X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dzisiaj kupiłam półbuty w deichamnnie, córce dwie bluzeczki z długim rękawem, kilka paczek gumek do robienia bransoletek i oczywiście jakieś zwierzaki figurki znowu ode mnie wyżebrała :P ale była tak grzeczna na zakupach, że nie miałam jej serca odmówić, na koniec jeszcze zaprosiłam ją na lody, miałyśmy taki babski dzień bo m coś przeziębiony w domu zaległ...

A jutro młoda ma pasowanie na starszaka więc idziemy na uroczystość do przedszkola:)

A też se wiek dopisze żeby nie było :)

Carolq - powodzenia:)

Majuu zjadłabym taki swojski sos borowikowy, ale mi sama narobiłaś ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Jestem załamana dziewczyny , chyba opuszczam formu na jakieś dobry tydzień ,dwa puki się nie uporam z mgr :( promotor mi odpisał każe wprowadzać zmiany i wogóle masakra jakaś :( załamana jestem :(:(:( buziaki dla Was wszystkich my z Kropkiem właśnie idziemy myśleć dalej nad mgr ;(

trzymam kciuki, w końcu kropek musi mieć mamę magistra ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 14:54

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caroq trzymam kciuki.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki!!!

Ja już czekam a dobre wieści :-).

U mnie wielkie przelewanie w brzuchu, krzyż i podbrzusze pobolewa jak na @, śluz lepki. Mam nadzieję, że @ dziś nie przyjdzie niech przyjdzie chociaż o czasie bo nie chcę tak szybko :-P

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 28 września 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Jestem załamana dziewczyny , chyba opuszczam formu na jakieś dobry tydzień ,dwa puki się nie uporam z mgr :( promotor mi odpisał każe wprowadzać zmiany i wogóle masakra jakaś :( załamana jestem :(:(:( buziaki dla Was wszystkich my z Kropkiem właśnie idziemy myśleć dalej nad mgr ;(
    Trzymam kciuki :-)

ania__l
  • ania__l Ekspertka

Wysłany: 28 września 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie po weekendzie :-)
    Mam nadzieje ze tydzien rozpoczynamy w dobrych humorach :-)
    Zycze powodzenia dla testujacych :-)

AgaL lubi tę wiadomość

ania__l
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z poniedzialku. kjopa trzymam kciuki.
    Have a nice day dla wszystkich ;)

AgaL lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Carloq trzymam kciuki za zmiany w pisaniu mgr i za wenę :) niech Kropek motywuje :)
    majju to my dziś obie na monitoring idziemy :)
    katiuszaa jak poniedziałkowy humorek?
    Aga,Cynnamonku już po kawce porannej?Jak nastroje?
    Lunka jak się czujesz?

No zatem ja dziś mam dzień wolny kochane,odpoczywam po gościach, potem do gina na monitoring.Wczoraj poszaleliśmy z mężem przed snem i spałam jak dziecko :)
    Odbieram dziś część wyników badań co mi gina zleciła i troszkę się tym denerwuje.

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja to jednak mam coś z głową. ..obiecalam sobie że test zrobię w terminie @ a dziś co....6dpo a ja robię test...oczywiście negatyw bo co by innego..nie wiem co sobie myślałam. ..ehhh....n

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie szykuję się do pracy i nie piję kawy no Mąż wypił całe mleko :P więc wypiję w pracy ;)
    Edycik nie stresuj się, nie ma co się denerwować na zapas :* ja mam wizytę w środę i staram się myśleć pozytywnie, że nic złego nie usłyszę... Oczywiście poza zapaleniem które czuję że mam :P
    Aga a jak u Ciebie? Jak humor na początku tygodnia?

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • kolo Znajoma

Wysłany: 28 września 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas60 nie przejmuj się, ja 9 dpo tez zatestowałam i niestety nic :( ale poczekam do małpki i zobaczymy....

powiedzcie mi tylko jak to jest z ta temperatura? musi być taki znaczny spadek i później wzrost temp? bo u mnie był malusieńki spadek i później wzrost... jejku jak ja bym chciała zobaczyć te dwie kreski :(

kolo
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:

Carloq trzymam kciuki za zmiany w pisaniu mgr i za wenę :) niech Kropek motywuje :)
    majju to my dziś obie na monitoring idziemy :)
    katiuszaa jak poniedziałkowy humorek?
    Aga,Cynnamonku już po kawce porannej?Jak nastroje?
    Lunka jak się czujesz?

No zatem ja dziś mam dzień wolny kochane,odpoczywam po gościach, potem do gina na monitoring.Wczoraj poszaleliśmy z mężem przed snem i spałam jak dziecko :)
    Odbieram dziś część wyników badań co mi gina zleciła i troszkę się tym denerwuje.
    Cześć Edycik:)

ja dziś od 6 na wysokich obrotach, musiałam zdążyć z rana zrobić badania, bo srodę gin -w sumie nie mogę się doczekać, choć się stresuje trochę.
    A kawkę już wypiłam u Siostry z rana;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Dziewczyny ja to jednak mam coś z głową. ..obiecalam sobie że test zrobię w terminie @ a dziś co....6dpo a ja robię test...oczywiście negatyw bo co by innego..nie wiem co sobie myślałam. ..ehhh....n
    Kas50...kochana zajmij czymś myśli, wiem łatwo mówić, ostatnio to samo przechodziłam, budziłam się i kładłam z tą myślą....

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ja właśnie szykuję się do pracy i nie piję kawy no Mąż wypił całe mleko :P więc wypiję w pracy ;)
    Edycik nie stresuj się, nie ma co się denerwować na zapas :* ja mam wizytę w środę i staram się myśleć pozytywnie, że nic złego nie usłyszę... Oczywiście poza zapaleniem które czuję że mam :P
    Aga a jak u Ciebie? Jak humor na początku tygodnia?
    Cześć Cinnamonku:)
    u mnie nastrój super, jednak te dni dobre w cyklu nastały, zbliżają się płodne itp. teraz czuję, że mogę góry przenosić. Dlaczego tak się nie czuję zaraz przed?;)
    A u Ciebie jak??

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Wszystkie katiuszaa, ania_l, kolo, kjopa, luna, carolq, paryzetka i wszystkie które się jeszcze tu dziś zjawią.
    Dobrego dnia :) przesyłam Wam pozytywne wibracje, dziś jestem nimi przepełniona, więc jeśli trzeba kogoś przytulić, pocieszyć służe :)

cinnamon cookie, madzikk, katiuszaa lubią tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq trzymam kciuki za pisanie mgr.

Kas50, szalona, zdecydowanie za wczesnie:)

Powodzenia na monitoringach badaniach i milego dnia :)

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dziś wizytę u gina. Nie mogę się doczekać, w pracy mi się dluzy i juz druga kawa leci....

AgaL, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami przy kawce :) Dziś do pracy mam dopiero na 12, więc ranek spokojny :)
    Kas50 nie martw się, mi w pierwszej ciąży test wyszedł dopiero dzień po terminie @ i to bardzo blada kreska, a mimo to co miesiąc marnuję 4-5 testów, więc doskonale Cię rozumiem.

Smerfelinka jak tam wieści u Ciebie? Testowałaś już?

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny u mnie humor całkiem dobry to chyba zasługa miło spedzonego weekendu widziałam sie w sobote z moją siostra udzielała sie tu wczesniej pewnie niektóre z Was pamietaja Błękitną pozdrawia Was wszystkie :) a ja życze spokojnego dnia przepełnionego dobrymi małymi rzeczami które wpłyną na poprawę humorku :) trzymam kciuki za wizyty i testowania

cinnamon cookie, AgaL, madzikk, luna91 lubią tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
‹‹ 340 341 342 343 344 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ