdecznie. w tym miesiącu zaczęłam tzn od początku tego cyklu póki co 8 dni po owu i temp podniesiona 37 utrzymuje się. Cały cykl aż do owu była 36.6-7. Biorę witaminę B6 bo słyszałam że wydłuża cykl...