Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Ruby myślę że nikt nie lubi pogrzebów
A jak dość bliska kolerzanka to wydaje mi się że jeśli masz możliwość się zwolnić to powinność pójść.
tak tak to jasne, że nikt nie lubi, tylko ja po prostu panicznie się boję...widok trumny te wszystkie śpiewy...aż strach myśleć,a co dopiero tam być... -
Dzień dobry wszystkim Paniom!
kamisia - powodzenia na wizycie, ja mam jutro i jestem troszkę przerażona. Pijesz kawę? Ja przed ciążą codziennie po 2 szklanki a teraz jakoś co 2 dzień sobie pozwalam
Smerfelinka - zgadzam się z kjopą, jak przeczytałam to co napisałaś to od razu pomyślałam, że bym nie wytrzymała i kupiła drugi
kas - ja robiłam w 9dpo i wyszedł negatyw a w 13dpo już pozytyw i to nie cień cienia, ale widoczna kreska
Ruby - myślę, że było by dobrze gdybyś poszła na ten pogrzeb. Ja wiem, że to jest okropna uroczystość tez nie lubię
Mundek - ni jasne, że Cię pamiętamy zagladaj częściej
Ejrene, kjopa - Wy się zbliżacie do testowaaaniaaa Czy zapasy patyków już uzupełnione?
AgaL- miło jak któraś z nas tak tryska energią, od razu się tu milej robiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 12:27
Kjopa3 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Smerfelinko kupuj teściaka nie ma co my tu za bardzo w napięciu siedzimy przez Ciebie kochana.
Ruby też jestem zdania o ile masz możliwość idź na ten pogrzeb.Pamiętam,że jak mój Tato zmarł miło mi było,że koleżanki poprzychodziły i te bliższe i dalsze.
Dobra kochane ja się ogarniam bo na 15.30 mam gina,odbiór wyników itp.Także mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
luna91 wrote:Dzień dobry wszystkim Paniom!
kamisia - powodzenia na wizycie, ja mam jutro i jestem troszkę przerażona. Pijesz kawę? Ja przed ciążą codziennie po 2 szklanki a teraz jakoś co 2 dzień sobie pozwalam
Smerfelinka - zgadzam się z kjopą, jak przeczytałam to co napisałaś to od razu pomyślałam, że bym nie wytrzymała i kupiła drugi
kas - ja robiłam w 9dpo i wyszedł negatyw a w 13dpo już pozytyw i to nie cień cienia, ale widoczna kreska
Ruby - myślę, że było by dobrze gdybyś poszła na ten pogrzeb. Ja wiem, że to jest okropna uroczystość tez nie lubię
Pozyjemy zobaczymy. Moja tempka cały czas w górze, żadnego spadku na implantacje póki co nie zanotowalam.
Ejrene, kjopa - Wy się zbliżacie do testowaaaniaaa Czy zapasy patyków już uzupełnione?
AgaL- miło jak któraś z nas tak tryska energią, od razu się tu milej robi -
Ruby ja tego szczepienia z młodym też nie mam zaliczone. Jak mówiłam lekarce to powiedziała, że spokojnie a o zarejestrowałam to trzeba było czekać i się rozchorował.
My na początku maja mieliśmy iść na pogrzeb kolegi ale ja odpuściłam bo byłam w trakcie poronienia i jeszcze ten kolega. Myślałam, że to już koniec wszystkiego. Jak nie czujesz się na siłach to nie idź. -
luna91 wrote:Dzień dobry wszystkim Paniom!
AgaL- miło jak któraś z nas tak tryska energią, od razu się tu milej robi
Kazik :* -
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Ruby ja tego szczepienia z młodym też nie mam zaliczone. Jak mówiłam lekarce to powiedziała, że spokojnie a o zarejestrowałam to trzeba było czekać i się rozchorował.
My na początku maja mieliśmy iść na pogrzeb kolegi ale ja odpuściłam bo byłam w trakcie poronienia i jeszcze ten kolega. Myślałam, że to już koniec wszystkiego. Jak nie czujesz się na siłach to nie idź.
dzięki kjopaa no moja ma zawsze jesienny kaszel,nie jest to infekcja,ale zawsze jesienią się pojawia i kończy wiosną... nie chcę jej szczepić, panicznie się boję więc po prostu nie pójdę, albo zadzwonię i powiem, że jest przeziębiona i nie zgadzam się na szczepienie...
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:I masz obawy tak? Nie znam się na tym ale chętnie się dowiem jak to teraz jest... Tyle się słyszy o tych szczepionkach..
tak dokładnie, tak jak napisałam wyżej do Kjopy...
Wiesz ja sama nie wiem jak z tymi szczepionkami jest, mam grono znajomych które szczepi i drugie dość spore które nie szczepi i tak stoję między młotem a kowadłem... Ja Ninę szczepiłam, ale tymi pojedynczymi-tradycyjnymi bo te skojarzone nie cieszą się dobrą opinią...ale drugie dziecko oprócz szczepienia w pierwszej dobie chciałabym szczepić, ale dopiero po roku...na tą chwilę tak myślę oczywiście:) -
Rozumiem rozmawiałam na ten temat ostatnio ze Szwagierką i właśnie też nie jest pewna, po której stronie stoi i tak źle i tak niedobrze... Te podstawowe to chyba trzeba koniecznie bo inaczej mogą nawet do przedszkola nie przyjąć? Nie mówiąc już o zachorowaniu... Ona jak wypytywała lekarkę i panie pielęgniarki to teraz podobno mówią tak: Niech pani sama zadecyduje a jedna pielęgniarka mówiła, że jej wszystkie wnuki to szczepione były tą 6w1 i tą poleca... I weź tu bądź mądry człowieku
-
Ja bym chyba szczepila:/
Dziewczyny czy to normalne zebym w pierwszej fazie miala tak dlugo tak wysoka temperature? Jak mierzylam w zeszlym roku to w 2dc temperatura juz szla w dol do 36,5, a teraz wyglada na to ze dopiero w 11/13dc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 14:10
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Wszystkim Wam bardzo dziękuję za kciuki, niestety kupiony test wyszedł negatywny. Bez Cienia złudzeń... Obawiam się więc, że to już koniec i nie ma po co robić jutro bety Test negatywny, więc pewnie coś jest ze mną nie tak, bo plamienie wróciło i cykl jest wyjątkowo długi, a jak na złość OvuF dał mi dzisiaj 10 pkt w detektorze ciąży Dodatkowo bardzo tęsknię za mężem... To nie mój dzień👩36 lat 🧑38 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞