X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dzisiaj kupiłam półbuty w deichamnnie, córce dwie bluzeczki z długim rękawem, kilka paczek gumek do robienia bransoletek i oczywiście jakieś zwierzaki figurki znowu ode mnie wyżebrała :P ale była tak grzeczna na zakupach, że nie miałam jej serca odmówić, na koniec jeszcze zaprosiłam ją na lody, miałyśmy taki babski dzień bo m coś przeziębiony w domu zaległ...

A jutro młoda ma pasowanie na starszaka więc idziemy na uroczystość do przedszkola:)

A też se wiek dopisze żeby nie było :)

Carolq - powodzenia:)

Majuu zjadłabym taki swojski sos borowikowy, ale mi sama narobiłaś ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Jestem załamana dziewczyny , chyba opuszczam formu na jakieś dobry tydzień ,dwa puki się nie uporam z mgr :( promotor mi odpisał każe wprowadzać zmiany i wogóle masakra jakaś :( załamana jestem :(:(:( buziaki dla Was wszystkich my z Kropkiem właśnie idziemy myśleć dalej nad mgr ;(

trzymam kciuki, w końcu kropek musi mieć mamę magistra ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 14:54

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caroq trzymam kciuki.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki!!!

Ja już czekam a dobre wieści :-).

U mnie wielkie przelewanie w brzuchu, krzyż i podbrzusze pobolewa jak na @, śluz lepki. Mam nadzieję, że @ dziś nie przyjdzie niech przyjdzie chociaż o czasie bo nie chcę tak szybko :-P

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 28 września 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Jestem załamana dziewczyny , chyba opuszczam formu na jakieś dobry tydzień ,dwa puki się nie uporam z mgr :( promotor mi odpisał każe wprowadzać zmiany i wogóle masakra jakaś :( załamana jestem :(:(:( buziaki dla Was wszystkich my z Kropkiem właśnie idziemy myśleć dalej nad mgr ;(
    Trzymam kciuki :-)

ania__l
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 28 września 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie po weekendzie :-)
    Mam nadzieje ze tydzien rozpoczynamy w dobrych humorach :-)
    Zycze powodzenia dla testujacych :-)

AgaL lubi tę wiadomość

ania__l
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z poniedzialku. kjopa trzymam kciuki.
    Have a nice day dla wszystkich ;)

AgaL lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Carloq trzymam kciuki za zmiany w pisaniu mgr i za wenę :) niech Kropek motywuje :)
    majju to my dziś obie na monitoring idziemy :)
    katiuszaa jak poniedziałkowy humorek?
    Aga,Cynnamonku już po kawce porannej?Jak nastroje?
    Lunka jak się czujesz?

No zatem ja dziś mam dzień wolny kochane,odpoczywam po gościach, potem do gina na monitoring.Wczoraj poszaleliśmy z mężem przed snem i spałam jak dziecko :)
    Odbieram dziś część wyników badań co mi gina zleciła i troszkę się tym denerwuje.

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja to jednak mam coś z głową. ..obiecalam sobie że test zrobię w terminie @ a dziś co....6dpo a ja robię test...oczywiście negatyw bo co by innego..nie wiem co sobie myślałam. ..ehhh....n

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie szykuję się do pracy i nie piję kawy no Mąż wypił całe mleko :P więc wypiję w pracy ;)
    Edycik nie stresuj się, nie ma co się denerwować na zapas :* ja mam wizytę w środę i staram się myśleć pozytywnie, że nic złego nie usłyszę... Oczywiście poza zapaleniem które czuję że mam :P
    Aga a jak u Ciebie? Jak humor na początku tygodnia?

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • kolo Znajoma

Wysłany: 28 września 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas60 nie przejmuj się, ja 9 dpo tez zatestowałam i niestety nic :( ale poczekam do małpki i zobaczymy....

powiedzcie mi tylko jak to jest z ta temperatura? musi być taki znaczny spadek i później wzrost temp? bo u mnie był malusieńki spadek i później wzrost... jejku jak ja bym chciała zobaczyć te dwie kreski :(

kolo
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:

Carloq trzymam kciuki za zmiany w pisaniu mgr i za wenę :) niech Kropek motywuje :)
    majju to my dziś obie na monitoring idziemy :)
    katiuszaa jak poniedziałkowy humorek?
    Aga,Cynnamonku już po kawce porannej?Jak nastroje?
    Lunka jak się czujesz?

No zatem ja dziś mam dzień wolny kochane,odpoczywam po gościach, potem do gina na monitoring.Wczoraj poszaleliśmy z mężem przed snem i spałam jak dziecko :)
    Odbieram dziś część wyników badań co mi gina zleciła i troszkę się tym denerwuje.
    Cześć Edycik:)

ja dziś od 6 na wysokich obrotach, musiałam zdążyć z rana zrobić badania, bo srodę gin -w sumie nie mogę się doczekać, choć się stresuje trochę.
    A kawkę już wypiłam u Siostry z rana;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Dziewczyny ja to jednak mam coś z głową. ..obiecalam sobie że test zrobię w terminie @ a dziś co....6dpo a ja robię test...oczywiście negatyw bo co by innego..nie wiem co sobie myślałam. ..ehhh....n
    Kas50...kochana zajmij czymś myśli, wiem łatwo mówić, ostatnio to samo przechodziłam, budziłam się i kładłam z tą myślą....

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ja właśnie szykuję się do pracy i nie piję kawy no Mąż wypił całe mleko :P więc wypiję w pracy ;)
    Edycik nie stresuj się, nie ma co się denerwować na zapas :* ja mam wizytę w środę i staram się myśleć pozytywnie, że nic złego nie usłyszę... Oczywiście poza zapaleniem które czuję że mam :P
    Aga a jak u Ciebie? Jak humor na początku tygodnia?
    Cześć Cinnamonku:)
    u mnie nastrój super, jednak te dni dobre w cyklu nastały, zbliżają się płodne itp. teraz czuję, że mogę góry przenosić. Dlaczego tak się nie czuję zaraz przed?;)
    A u Ciebie jak??

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Wszystkie katiuszaa, ania_l, kolo, kjopa, luna, carolq, paryzetka i wszystkie które się jeszcze tu dziś zjawią.
    Dobrego dnia :) przesyłam Wam pozytywne wibracje, dziś jestem nimi przepełniona, więc jeśli trzeba kogoś przytulić, pocieszyć służe :)

cinnamon cookie, madzikk, katiuszaa lubią tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq trzymam kciuki za pisanie mgr.

Kas50, szalona, zdecydowanie za wczesnie:)

Powodzenia na monitoringach badaniach i milego dnia :)

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dziś wizytę u gina. Nie mogę się doczekać, w pracy mi się dluzy i juz druga kawa leci....

AgaL, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami przy kawce :) Dziś do pracy mam dopiero na 12, więc ranek spokojny :)
    Kas50 nie martw się, mi w pierwszej ciąży test wyszedł dopiero dzień po terminie @ i to bardzo blada kreska, a mimo to co miesiąc marnuję 4-5 testów, więc doskonale Cię rozumiem.

Smerfelinka jak tam wieści u Ciebie? Testowałaś już?

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny u mnie humor całkiem dobry to chyba zasługa miło spedzonego weekendu widziałam sie w sobote z moją siostra udzielała sie tu wczesniej pewnie niektóre z Was pamietaja Błękitną pozdrawia Was wszystkie :) a ja życze spokojnego dnia przepełnionego dobrymi małymi rzeczami które wpłyną na poprawę humorku :) trzymam kciuki za wizyty i testowania

cinnamon cookie, AgaL, madzikk, luna91 lubią tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
‹‹ 340 341 342 343 344 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ