Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też dzisiaj kupiłam półbuty w deichamnnie, córce dwie bluzeczki z długim rękawem, kilka paczek gumek do robienia bransoletek i oczywiście jakieś zwierzaki figurki znowu ode mnie wyżebrała ale była tak grzeczna na zakupach, że nie miałam jej serca odmówić, na koniec jeszcze zaprosiłam ją na lody, miałyśmy taki babski dzień bo m coś przeziębiony w domu zaległ...
A jutro młoda ma pasowanie na starszaka więc idziemy na uroczystość do przedszkola:)
A też se wiek dopisze żeby nie było
Carolq - powodzenia:)
Majuu zjadłabym taki swojski sos borowikowy, ale mi sama narobiłaś -
nick nieaktualnyCarolq wrote:Jestem załamana dziewczyny , chyba opuszczam formu na jakieś dobry tydzień ,dwa puki się nie uporam z mgr promotor mi odpisał każe wprowadzać zmiany i wogóle masakra jakaś załamana jestem buziaki dla Was wszystkich my z Kropkiem właśnie idziemy myśleć dalej nad mgr ;(
trzymam kciuki, w końcu kropek musi mieć mamę magistra -
nick nieaktualny
-
Hej kobietki!!!
Ja już czekam a dobre wieści .
U mnie wielkie przelewanie w brzuchu, krzyż i podbrzusze pobolewa jak na @, śluz lepki. Mam nadzieję, że @ dziś nie przyjdzie niech przyjdzie chociaż o czasie bo nie chcę tak szybko -
Carolq wrote:Jestem załamana dziewczyny , chyba opuszczam formu na jakieś dobry tydzień ,dwa puki się nie uporam z mgr promotor mi odpisał każe wprowadzać zmiany i wogóle masakra jakaś załamana jestem buziaki dla Was wszystkich my z Kropkiem właśnie idziemy myśleć dalej nad mgr ;(ania__l
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Carloq trzymam kciuki za zmiany w pisaniu mgr i za wenę niech Kropek motywuje
majju to my dziś obie na monitoring idziemy
katiuszaa jak poniedziałkowy humorek?
Aga,Cynnamonku już po kawce porannej?Jak nastroje?
Lunka jak się czujesz?
No zatem ja dziś mam dzień wolny kochane,odpoczywam po gościach, potem do gina na monitoring.Wczoraj poszaleliśmy z mężem przed snem i spałam jak dziecko
Odbieram dziś część wyników badań co mi gina zleciła i troszkę się tym denerwuje. -
Dziewczyny ja to jednak mam coś z głową. ..obiecalam sobie że test zrobię w terminie @ a dziś co....6dpo a ja robię test...oczywiście negatyw bo co by innego..nie wiem co sobie myślałam. ..ehhh....n
-
Dzień dobry
Ja właśnie szykuję się do pracy i nie piję kawy no Mąż wypił całe mleko więc wypiję w pracy
Edycik nie stresuj się, nie ma co się denerwować na zapas :* ja mam wizytę w środę i staram się myśleć pozytywnie, że nic złego nie usłyszę... Oczywiście poza zapaleniem które czuję że mam
Aga a jak u Ciebie? Jak humor na początku tygodnia? -
kas60 nie przejmuj się, ja 9 dpo tez zatestowałam i niestety nic ale poczekam do małpki i zobaczymy....
powiedzcie mi tylko jak to jest z ta temperatura? musi być taki znaczny spadek i później wzrost temp? bo u mnie był malusieńki spadek i później wzrost... jejku jak ja bym chciała zobaczyć te dwie kreskikolo -
Edycik wrote:Dzień dobry
Carloq trzymam kciuki za zmiany w pisaniu mgr i za wenę niech Kropek motywuje
majju to my dziś obie na monitoring idziemy
katiuszaa jak poniedziałkowy humorek?
Aga,Cynnamonku już po kawce porannej?Jak nastroje?
Lunka jak się czujesz?
No zatem ja dziś mam dzień wolny kochane,odpoczywam po gościach, potem do gina na monitoring.Wczoraj poszaleliśmy z mężem przed snem i spałam jak dziecko
Odbieram dziś część wyników badań co mi gina zleciła i troszkę się tym denerwuje.
ja dziś od 6 na wysokich obrotach, musiałam zdążyć z rana zrobić badania, bo srodę gin -w sumie nie mogę się doczekać, choć się stresuje trochę.
A kawkę już wypiłam u Siostry z rana;)
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
kas50 wrote:Dziewczyny ja to jednak mam coś z głową. ..obiecalam sobie że test zrobię w terminie @ a dziś co....6dpo a ja robię test...oczywiście negatyw bo co by innego..nie wiem co sobie myślałam. ..ehhh....n
-
cinnamon cookie wrote:Dzień dobry
Ja właśnie szykuję się do pracy i nie piję kawy no Mąż wypił całe mleko więc wypiję w pracy
Edycik nie stresuj się, nie ma co się denerwować na zapas :* ja mam wizytę w środę i staram się myśleć pozytywnie, że nic złego nie usłyszę... Oczywiście poza zapaleniem które czuję że mam
Aga a jak u Ciebie? Jak humor na początku tygodnia?
u mnie nastrój super, jednak te dni dobre w cyklu nastały, zbliżają się płodne itp. teraz czuję, że mogę góry przenosić. Dlaczego tak się nie czuję zaraz przed?
A u Ciebie jak??cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Witajcie Wszystkie katiuszaa, ania_l, kolo, kjopa, luna, carolq, paryzetka i wszystkie które się jeszcze tu dziś zjawią.
Dobrego dnia przesyłam Wam pozytywne wibracje, dziś jestem nimi przepełniona, więc jeśli trzeba kogoś przytulić, pocieszyć służecinnamon cookie, madzikk, katiuszaa lubią tę wiadomość
-
Witam się z Wami przy kawce Dziś do pracy mam dopiero na 12, więc ranek spokojny
Kas50 nie martw się, mi w pierwszej ciąży test wyszedł dopiero dzień po terminie @ i to bardzo blada kreska, a mimo to co miesiąc marnuję 4-5 testów, więc doskonale Cię rozumiem.
Smerfelinka jak tam wieści u Ciebie? Testowałaś już?
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
cześć dziewczyny u mnie humor całkiem dobry to chyba zasługa miło spedzonego weekendu widziałam sie w sobote z moją siostra udzielała sie tu wczesniej pewnie niektóre z Was pamietaja Błękitną pozdrawia Was wszystkie a ja życze spokojnego dnia przepełnionego dobrymi małymi rzeczami które wpłyną na poprawę humorku trzymam kciuki za wizyty i testowania
cinnamon cookie, AgaL, madzikk, luna91 lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni